+radijska=99,5 kn!Neće radijsku frekvenciju mačke izlizat! Ma dobro je za sada 7, sasvim je to ok. Samo zašto su onda ostavili 12-15 na bonove, to mi nije jasno!? Očito može i duplo brže bez problema! Lijepo piše u uvjetima korištenja: 16. Vipnet zadržava pravo diferenciranja brzine prijenosa podataka na razini tarife i usluge.
Nije mi jasno zašto moraju to kriti da su različite brzine i da postoje ograničenja i koja su!?
Ma uredu je to! Nek bude ovako, da ne puca veza, da sve šljaka i dobro je! Sasvim je dovoljno 7, samo da je kvalitetno... Imao sam duo carnet od iskona s rođakom (ulaz do) i popola, svaki po 50-60 kn, flat, 5 Mbps...ali je stalno pucala veza, ukratko stalno sam bio bijesan i stalno je bilo LOŠE. Tako da ovo je sasvim ok (za sada)!

Neće radijsku frekvenciju mačke izlizat! Ma dobro je za sada 7, sasvim je to ok. Samo zašto su onda ostavili 12-15 na bonove, to mi nije jasno!? Očito može i duplo brže bez problema! Lijepo piše u uvjetima korištenja: 16. Vipnet zadržava pravo diferenciranja brzine prijenosa podataka na razini tarife i usluge.
Odgovori uz citat

Bookmarks