Join Today
Zatvorena tema
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3
Prikazujem rezultate 51 do 67 od 67
    Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    46
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pharcyde
    Usput znam da je OT, ali kad se vec razvezla prica - vB forum mi nikako ne lezi... nema "pogledaj zadnje postove od zadnje posjete"
    Imaš na vrhu link 'novi postovi' (ona traka di su linkovi i za CP, log-out...), a to prikazuje posteve od tvog zadnjeg posjeta.
    I da, ovo jest off

No bitno je da -s-v-i- moderatori tocno znaju kaj je offtopic, a kaj nije... to je tesko znati, pa svaka cast... nesto tipa; istina je svakome drugacija...
    Svaki mod ima relativnu slobodu održavanja svog podforuma po svojim kriterijima, ukoliko se ne kose s pravilima foruma, tako da neki modovi imaju više 'razumijevanja' za off, a neki manje. I to je jednostavno tak. Nismo roboti i to treba prihvatit.
    Također modovi mogu postaviti zasebna pravila za 'svoje' podforume, ukoliko se ista ne kose s pravilima foruma - recimo u Siemensu nema psovanja, baš nikakvog (niti onog kolokvijalnog), dok to drugdje nije slučaj... uglavnom modovi stave obavijest na vrhu svojeg podforuma, tak da nema 'nisam znao'...

= Citat = Izvorno postao khideg
    eh, ti si jedini od modova koji to priznaje svaka cast.
    Svi griješimo.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao whiteboy
    Svi griješimo.
    ne mozes govoriti u tude ime, mozes samo reci .ja grijesim..

Registered User
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    -=[G600-N95v2]=-
    Operater
    -=[Tele_v2]=-
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daj kidi tise malooo...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Pharcyde - meni bi bilo jako drago da si u trenutku kad si na taj offtopic koji si naletio (da bio je moj, ali se više ne sjećam u kojoj temi, niti je u ovom trenu bitno tražit nešto što je potonulo na forumu neaktivnošću teme), ili na moju krivu reakciju ako si smatrao da je kriva, kliknuo na ikonu i dojavio svoje mišljenje.
    najkraće moguće - čim primijetiš da nešto ne štima, reagiraj na to. i ti i svi drugi, jedino reakcijama članova možemo primijetiti ako griješimo. dok nitko ne reagira, niti mi nemamo osjećaj da nešto nije u redu ako nije.

= Citat = Izvorno postao zappan
    ako ne vjerujete moderatorima i administratorima foruma, razmislite još jednom zašto ste ovdje. ja se ne bih zadržavao na forumu za kojeg bih ocijenio da moderatori i administratori rade protiv dobrobiti foruma.
    Da su svi slicni kao ovaj koji mi objasnjava kaj je to offtopic vjeruj mi ne bi bio ovdje toliko dugo.
    na ovo sam ti već odgovorio, vidi prošli post. ukratko - imaš pravo otvoriti temu gdje ćeš navesti o čemu se radilo i gdje, uputiti kritiku moderatoru njegovim nickom a ne općenito i dati svoje viđenje situacije i mogućnost kako bi moderator trebao reagirati na tako nešto.

ako zbog bilo čega smatraš da nije u redu da to napraviš javno pred svim članovima foruma, možeš istu primjedbu i svoj prijedlog postupanja u takvoj i sličnim situacijama uputiti i meni na PM pa ću ja s moderatorima samo podijeliti tu kritiku i prijedlog, ili samo s prozvanim moderatorom ako zatražiš i toliku razinu diskrecije.

Datum registracije
    Aug 2003
    Mobitel
    E1000, slvr L7, N70
    Operater
    Vip, MobileC 1GB
    Godina
    51
    Bodovi
    15.984
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Bodovi: 15.984, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    QUOTE ŠLJAKA>to stoji šljaka, strogi su kaj je - je, no nemojmo zaboravit da ljudi koji žele pratiti taj forum ipak imaju iole malo osnovnog iskustva sa forumima, dok priznali vi ili ne ovdje dolaze i ljudi koji su u životu prvi put na forumu i ne mogu sve znati, ...baš čak i zbog toga što naš forum odlično rangira na pretraživaču,.....dovoljno je da netko ko nezna upiše npr. "samsung problem" i doći će ovdje tražiti pomoć, a ujedno se i možda prvi puta registrirati na forum uopće. normalno da ne zna ništa o "forum bontonu".

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo primjer koliko moderatori cjene forumase i kad im se nesto kaze protiv njih odma ili si banan ili dobijes po nosu:

sve se odnosi na gore naveden post.. koji ocito je kako pogodio moderatore. pa cak i super modeartore , pa i admine, a nista lose nije receno vec samo komentar obicni, na cjelu situaciju.. bas zalosno sto su takvi ljudi ovjde moderatori..

ne mogu podnjeti sami svoju kritiku.

