Nikakav !![]()
Kakav MP3 player imate u svojem vlasništvu.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Nikakav !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Nemaš MP3 player. Koristiš li barem onaj na mobu?
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ne koristim ! Nokia 6600 ima mono zvuk,šta mi jako smeta i ne slušam !
Mp3 već jedno vrijeme namjeravam kupit ali...
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
sonyev minidisc mz-n707 koji ne koristim, uskoro dolazi mp3/wma/ogg/fm discman![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ja imam Canyon 256 MB, bez radia!!!! Kad sam dobio 6600 obečao sam sestri da ču joj dati MP3, a kad sam čuo kakav je zvuk na 6600, ne želi mi ga više vratiti.
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Imam iriver ifp-795, a stari ima creative muvo v200.
Strava! Koliko memorije ti ima iriver?
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
512MB kod irivera i 256 kod creativa.
samsung mp3 discman iz yepp serije. i dalje odlicno radi, iako je proslo 3 godine svakodnevnog drndanja/
![]()
Creative Zen Touch od 20 giga.
iRiver H340
na njemu je modano gotovo sve, firmware je 1.27k (korejska verzija), promjenjena je standardna tema playera, i so called in skin što se može vidjeti
original:
danas:![]()
![]()
Prava stvar sodom. Koliko si to čudo platio i zašto baš na korejski?
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
što se tiče jezika na engleskom je a korejski firmware je trenutno najbolji i daje najbolju podršku avi datotekama,kažu znalci na iriverovom forumu,možeš ga nač za cca 2900kn po online shopovima.
možeš gledati filmove? Koliko ima memorije? Ajde nam se pridruži u prevođenju vBulletina ako imaš vremena, jer vidim da stalno visiš na ovom forumu.
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
može,40gb,ideš offtopic
@sega daj molim te podrobnije opiši svoj player.
OK, neću više. Ajde živnite malo!
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
imam ipod 20g 4G + in ear headphones
Iriver je za svaku pohvalu, dobije se sve sto ocekujes. Uvijek je dovoljno glasan, kvalitetno je izraden. Najveci plus je to sto ima super zvuk,dobar equalizer i super meni koji je isprva bio prilicno kompliciran. Minusi su mu to da mena ugraden usb i nema akomulator(ja sam ga naknadno kupio i sada mi iriver izdrzi daleko vise od 40h bez punjenja).(koristenje iriver manengera sam zanemario jer nakon promjene firmwarea iriver je kao flash disk)@sega daj molim te podrobnije opiši svoj player.
Sto se tice creative muvo-a v200, njega bih preporucio svakome kome je puno izdvojiti 200 kn vise za iriver jer je zvuk solidan kada se sve namjesti na equalizeru( bolji je od vecine mp3 playera) i nije previse skup. Naravno i creative ima svoje nedostatke i pluseve.
zanima me na kojem to principu radi?Kako staviš film dali preko BT ili kak?
![]()
preko usb-a se povezuju skoro svi mp3 playeri,bt je puno prespor za prijenos velikih količina podataka
Da,zbunilo me to kaj Sega veli da nema USB.Izvorno postao sodom
Btw kak si tu masku(jel je?)ludo napravil?Svaka čast!!![]()
ustvari je vrlo jednostavno,potrebno je po mjeri "iskrojiti" sliku i pažljivo rastaviti player da ne popuca plastika
...da jednostavno...Izvorno postao sodom
![]()
imam za 350 kn neki kineski 128 mb. u hgspotu kupio u 11mj/2004 i jucer mi kihnuo, a ja sav sretan jer mozda ce mi dat neki bolji![]()
Bookmarks