Jeftino, dobro i lijepo su moji komentari.
Danas sam se i ja napokon opskrio MP3 playerom, uređaj izgleda ovako:
- 256 MB
- FM radio
- pozadinsko osvjetljenje na LC zaslonu
- dimenzije 84.5×35×13.5 mm
- masa 36g bez baterije (inače ide 1xAAA)
- preko 16h slušanja
- s njim se dobije još i mini usb kabel i pretvornik s običnog USB-a na mini koji je jako koristan jer tako player postane i stick od 256 mb za koji nije potrebno nositi kabel, a nema poklopac koji skriva konektor kao na nekim drugim modelima
- mikrofon za dikatfon, a može snimati i radio program
Uglavnom, ja sam prezadovoljan, sve to sam dobio za 665 Kn, ovo je bio zadnji koji trenutno imaju, ali dobit će ih još uskoro...
Inače postoji i model sa 128MB (530 Kn) i 512 MB (925 Kn)..
Više detalja možete pronaći ovdje --> http://www.nobilis-informatika.hr/ph...81&pro_id=2021
http://www.nobilis-informatika.hr
Jeftino, dobro i lijepo su moji komentari.
lijep komad hardvera
ljepo... ali... mene player sa mem karticama nece nikada vidjet. a tome je kriva cijena mem kartice i nedovoljno prostora na kartici za pohranu dovoljno mp3-a 'za na more'
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
To sam i ja mislio, ali zato imaš radio ili frenda koji uvijek nosaka laptop sa sobom da bi mogao prebaciti fotke s fotića...![]()
i jel ti dovoljno 256mega, mene bi zivciralo zato sto prije svakog izlaska moras mjenjat pjesme
ja sad baš namjeravam kupit jednog tako do 1000kn
256 mi je čisto dosta, još nisam sve pjesme preslušao, a snimio sam ih 60 gore s tim da niti jednoj mp3-ici nisam snižavao bitrate... a da ne spominjem radio...
...displej je kakav???
Trzav pregled ID tagova ili...
U biti koliko ti stane znakova na isti i putuje li duži naslov?
"DIGITAL AUDIO PLA" stane na zaslon, a pjesme se skrolaju... Trzavo je, ali puno bolje nego na drugim playerima koje sam vidio di slova praktički izblijede pa je teško pročitati što piše...
BTW, slabo vidiš?![]()
...upravo kupih onaj od 512 MB...
Solidno samo mi ove sluške ubijaju koncepciju nabi ga u džep...
'ajd sad ću vidjeti koliko će ovaj potrajati...
Usput sad nemaju ovih od 512 ali će ih opet dobiti...![]()
Meni je tak zgodnije, ne nosim košulje sa đepovima, a u trapericama ionak imam previše stvari...
ima u diskont24 za 858kn samo ne znam jel isti taj
...kvalitete sluški je tak- tak (primjeti se razlika kad promjeniš iste)...
I fak kako se memoriraju stanice - već sam dobio grbu na mozgu premečući opcije...
Ja sam isto prosvirao nakon 5 minuta i odustao, do sada sam samo slušao otvoreni, a na to me je ionako narihtano kada prebacim na radio![]()
Kao ljubitelj i kvazi olfo poznavatelj empetri plejera smatram ovo jednim od najboljih koje sam do sad vidio, naprosto sam oduševljen.
Jedino pitanje ostaje kvaliteta izrade, odnosno kako li će samo odolijevati zubu vremena i naletima gogovih obožavateljica koje ne gledaju kad trgaju odjeću s njega (tzv. horny bitch test)![]()
LOLčina, skoro sam se ugušio
@dmi, skužio sam foru sa radio, stisni "a-b" dvaput, nađi stanicu koju želiš (nažalost sada se samo vrti po 0.1 MHz, nema pretraživanja) i kada nariktaš stanicu stisni rec i snimit će se na mjesto koje se odabrao nakon što si prvi put stisnuo "a-b" tipku... btw, učinilo mi se da se malo stilto dok sam vrtio tražeći stanice...
...radi!!!
Zahvaljujem!
naravno ne preporučujem paljenje istog po mraku pošto treba držati duže tiku za paljenje pa ako se drži predugo opet se ugasi...
Ne znam zašto ali me stalno podsjeća na SE T610...![]()
Meni se to još nije dogodilo, imam osječaj za feeling![]()
...neka, neka - bit' ćeš ti jednom pijan...![]()
offtopic: šta jednom...
ontopic (moderatora radi) : prezadovoljan sam uređajem i nakon 5 dana uporabe...
![]()
BTW, MSI-ev MP3 player koji po specifikacijama ima sve što i v-max košta 850 kn u autronicu (za slučaj da nekog zanima), što je znatno jeftinije od 1100 koliko je koštao kada je u mobilu bio na testu, na kojem se pokazao kao odličan uređaj...
Jel to megastik 2 ti spominješ?
yes, ali dosta sad o njemu ili možemo otvoriti novu temu...
Daj mi molim te reci kako se cuje na taj mp3 !?? jel je glasan?' jel ima neke "tikove" i koliko mu treba da prebaci na sljedecu pjesmu!!! .. Jel imaš kontroler za pojacavanjei na slušalicama i jel ima koje kontr. na slušalicama...
PUNO HVALA Antonijo
Uvijek stisni <Yes>
Bookmarks