Koliko znam, ne ukucavas nikad odakle kreces, to se odredi automatski (trenutna lokacija).
Pozdrav. Upravo sam stavio Copilot navigaciju, no nikako ne mogu odredit rutu tj. lokaciju odakle krečem i do kud želim doć. Jednostavno ukucam adresu odakle krečem, ali do kud želim doći - HOW TO?
Bio bih zahvalan ako bi mi to nekako mogao pomoć kao novopečenom Andorid korisniku.
Hvala.![]()
Koliko znam, ne ukucavas nikad odakle kreces, to se odredi automatski (trenutna lokacija).
Aha, tako sam nekako i mislio. Onda je očito problem u nečem drugom zato što kad ja odredim cilj ništa se ne dešava tj. tamo di bi trebala bit nacrtana karta i ruta samo stoji bijeli ekran.
Zna netko šta bi moglo bit?
Da kao sto je ravilov reko on sam odredi svoj tj,Tvoj trenutni polozaj (crvena tocka)-a dok kreces je strelica ,imas tamo izbornik, pa odrediste,tu ukucas svoje odrediste i on ti napravi rutu,al mislim da tebi je problem jer je na 2D pa se ponekad vidi samo bijelo,trebas stavit na 3d pa opet prebacit na 2d i opet kontra ako nece i to je to,bar kod mene
A to napravis tako da dok si copilotu van izbornika ,znaci na mapi ,imas gore lijevo u kutu odvijac i kljuc prekrizen(kao postavke-tu se zovu mogucnosti) ,ispod "-"minusa za smanjuvanje ti je odma,to stisni i odmah ti se otvore mogucnosti ,tu stisni na 3d pa opet na 2d ,zavisi dal oces gledat s 2d ili 3d i to je to,bar kod mene. Nadam se da sam pomogao bar malo,ako nece probaj deinstalirat pa oopet instalirat![]()
Dali radi kome glasovna navigacija?? Ja ne znam više šta da napravim, gdje da stavim više kvačicu baba više proradi i da prića...
Btw ako je kvačica u kvadratu dali je onda uključeno ili isključeno???
Dok sam koristio Copilot radila mi je glasovna navigacija. Potrebno je biti online i skinuti je prije prve upotrebe. Ako se više ne može skidati onda nađi negdje i stavi je ručno kao što se mogu staviti mape.
Evo i ja skinuo ovaj Copilot... sad, nisam pokušao downloadati karte za western Europe jer mi traži 2 GB slobodno a ima 1 GB memorije. Treba mi samo Austrija... kako to izvesti? Mogu li skinuti cijelu tu western Europu pa izbrisati sve osim austrije naknadno??
update:
sredio sam da skida samo austriju...jesam smotanizgleda server da radi sad...
Zadnji uredio maher22 : 03-12-2011 u 16:09
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Skinu sam ja ovu navigaciju ali nešto me zeza , naime jučer po Zagrebu me je vodila na parking iako je na navigaciji ucrtana cesta , onda silazak sa Slavonske na Henzlovu mi je navodila prvo na Radničku ,polokružan okret kod Gramata pa na Henzlovu....... neznam možda treba kakav update karte ili...
i da non stop gubi signal sa satelitima , užas ...
Karta BiH - ima li tko? Skinuo sam preko copilota ali nešto šteka, neće da pokrene...prazan mi ekran, nakon učitavanja karte samo stoji tipka otkaz, koju kad kliknem - ništa!
Znam za to da su loše, ali bolje išta nego ništa, da dovede otprilike pa onda pitat nekog na ulici za put...![]()
I meni malo više po njemačkoj gubi GPS signal pa malo znade živcirati...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
evo ja sad 2 dana bio na putu varaždin - budimpešta - oradea (rumunjska)
mogu reći da sam izuzetno zadovoljan radom koji je copilot (ivana) odradila
u mapi jedino nije bilo 1 kruznog toka u rumunjskoj za koji se ionako vidi da je izrađen pred koji mjesec
inače sva ograničenja (točno kad dođem do table 70 na cesti i na navigaciji prikazuje 70), sve sporedne ulice, petlje, benzinske, sve trake na cesti (ako ih ima 2-3-4) točno prikazuje po kojoj se moraš voziti da bi mogao obaviti sljedeće skretanje), ma sve sve
razmišljam čak da im platim za tu navigaciju![]()
Koja verzija normalno piše slova ja imam 8.0.0.327 i duplira mi slova dok pišem ulicu....koja je verzija dobra i ak imate link za skinut![]()
A probaj ovo : http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?f=179&t=5975
Pozdrav! Jel ima netko da mi pomogne , dakle stavio sam ni neznam koju verziju copilota i uvjek mi dođe neki error. Imam Htc hero android verzija 2.3.7 . Jedino mi primilo copilot 8.2.0.590 ali ta ima samo USA karte. Ili ima neka druga navigacija tipa IGO TOMTOM... Ili nesto krivo radim .
dupla slova radi stock tipkovnice..stavi neku drugu,pa mislim da nece pisat duplo..
Da. Skini si neku tipkovnicu, instaliraš, eventualno je aktiviraš u postavkama mobitela i onda je odabereš recimo u SMS.
Imam i ja problem. I već sam lagano neurozan! Znači, idem odrediti odredište. Uđem u izbornik-odredište-adresapa onda piše upišite grad ili poštanski broj. Upišem Zagreb. I onda se pojavi bijeli ekran, gore pri vrhu piše:"pronađeno više gradova". A dole na dnu mi je lijevo križić a desno plava strelica u lijevo. Odrediti odredište mogu samo da ga nađem na mapi pa ga tako odredim. A to je katastrofa. Ima neko neku ideju?
evo vam na gps underground najnoviji copilot. radi odlično na galaxy s plus, instaliraj, skini mape koje ti trebaju preko wlana i vozi!
Ja imam galaxy 3 GT i 5800. Jel na njemu isto radi?
Bookmarks