Mislim da se nisi uopće trebao moći spojiti preko toga - ja nisam pokušavao jer da mi ne naplate...ali u ugovoru se bira jel obična pretplata ili uz carnet - tj. koji je apn. E sad, eventualno ako ti naplate koju kunu...probaj nazvati službu za korisnike pa pitati.
Za spajanje ja koristim običnu dialup konekciju od windowsa - pustiš program da se spoji jednom, tj. napraviš u njemu konekciju, spojiš se i odspojiš...zatim odeš u postavke mreže i tamo urediš tu konekciju - staviš korisničko ime i šifru od carneta (staviš kvačicu da ga traži, makneš kvačicu da traži broj za pozivanje jer je dobar *99#). Kada klikneš da se spoji tražit će te šifru i korisničko ime i onda ih upiši i stavi kvačicu da je za sve korisnike koji koriste računalo, uglavnom da zapamti. Nakon toga kad se odspojiš - odi ponovo u postavke dial up veze i makni kvačicu (da ne traži kor. ime i šifru). Sada se lijepo spajaš jednim klikom, program može a nemora biti pokrenut - ja sam ostavio da se pokrene Mobile partner kada je dostupan modem, i da ga minimizira...Ali, nije bitno, može i bez njega.
Ako imaš zte neki usb stick - onda zte join air je prava stvar za tebe - bezprijekorno radi. Napraviš RAS konekciju s podacima i miran si...Milina od programa.
Jedina razlika kod carneta bi trebalo biti pola cijene i to je sve - znači vrsta ugovora...Na bonovima se apn-om određuje cijena/količina MB, a na pretplati se to odredi pri potpisivanju ugovora...ali svejedno provjeri da te nije možda slučajno prebacilo automatski s carneta na običnu pretplatu...možda misle da nemaš više carnet ili tako neka "greška sustava"...![]()

Odgovori uz citat

Još se ja čudio kako mi tako brzo promet ide, tj kako sam već potrošio većinu prometa za ovaj mjesec. Nevjerojatno.

Bookmarks