pa sivo srebrna je sasvim ok,a što biš ti crvenu???![]()
![]()
Ja imam iRiver ifp 799 od 1Gige i također sam skinuo najnoviji firmware pa ga komp prepoznaje ko flash disc. Uglavnom radi ko urica jedino mi je žao što nisam tražio neku drugu boju (sad je sivo srebrni)
pa sivo srebrna je sasvim ok,a što biš ti crvenu???![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa više mi se dopada crveni ili plavi, neko sivi, al što je tu je.
ja imam discman,bez mp3-a,sa tipkom koja ne radi..bahaha...
ali bi htjela kupit mp3 player,neki jeftin....
pa da ne otvaram novu temu,pitam vas tu da mi neki predlozite....
u mp3 playere nisam uopce upucena(poznat mi je ipod..hehe)...
p.s.ako sam fulala post(zbog pitanja da mi predlozite),onda se ispricavam!
Imam Creative MuVo N200 256mb i zasad sam zadovoljan s njime...kupio sam ga početkom 6mj. u HgSpotu i radi ko beba...imao sam i iPod Shuffle, al on niš ne valja...
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao dj_velja
Evo prije 3 dana sam dobio novi. Tip mi je dao nalog za zamjenu, a ja sav sretan dodao još 450 kn pa uzeo neki pošteni. Uzeo sam iaudio g3 za 809 kn i ima 256mb, radio, super kvalitetan zvuk i cita ogg, mp3,asf, waw, wma sto znaci gotovo sve. i sto je najbitnije napaja se na AA baterije i ima 50h reprodukcije.
do jaja
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=43 i tamo 15753
Samo Nokia 6680![]()
Koliko izdrži baterija na tom mobu sa reprodukcijom MP3-ca? Znam da na Samsungu D500 ždere bateriju ko blesavo, dok sam čuo da na SE W800 možeš slušati MP3-ce do 30h ako je mob ugašen...Izvorno postao Dark
Bom Chicka WahWah
Nekih 26 sati,meni...Izvorno postao PhytoSculpt
Nisam probao slušati samo mp3-ce, ali najmanje 10h
Kod W800 je to prednost što može reproducirati mp3-ce kada je ugašen.
Nekakav Omysis, standarni mp3 player, oko 300 kn 128 MB.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
ja tu ne vidim bas neku prednost, mislim kolko cesto ti je mobitel ugasen uopce? nekima samo po noci, a sumnjam da ce bas po noci slusati mp3ceIzvorno postao Dark
![]()
...a i kog će ti vraga mob ak je stalno ugašen da bi mogao slušat pjesmeIzvorno postao coma_zgb
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
SONY NW-E505/S MP3 player s FM tunerom 512 MB, srebrni
...od sutra ponovno u mom vlasništvu mp3 player - Creative MuVo N200 256mb black...
...edit: evo, stigao je...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 01-10-2005 u 19:05
imam schneider nadam se da sam dobro napisao ima 256 mb i prosirivu memoriju radio snimanje radia itd... ali je dozivio brzu starost tipke su neke propale otpale ... heheh ispado , ja malo bio grub prema njemu sada mi je tata otisao na put pa ce mi kupit neki rekao sam mu nek kupi bilo sta
m:robe mr100![]()
Ja sada imam Hyundai od 1 gb,radio,snimanje radia,diktatofon,punjiva lionska baterija,usb 2.0.
Kolko vi platite te mp3 playerere
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ja sam platila 850 kuna
...300knIzvorno postao blazzer
...
Oko 760kn, ne sjećam se točno...
Bom Chicka WahWah
150 eura stari (a ovaj sto cu dobit neznam kolko je bio neznam cak ni koji cu dobit samo nek pjeva i ja zadovoljan)
Ja sam svoj platio 1500kn.
nw-505 srebrni 512 mb baterija drzi ko luda al mi se neda prebacivat stvari pa bih ga se htio rijesiti![]()
Bookmarks