Join Today
Zatvorena tema
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 67
    Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

moderatori (rant)

Nisam dugo na forumu, tek par mjeseci ali lurkao sam neko vrijeme i dosta citao... Mislim da su modovi preostri i trigger happy, bana se zbog najmanjih sitnica, kaznjava se svaki dan itd. Dosad je ovdje bilo oko 130 kazni, dok je na jednom vecem forumu o mobitelima na 10 000 clanova kaznjano samo 4, dok je ovdje oko 6000 clanova. To je stvarno previse i ovaj forum se pretvara u stroge rasprave o strogo zadanoj temi, bez ikakve spontanosti i, eto, zabave. Najvjerojatnije odlazim s ovog foruma, nikome necu nedostajati i jedino sto ce meni faliti su oni rijetki strucnjaci koji stvarno zanju o cem pricaju, kao Skyward, Sodom i ttperic (wink wink), da ih jos ne nabrajam... I nadam se da ce ova tema ovdje i ostati jer sam se cesto morao j*bati sa uzasnim vBulletinom da nadem neki post ili temu koji su premjesteni ili izbrisani.

Just my 2 cents.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    SE K700i
    Operater
    tarifa 60,tele2 0
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nitko te ne sili da dođeš na ovaj forum. a ako dođeš, onda ćeš raditi po pravilima foruma.

To ti je tak svugdje. Nitko te ne sili da upišeš fax, al ako ga upišeš, pridržavat će š se njegovih pravila.

Kako li sam ovo lijepo rastumačio!

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisu krivi moderatori, niti smo mi strogi... Stvar je što stvarno ima dosta ljudi koji se jednostavno glupiraju i ne pridržavaju pravila... Donošenje odluke za ban ide kroz nekoliko moderatora, razmatra se, ako je potrebno napravi se i glasanje. Bolje da je forum uvijek čist, služi svrsi i da se počiste i uklone oni koji narušavaju mir nego da imamo u svakom tematskom podforumu zabave...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ima 100 korisnika foruma, vjerujem da bi ban bio egzotična vrijednost.
    ovako, moramo održavati neku disciplinu, tim više jer je forum vlasništvo Mobila, nije privatan.
    Moderatori provode svoju dužnost, vjerujte ponekad nam je i samima mrsko provesti neke stvari, čisto na ljudskoj razini, ali eto. Želimo samo ovaj forum učiniti boljim, kvalitetnijim, pristupačnijim. Ljudi koji dođu i vrijeđaju ostale samim time nisu dobrodošli. U zadnje vrijeme je učestilo pojavljivanje takvih ljudi, što novih, što nekih koji su već banani, pa se možda široj populaciji čini da je nastupio policijski sat, eli nije tako.
    Nikome ne bi koristilo da je ovaj forum anarhičan, nepregledan i neorganiziran.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya
    Nisam dugo na forumu, tek par mjeseci ali lurkao sam neko vrijeme i dosta citao... Mislim da su modovi preostri i trigger happy, bana se zbog najmanjih sitnica, kaznjava se svaki dan itd. Dosad je ovdje bilo oko 130 kazni, dok je na jednom vecem forumu o mobitelima na 10 000 clanova kaznjano samo 4, dok je ovdje oko 6000 clanova. To je stvarno previse i ovaj forum se pretvara u stroge rasprave o strogo zadanoj temi, bez ikakve spontanosti i, eto, zabave.
    Mislim nemamo ovdje šta raspravljati - pa i cafe i četaonicu smo otvorili za "spontanost i zabavu". Ili to nije dosta pa bi možda trebalo udrit na zabavu i u ostalim forumima?
    Divno je kad postoji zajednica gdje nitko nikog ne vrijeđa i slično, kao što je taj forum koji si spomenuo di ima samo 4 bana (vjerujem da je to strani forum, pa se ljudi i znaju ponašat i poštivat pravila), ali na žalost ovdje očito dolazi nešto više pacijenata.
    Kome se pravila ne sviđaju nitko ga puškom ne tjera da ostane ovdje. Simple as that!
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    e66
    Operater
    505 s crtom
    Godina
    35
    Bodovi
    23.824
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Bodovi: 23.824, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jednostavno objašnjenje je to da se mi (članovi-barem neki među kojima sam ja ) nisu znali ponašat i onda su popili ban i ugl. se popravili ja sam dobio 1mjesec bana i od onda pazim na ponašanje a meni osobno nećeš nedostajat a niko te ne sili da ostaneš

