Evo upravo sam i ja nešto slično predložio...
Mislim da bi bilo dobro da se moderatori izjasne mogu li, stignu li i žele li obavljati dužnost moderatora; u suprotnom neka sa izaberu drugi koji su redovni na tom dijelu foruma.
Već duže vrijeme na Siemensovom forumu vlada neki lagani nered. Kako u posljednjih par dan to prijeti da preraste u anarhiju predlažem da se moderatori tog podforuma izjasne da li mogu, žele i hoće raditi svoj posao kako treba. Da li im je potrebna pomoć ili jednostavno žele dići ruke od tog posla.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo upravo sam i ja nešto slično predložio...
Mislim da bi bilo dobro da se moderatori izjasne mogu li, stignu li i žele li obavljati dužnost moderatora; u suprotnom neka sa izaberu drugi koji su redovni na tom dijelu foruma.
maraschino - PTICICA
ja sam goga vec jednom razbio pa mogu i drugi put ako je potrebno, samo recite!
ma zajebavam se, slazem se sa vama, vikija nema na forumu uopce, a ovaj gog isto bas ne posjecuje siemens
...s druge strane tu su i supermodsi koji ne reagiraju...
Svejedno mišljenja sam da se Šljaka promovira u novog moderatora (naravno ukoliko se slaže) jer nije od viška u svakom slučaju...
Naravno ova priča se vuče već neko vrijeme...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Sljaka, Sljaka.
Forumaš godine :)
Sljaka definitivno, kako jedan od moderatora, naravno ukoliko on to želi.
Čovjek je uvijek tu, sa povelikim znanjem o siemensu i koliko sam vidia uvijek spreman pomoći...
maraschino - PTICICA
...pa kad sam se ja kandidiro,znao sam ja da će do ovoga doći kad-tad...ma šala mala..."sljaka",naravno da može...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da bi se stvarno trebali izabrati novi moderatori, kao ispomoć postojećima ili potpuno novi (svejedno), ali treba bi se malo uvesti red u tom dijelu foruma.
Kako god, lakše je uz moderatora koji je često tu.
maraschino - PTICICA
...to i ja mislim...ja ću pokrenut thread za pronalazak novog moderatora u forumu Siemens...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks