Mislim da je vrlo brzo aktiviraju al poruka dodje malo kasnije. Provjeri stanje minuta na *106*04# al ja svejedno cekam poruku
Sent from my HTC Legend
I mene muči ta sentimentalnost prema prvom broju![]()
Ontopic, koliko dugo trebam čekati da mi aktiviraju tarifu nakon što sam poslao poruku za aktivaciju?
Mislim da je vrlo brzo aktiviraju al poruka dodje malo kasnije. Provjeri stanje minuta na *106*04# al ja svejedno cekam poruku
Sent from my HTC Legend
Evo,aktivirali mi nakon 20 - 30 minuta i radi sve super.
A koliko ste čekali da vam obrade onu pristupnicu prije same aktivacije i na koji način ste je predali?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...i ja sam o tome razmišljao, o sentimentalnosti, ali čemu - radi koga...imam vip od početaka, 2000. godina, i nikad ništa dobio nisam, o sadašnjoj pretplati da i ne pričam...nema toga što me može zadržati u vipu, a broj mi ionako ostaje isti bio u bonbonu, tele2 ili nekom trećem... broj selim u bonbon, bivši t-mobileov je sad u tomatu s brutalnom tarifom i ja sam presretan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kako sam bio prvi iz društva šta je ima mobitel, do pojave Simpe za Božić 1999. godine, svi su mi prijatelji uzeli VIP, rodbina uža također (a svi na moj nagovor, blago rečeno), tako da ću zbog njih zadržati VIP, da oni ne troše više kad me ne zovu.
A srećom kod VIPa se može prebacit lova na drugi VIPme račun uz proviziju od 10kn, uz popust koji ću dati osobi kojoj prebacim.
Pa i tih 100kn za održavanje računa ne moram potrošit...
A moram priznati, da sam navikao imati dva ili više mobitela uza sebe...
Malo glupkasto, ali nekih se navika teško riješiti...
Barem sam Simpu eliminirao, treći mobitel nositi, kad se na tržištu nudi nešto kao Brutalna tarifa, stvarno više nema smisla, neka doma skuplja prašinu (ponekad upaljen, da zabilježi možda koji poziv) dok onih 13 lipa na Simpi u njemu ne crkne.
![]()
Meni se već drugi put događa da kad prebacujem broj u tomato iz neke druge mreže prijenos nikada nje na vrijeme! Prijenos je trebao biti 16.03 a broj još nije prenešen!
Evo da napišem malu reviziju BRUTALNE tarife...
Koristim tarifu već dvadesetak dana.
Potrošeno je:
- 285 minuta
- 145 poruka
- 595 MB
Na uspostave poziva sam potrošio oko 24 kune. Dakle ukupni trošak trenutno je 79 kuna. Kako bih pojednostavnio račun radim sljedeće: 1 min=1 SMS=1 MB=1 jedinica.
Ukupno sam potrošio 285+145+595=1025 jedinica.
Jedna jedinica košta me trenutno: 79/1025=7,7 lipa. Mislim da se trenutno JAKO isplati![]()
1 jedinica - odlična je to stvar. Isplati se uzeti samo zbog interneta ili samo zbog poruka ili samo zbog minuta - a gdje što je sve tri stavke u jednoj cijeni!!! JAKO se isplati. Uzeo sam tomato SIM i nadoplatio 50 kn, registrirao sam se i sada ću nekad početkom sljedećeg mjeseca aktivirati brutalnu...Baš ću zabilježiti isto potrošnju radi usporedbe.
A to je trenutno... vidjet cemo za desetak dana kad zakljucim prvi mjesec
Sent from my MB526 using Tapatalk
da i vidjet ćemo do kad će ta radost trajat
A trajat će dok konkurencija ne da nešto slično ili bolje - onda će radost biti još veća i trajnija!![]()
pa palo mi na pamet, najjednostavnije mi je tako
@Memphis: kao sto je receno: trajat ce dok netko ne ponudi bolje. vrlo jednostavno... ah ta čar bez pretplate, koja sam ja budala bio... dvije i pol godine robije na T2
@cickova13
Nisi se jedino ti zeznuo sa pretplatom, koliko je ljudi ovog Bozica preslo na t-mobile za 50% popusta a nisu dobili ni 50% onoga sto tomato sad nudi.
Dobro vecina je prelazila zbog raznih iPhonova i ostalih skupljih mobitela a ne zbog same tarife.
Ja sam isto na (T-Mobile) pretplati, Extra Total S uz 50% popusta za mlade = 50 kn + 10 kn radijske frekvencije. Jedina stvar koja mi je dobra kod pretplate je to što se ne moraš brinuti oko nadoplate bonovima i imaš li dovoljno na računu. Sada čekam kraj mjeseca pa da vidim odgovor Tele2 jer ona promotivna Smart tarifa ističe 31.3. Ukoliko ne ponude nešto bolje (ako je moguće) ili nešto ekvivalentno ovoj tarifi, prelazim na Brutalnu tarifu. Samo me zanima pokrivenost signalom, dosad sam uvijek bio na T-Mobileu, pa ne znam kakvu pokrivenost ima Vip, tj. Tomato što se interneta tiče. Konkretno, istočni dio Zagreba me zanima.
Ja sam prije 3 dana bio na selu u prizemlju (polu podrum) a prijatelj na Tmobile otvarao web stranicu 2 min na iPhone 4. Meni je radilo savrseno na Brutalnoj, kako web stranice tako i youtube..
Sent from my HTC Legend
ja sam primjetio bolju pokrivenost kod sebe doma recimo, tu m samo vip ima H, T2 je imo 3G, a T-mobile jedva kilavi edge... Ono sto mi se zna dogodit je oko buzina jaki pad brzie :S. Ne znam, pre kratko sam da mogu rec, mozda je do ovog custom roma... ubiti, ne sjecam se kad sam vidjel edge odkad sam na brutalki (relacija VG-ZG)
Krivo si rekao: Austrijska tarifa daje 2000 jedinica, a Tomato daje 3*1000 jedinica.
Budi faca pa potroši svega po 1000 ravnomjerno. A na "Yesss-u" (toj austrijskoj mreži) možeš potrošit kombinaciju koju želiš, npr. 100 SMSova, 1500min, 400MB.
A da ne govorimo o ipak cca skoro duplom boljem standardu u Austriji.
Plus toga, u Austriji nema uspostave poziva. Ja bi radije 2000 jedinica bez NzUP, nego 3*1000 sa uspostavom...
Sve to nije bitno, bitno je da Brutalna tarifa u našim okolnostima za 10€ daje 70ak poziva mjesečno, a za 100kn 155 poziva mjesečno. I samo to je bitno, koliko ti iz novčanika izađe...
Zadnji uredio Vivaldi : 27-03-2012 u 00:53
zasada - šta se tiče tomata i brutalne tarife - same riječi pohvale, najbolja (trenutno) mreža u nas! svaka čast tomato.
Desire / Oxygen /
Ima netko kakve kritike?Bivsi bonbonasi, kako vam radi net/push?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks