U potpunosti se slazem sa ovime, vec sam i sam par puta prisustvovao kombinaciji sina/kceri sa roditeljem koji kaze molim vas taj i taj telefon uz tu tarifu...
Iskreno receno danas je tesko i meni koji citam svaki dan snaci se sa tarifama svih operatera a kamo li ljudima koje to uopce ne zanima. Ne vidim kako ce operateri privuci ljude da ostanu na pretplati naravno osim frekventnim reklamama. Ali tih reklama (o jeftinijim tarifama, 50% popusta) je bilo i do sada pa opet svi i dalje prvo biraju mobitel pa tek onda tarifu.
Vidjet cemo kako ce to ispasti ali nisam siguran da ce operateri profitirati, pogotov sada kada je kriza i ljudima se ne daje za pretplatu vise od 50-100kn, a ne vidim neku veliku zaradu u tom segmentu i mogucnost poboljsanja.

Odgovori uz citat
).
ne kazem da se svi mobiteli trebaju dat za kunu, ali, kad se vec obvezujes operateru davat 200kn (i više) mjesecno, normalno je ocekivat da ce oni tebi "izac" u susret i dat ti mob po povoljnijoj cijeni (a 3000kn nije to)... a i koliko sam primjetila (ne gledam bas redovito), cijene koje stave mobitela kad dode, ostanu takve dok se ne makne iz ponude... eventualno jos u meduvremenu poskupe

Bookmarks