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @rospaya - hvala na primjedbi, ali morat ću se ne složiti s tobom. ovdje ima mnogo članova koji se znaju kulturno i pristojno ponašati i s njima nikad nije bilo sukoba. i takvi članovi se ne moraju opterećivati banovima

banovi su upućeni prema onima kojima kultura ponašanja nije primjerena, te prema onima koji ne poštuju ideju kako je forum zamišljen i vođen (a to je da bude više stručan, ozbiljan i tematski forum, a ne forum namijenjen za zabavu). a ja takve ljude ne želim na forumu pa takvi pobiru i banove jer ne znaju biti dovoljno samokritični pa primijetiti da neke stvari baš i ne moraju raditi tu na forumu.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Siemens M65
    Operater
    Eronet
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je jedan od onih koji se rasplacu pa prijete da ce otici sa foruma, a tu ostanu dosta dugo. Kao da nekoga briga ostajes li ti ili ne
    Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Zamsung & Win Mobile
    Operater
    T-Mobile 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    John @ Mostar - Rospaya nije tip koji ce se rasplakati zbog neceg ovak banalnog...

U ovome kaj je rekao ima necega. Meni recimo smeta forsiranje nekih moderatora i sama demonstracija sile od istih. Neke teme se zakljucavaju bez razloga, pa se onda otvara nova i odmah standardni ulet "pretrazi stare postove" - lik ce otici i nista nece skuziti.

Damn, kaj je tesko nekom prekopirati odgovor i poslati ga? Pa WTF?! Dio ekipe kao da udara nosom od vrata i totalne su zbunjole, a drugi dio su face "pretrazi stare postove" i "to je vec bilo" stavom...

Pretrazi stare postove -samo u nekim slucajevima pali- a u vecini ne. Trazit ce jednu stvar, a imat ce desetak otvoreni tema gdje se je islo u offtopic, ali ne onaj doslovni pa opet nista nece naci.

Recimo onaj lik kaj ima curu na avatru stalno nudi neke vip i simpa bonove kajjaznam kaj sve ne, u par stvari sam vidio lika kak tvrdi nekaj o cemu nema pojma, a recima da na 6000 clanova dolazi duplo vise nereganih koji ce procitati njegove nebuloze i vjerovati u to. Primjer je "Tele2 nagradna igra" i oglasnik sekcija.

Primjere vam necu traziti, imam pravo se izjasniti kao i sto vi imate pravo delat kaj hocete. NHF ofkors...

Samo problem je u tome kaj neki nisu zasluzili da imaju status moderatora. Ima OK ekipe i svaka vam cast na tome, no ima pojedinaca zbog kojeg ovaj forum zaobilazi velik broj mojih poznanika koji jednostavno kazu - se*onje s cafe mobil...

Takodjer mi se gade ulizice... poput ovog 14godisnjeg Johna Frusciantea - stari moj nemas pojma tko je lik i upadas mu s ovom spikom... mene je briga hoce li otici ili ne jer dajem ruku u vatru da zna vise o gsm tehnologijama od tebe i spremniji je pomoci nego velika vecina clanova.
    www.gadgethive.com Gadget E-Zine
    PDA / SMARTPHONE / GADGET

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je politika bannova ok. Koliko sam na ovom forumu nisam vidio da je netko dobio ban, a da ga nije zasluzio.

= Citat = Izvorno postao Pharcyde

Recimo onaj lik kaj ima curu na avatru stalno nudi neke vip i simpa bonove kajjaznam kaj sve ne, u par stvari sam vidio lika kak tvrdi nekaj o cemu nema pojma, a recima da na 6000 clanova dolazi duplo vise nereganih koji ce procitati njegove nebuloze i vjerovati u to. Primjer je "Tele2 nagradna igra" i oglasnik sekcija.

Takodjer mi se gade ulizice... poput ovog 14godisnjeg Johna Frusciantea - stari moj nemas pojma tko je lik i upadas mu s ovom spikom... mene je briga hoce li otici ili ne jer dajem ruku u vatru da zna vise o gsm tehnologijama od tebe i spremniji je pomoci nego velika vecina clanova.

