pa istina, jsp_m je banan, tako da...
Započinjem ovu temu jer želim vidjet koliko ljudi misli da je u Nokiji potreban moderator. Ja osobno smatram da je jako potreban netko tko je tamo svaki dan i da se razumije u to, jer "_" dođe i pusti 2-3 teme i onda ga nema tjednima... Baš sam sad pročitao temu koja je više za oglasnik, a nema je tko preseliti. Za sad se samo izjasnite da li smatrate da je moderator potreban ili ne, a ako dovoljno ljudi misli da je, možete počet davat i prijedloge.
pa istina, jsp_m je banan, tako da...
...naravno da je nužan,i to podhitno. Nemoguće je da podforum najvećeg i najpopularnijeg proizvođača zjapi bez moda...
ovakve stvari bi se inače trebale ažurnije rješavat!
..pa ima nokia moda...
Koji svrati na forum kad mu se htjedne ili kad izadje iz zimskog sna,ja podrzavam kandidaturu kad je covik vec kupio 6600Poslao: tomo
..pa ima nokia moda...
Ako si gladan pojedi nesto
tomo, nokia ima moda koji dođe, otvori dvije-tri teme, i onda ga opet jako dugo nema...
...onda bi trebalo otvorit natječaj,il čekat i nadat se da će neko naić...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Eminem ja sam otvorio ovu temu da vidimo da li ljudi misle da je potreban mod, da nebi bilo poslije nokiji netreba mod i td. Ako se u večini prihvati mišljenje da je potreban, pokreće se natječaj i kandidature...
...mislim da treba...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
mislim i ja da treba...
samo ne vidim nekog koga bi ja predložio (vjeko se sam predložio pa nije prošao). dogovorite se, jedan ili dvojica mogu ići, postavite kandidature s anketama pa da vidimo što forumaši kažu tko može bit mod.
Bookmarks