Cijena od 80 do 100 dolara.
![]()
Presenting the revolutionary Creative NOMAD® MuVo™, our unique, ultra-compact, 2-piece hybrid player. NOMAD MuVo offers fantastic sound quality as an MP3 player and unparalleled versatility as a data storage device. It's based on a finger-sized 64MB MuVo Memory™ module that can store data files or approximately 15 MP3 tracks. The memory module snaps into a custom battery pack to form the Creative MuVo player, which is about the size of a cigarette lighter and gives up to 12 hours of continuous play on just one battery. It's so easy to use, you don't even need cables or software*! NOMAD MuVo delivers huge value in such a tiny package
General
Standard Memory 64 MB
Max. Expand. Mem. 64 MB
Memory Types Built-In, SmartMedia Card
Interface USB
Audio Formats MP3, WMA, SDMI
FM Stereo No
Voice Recording Yes
Data Storage Cap. Yes
Battery Life 12 hrs.
Battery Type 1 AAA Alkaline Battery
Software Included for win and mac
Warranty 90 Days Limited Hardware Warranty
Dimensions
Depth .63 in.
Height 1.38 in.
Width 2.87 in.
Weight .06 lb.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Cijena od 80 do 100 dolara.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
di ga ima za kupit?
Diljem bijelog svijeta, ali ne i kod nas (zasad)![]()
jel ima display?
Vjerojatno je na daljinskom sa slušalicama.
Nema display več je to "prošireni" flash memory stick tj. uvalili su mu play i još neke tipkice...
Što se mene tiče - KANTA...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
pa ako nekom netreba nesto specijalno a oce mp3 ovo mu je dovoljno
1200 kuna a samo 64 Mb iliti jedva sat vremena glazbe (mp3)...
Malo "preinovativno"!!
80 dolara je 550kn!!! mozes staviti i karticu ak ti je premalo
Ovo je Hrvatska znači 1200 kn i nažalost rijeć je o flash memory stick-u što će reći nema proširenja...
Na slici bijeli dio je stick...
Naravno postoji izvedba i od 128 Mb i što je najbolje podržava WMA...
neznam di si izvuko tocno 1200kn
SmartMedia Card
nema tu nikakvog proširenja.a tih 64MB je PREMALO!i mislim da je dmi pogodio cijenu.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Bio sam danas u Grazu i tamo u bof-u spravica košta 160 eura ilti oko 1200 kuna!
Što je najbolje neki dan gledam ja USB drive od 128 MB a on kod nas 500-tinjak kuna pa mi nikako ne ide u glavu zašto (pošto je to najskuplji dio MuVO-a) je toliko skup (dodali su samo dio za bateriju i tipkice te nešto elektronike)...
jel zna neko nesto o onom mp3 playeru iz hgspota reklamu sam vidio u onlineu iz jutarnjeg! 128mb ima! nisam nasao u cjeniku od hgspota pa me zanima
kolko košta sd mem. kart od npr 8 mb?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
to ti je jako jeftino, neznam uopce dali ima za kupiti tako male kartice
Bookmarks