A sa ovime se isto uglavnom slazem.
    Testis unnus, testis nullus!

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    E1000, slvr L7, N70
    Operater
    Vip, MobileC 1GB
    Godina
    51
    Bodovi
    15.984
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam primjetio da se ljudi čak i u kafani i četaonici polako počinju ponašati ograničeno....mislim.....bar bi tam trebalo biti zahebancije,.....kaj ne?

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pretrazi stare postove -samo u nekim slucajevima pali- a u vecini ne. Trazit ce jednu stvar, a imat ce desetak otvoreni tema gdje se je islo u offtopic, ali ne onaj doslovni pa opet nista nece naci.
    Hvala na ovome - što je samo dokaz da treba biti nemilosrdan prema off-u u tematskim forumima, pa da ljudi i mogu nešto naći.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    John @ Mostar - Rospaya nije tip koji ce se rasplakati zbog neceg ovak banalnog...

U ovome kaj je rekao ima necega. Meni recimo smeta forsiranje nekih moderatora i sama demonstracija sile od istih. Neke teme se zakljucavaju bez razloga, pa se onda otvara nova i odmah standardni ulet "pretrazi stare postove" - lik ce otici i nista nece skuziti.

Damn, kaj je tesko nekom prekopirati odgovor i poslati ga? Pa WTF?! Dio ekipe kao da udara nosom od vrata i totalne su zbunjole, a drugi dio su face "pretrazi stare postove" i "to je vec bilo" stavom...

Primjere vam necu traziti, imam pravo se izjasniti kao i sto vi imate pravo delat kaj hocete. NHF ofkors...

Samo problem je u tome kaj neki nisu zasluzili da imaju status moderatora. Ima OK ekipe i svaka vam cast na tome, no ima pojedinaca zbog kojeg ovaj forum zaobilazi velik broj mojih poznanika koji jednostavno kazu - se*onje s cafe mobil...

ovo je dobro receno.. meni je bitno da sto vise ljudi bude na forumu na ne da odlazi.

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (Reply svima)

Mene nitko ne prisiljava da budem na ovom forumu, nego sam samo izrazio svoje misljenje da su modovi prestrogi i preozbiljno uzimaju svoj posao.

Opet cu kao primjeru uzeti onajforum s pocetka price, koji danas ima 9869 registriranih clanova (nema wareza) i 4 banana korisnika. Ja se na ovom forumu osjecam nepozeljno i hladno, koliko sam previse puta vidio hladne komentare samozvanih gurua tipa: "procitaj stare postove" ili "koristi search". Pa kvragu, na ovom forumu smo da razmjenimo misljenja, iskustva i najvise znanje, a ne da se nekolicina ljudi ponasa kao da su visa kasta nego drugi. Pocetniku stvarno nema mjesta ovdje, jer je svo znanje vec receno i "samo trebas upotrijebiti search"... A vec kad sam poceo toliko srati, zasto nema screenshotova na dijelu foruma gdje se pokazuju zalbe? Cemu onda taj podforum postoji, kad korisnici najvjerojatnije preko PMa dobiju obavijest da su izbaceni? Kao nekakva transparentnost? Cemu to kad su 90% postova gdje je neki korisnik prekrsio pravilo izbrisano?

Sve u svemu, malo ohladite jer forumi nisu poligon za vjezbanje strogoce moderatora, nego mjesto za razmjenu informacija i misli, osim kada se to modovima ne svida.

Tako mi je svejedno dal ce netko plakati za mnom ili ne, jer na ovom forumu nisam nista vise saznao nego za dvije minute na newsima ili na nekom opustenijem forumu.

Lurkamo se i dalje...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izbrisane su vulgarnosti, psovke, teška vrijeđanja, spam i slično, jer njima nije ni mjesto ovdje, zbog čega i dolazi do bana.
    transparentnost postoji, jer svi modovi mogu vidjeti izbrisani post/thread...
    uostalom, redovito se unutar sebe savjetujemo oko takvih stvari, ništa nije tako olako kako misliš.
    i nema nikakvih kasti, i mi smo običnio korisnici kao i vi, samo što imamo dodatan posao i odgovornost (volonterski). Da zastaneš i sagledaš sve, shvatio bi da se sve što se radi, radi vama u korist.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    4S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.926
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.926, Nivo: 22
    Bodovi: 8.926, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam na ovom forumu više od dvije godine. Nikad nisam imao problema sa banovima, moderatorima ili kaj ja znam kime. Ne čini mi se da je itko strog, čak štoviše, ne znam od kuda potiču ovakve teme. Zar je ljudima teško biti pristojan, reći jednu rečenicu bez psovki ili kaj?
    Što se tiće ovog sa search-opcijom- uglavnom te netko uputi na nju ukoliko si postavio temu/pitanje a koje je bilo spomenuto par postova ranije, te je sve rečeno, pa se ljudima ne da sve ponavljati. Kao da je problem napisati u tražilicu što te zanima.. Svako malo ima novih korisnika, ali ne treba zato jednu temu prevrtiti n puta.

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opet cu kao primjeru uzeti onajforum s pocetka price, koji danas ima 9869 registriranih clanova (nema wareza) i 4 banana korisnika.
    A ja ću opet ponoviti kako je to lijepo kad nema korisnika koji imaju potrebu vrijeđati druge članove i slično. Da je bar tako i ovdje.

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    (Reply svima)

Mene nitko ne prisiljava da budem na ovom forumu, nego sam samo izrazio svoje misljenje da su modovi prestrogi i preozbiljno uzimaju svoj posao.

Opet cu kao primjeru uzeti onajforum s pocetka price, koji danas ima 9869 registriranih clanova (nema wareza) i 4 banana korisnika. Ja se na ovom forumu osjecam nepozeljno i hladno, koliko sam previse puta vidio hladne komentare samozvanih gurua tipa: "procitaj stare postove" ili "koristi search". Pa kvragu, na ovom forumu smo da razmjenimo misljenja, iskustva i najvise znanje, a ne da se nekolicina ljudi ponasa kao da su visa kasta nego drugi. Pocetniku stvarno nema mjesta ovdje, jer je svo znanje vec receno i "samo trebas upotrijebiti search"... A vec kad sam poceo toliko srati, zasto nema screenshotova na dijelu foruma gdje se pokazuju zalbe? Cemu onda taj podforum postoji, kad korisnici najvjerojatnije preko PMa dobiju obavijest da su izbaceni? Kao nekakva transparentnost? Cemu to kad su 90% postova gdje je neki korisnik prekrsio pravilo izbrisano?

Sve u svemu, malo ohladite jer forumi nisu poligon za vjezbanje strogoce moderatora, nego mjesto za razmjenu informacija i misli, osim kada se to modovima ne svida.

Tako mi je svejedno dal ce netko plakati za mnom ili ne, jer na ovom forumu nisam nista vise saznao nego za dvije minute na newsima ili na nekom opustenijem forumu.

Lurkamo se i dalje...
    ...sve bi bilo lijepo kad bi se/da su se oni članovi koji su sad bannani pridržavali pravila foruma... svi su bili upozoreni kod prvog prekršaja, neki i kod drugog, a imali su na uvid i dotadašnje kazne, pa su mogli lijepo vidjeti kako se postupa s onima koji se ne pridržavaju pravila...
    ...istina, sve ovisi o moderatoru pojedinog foruma, neki su više tolerantni neki manje, ali većinom smo tu podjednaki i međusobno se konzultiramo...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa slazem se da bi bilo dobro da i drugi osim moderatora vide kazne i to... bar recimo 2-3 dana od kad je kazna pocinjena.

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao khideg
    pa slazem se da bi bilo dobro da i drugi osim moderatora vide kazne i to... bar recimo 2-3 dana od kad je kazna pocinjena.
    kazne vide svi u podforumu Kazne!
    samo se brišu postovi zbog kojih je nastupio ban.

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ rospaya: ja sam tu dosla kao totalni pocetnik i nisam znala prakticki ni upaliti mob...da se tako izrazim...u siemens podforumu su stvarno ok ljudi...pitala sam razne gluposti i objasnjavali su mi po 1000 puta jedno te isto da bih neke stvari shvatila...tako da ne bih bas rekla da pocetnicima nije tu mjesto...mozda moderatori jesu strozi,ali pravila postoje i njih treba postivati...da ih se postiva onda oni ne bi bilo potrebe da oni uopce interveniraju i ove rasprave uopce ne bi bilo...
    nikada nisam pokupila niti ban niti opomenu...ali da pokupim,vjerovatno bi bilo zbog moje greske a ne "strogoce" modova...do sad nisam ni jednom skuzila da je netko pobrao ban jer se nije svidao nekom od modova...
    a ako je strogo banati nekoga jer je nekog vrijedao,psovao ili po n-ti put otvarao istu temu...onda stvarno ne znam...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Obicno ne reagoram na ovakve teme, jer teze kakve su iznesene u ovoj raspravi ne dozivljavam osobno, a shvacam da uvijek ima ljudi razlicitih misljenja i stavova od moga, pa im tako shodno navedenomu, nece npr. odgovarati atmosfera na ovome forumu, koja meni vrlo odgovara.

Nego rospaya, ne radi se sada tu konkretno kome ces nedostajati, a kome ne. Meni bi nedostajao svaki clan koji ima kvalitetnoga znanja i volje da to znanje podijeli ovdje na forumu sa zajednicom. Ako imas nevedeno i ti ces mi nedostajati.

Sto se banova i odluka modova tice. Znam da su utemeljene, znam da nisu samoinicijativno donesene, znam da uvijek postoji kontrola unutar tima koji vodi forum i znam da niti jedan clan nije kaznjen bez razloga. Tome svjedoce i teme koje se otvaraju u dijelu foruma koji ostalim clanovima (osim tima koji vodi forum) nije vidljiv, u kojima se neke modove i pozove na odgovornost radi mjera koje poduzimaju, te se kazne niveliraju, a ako utvrdimo da je dodijeljena eventualno neopravdana kazna, ona biva povucena bez ikakve posljedice za clana, ili ne biva niti dodijeljena!

Da ne pricamo previse uopceno. Ja sam odgovoran za svoj dio foruma. Ja sam mod u Digitalnoj fotografiji. Ne znam jesi li ikada otvarao taj dio foruma i da li uopce dijelis interes za nevedenu tematiku, ali ja te molim da ako znas za i jednoga clana, koji je u tome dijelu foruma naisao na moje nerazumijevanje, sikaniranje ili moju nespremnost da mu pognem, da ga navedes. Jednako tako nadji koje sam ja to kazne prerigorozno ili neopravdano dodijelio.

I za kraj, od kada sam preuzeo taj dio foruma, trudio sam se i trudim se da stvari sto bolje strukturiram i povezem, kako bi dio foruma koji uredjujem bio sto kvalitetniji i sto vise obilovao korisnim informacijama. Napisao sam opsezne tutoriale i savjete, otvorio gomile postova sa manje vise svim korisnim linkovima koji nesto vrijede. S obzirom na sve navedeno, ako nekada ipak zatrazim od nekoga clana da malo pogleda po tome dijelu podforuma, ne mislis li da je to s obzirom na gore navedeno, i opravdano?

I jos sitnica. Na dijelu foruma za koji sam ja zaduzen najvise pitanja postavljaju upravo nevi tek regostrirani clanovi, koji su se i registrirali da dobiju neku informaciju i ja jamcim da nikada nisu naisli na moje nerazumijevanje...ako znas kojega, kako rekoh javi!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    kazne vide svi u podforumu Kazne!
    samo se brišu postovi zbog kojih je nastupio ban.
    mislio sam konkretno na postove.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    Nokia , sammy
    Operater
    T-shrot
    Godina
    51
    Bodovi
    11.797
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.797, Nivo: 26
    Bodovi: 11.797, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uff ... mislim da je prije par mjeseci bilo nesto slicno !
    Neda mi se copy/paste pa evo linka
    http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=234366&postcount=35
    Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Oni koji smatraju da smo prestrogi i da ne pomažemo dovoljno neka pročitaju tekst na http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=11717
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Zatvorena tema
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Nokia - moderatori
    By Gen Mo'Kai in forum Moderatori
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-03-2004, 20:55
  2. Moderatori Siemensa, gdje ste ?
    By Sljaka in forum Moderatori