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti baš nisi pametan. to je sve što ti mogu reći na ovo što si tu ostavio. ako netko prizna u ime svih nas da nismo savršeni, ne umanjuje time svoju vlastitu ulogu. ali tebi to očito nije jasno, a meni je još manje jasno na što ciljaš ovim svojim postom i što želiš time postići.

generalno, ako ti se moderatori i njihovi postupci ovdje ne sviđaju, usrećit ćeš mnoge kojima se ti svojim postupcima na forumu ne sviđaš, ako odeš s foruma. zašto da se jadan živciraš oko loših i neprincipijelnih moderatora kad možeš živjet svoj život i bez njih.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne treba generalizirati. Među moderatorima ima zakon ljudi, koji čak pokušavaju ispraviti i greške za koje sami nisu krivi, ali ima i drugačijih.
    Testis unnus, testis nullus!

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i forum admin vrijedja clanove foruma, pa gdje smo stigli???@zappan pa zar se smatras strucon osobom da si mozes dopustiti da odlucujes tko je pametan a tko nije????Koliko ja znam to si mogu dopustiti samo psiholozi ili psihijatri, tj. strucne osobe.Zar su i to ovlasti administratora ovog foruma???Nemoj me krivo shvatiti ali mislim da to nije dolicno jednom administratoru
    Zadnji uredio RAUL : 01-03-2006 u 19:22

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Zamsung & Win Mobile
    Operater
    T-Mobile 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Bimbi

naravno da je OK.

@khideg

promjenio sam misljenje zato kaj si na dvije negativne izjave o tvojoj malenkosti odgovorio "bas me zanima sto ce ljudi reci na ovo?". sto se tice tvoje "ovisnosti" o forumu nemam ti kaj reci, iskreno od tebe nisam cuo nista sto sam trebao zapamtiti kao niti nikakvu korisnu informaciju, mozda nisam obracao dovoljno pozornost na tvoje poruke pa zato... treba vidjeti kod drugih clanova (starijih) trebas li biti moderator i gdje. Ja uz tvoj nick dobivam samo sliku vip bodova na racunu, tako da ti ne mogu reci da li zasluzujes nesto ili ne. Zbog "angaziranosti" mozda i zasluzujes, kad si vec ovdje po cijeli dan...

@whiteboy

znam za to, koristim ju svaki put kada dodjem, ali mislim da bi uz nju bio koristan i link "pogledaj odgovore na tvoje postove" jer za nekoga tko je angaziran u puno tema to povecava efikasnost... ovako uvijek postoji sansa da ces zaboraviti nesto.

Svjestan sam da smo svi ljudi, ali pokusavam reci da su i s druge strane takodjer ljudske osobe s nazovimo to inteligencijom i osjecajima pa bi obadvije strane trebale biti vise fleksibilne u mogucim sukobima... fora s citanjem pravila na forumu ti je nesto poput onog "slazete li se s gore navedenim" kad instaliras neki program, to ne cita nitko. nedavno je jedna tvrtka uvrstila u taj ugovor recenicu gdje nudi podosta americkih zelembaca tko nazove broj taj i taj... nakon bezbroj daunlodanja programa i ako se dobro sjecam tri mjeseca se javio neki lik... imagine that

@zappan

poruka primljena. nadam se da mi nece trebati ta opcija, ali OK...

shvacam da sve vuce svoje odgovornosti, a i sam sam je nekad preuzimao po irc-u, forumima - tudjim i svojim, sajtovima - tudjim i svojim i sl... da ne bude da je problem u neinformiranosti ...

jos da kazem samo jedan prijedlog (zurim se opako pa sorry kaj odmah ovdje pisem...), ubuduce cu otvoriti posebne teme ako imam kaj za reci : tvoj jedan od pametnijih poteza koji bi mogao napraviti bi bio da ogranicis slanje slika tako da se salju samo u obliku thumba, preglednije je i kulturnije... da se ne dogadjaju ovakve stvari s jos glupljim izgovorima "nije mi se dalo".
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19486&page=3

Pozdrav...
    www.gadgethive.com Gadget E-Zine
    PDA / SMARTPHONE / GADGET

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ti baš nisi pametan. to je sve što ti mogu reći na ovo što si tu ostavio. ako netko prizna u ime svih nas da nismo savršeni, ne umanjuje time svoju vlastitu ulogu. ali tebi to očito nije jasno, a meni je još manje jasno na što ciljaš ovim svojim postom i što želiš time postići.

generalno, ako ti se moderatori i njihovi postupci ovdje ne sviđaju, usrećit ćeš mnoge kojima se ti svojim postupcima na forumu ne sviđaš, ako odeš s foruma. zašto da se jadan živciraš oko loših i neprincipijelnih moderatora kad možeš živjet svoj život i bez njih.
    ne ti nisi pametan,kad se tako mora izraziti, ja bas nsita nisam htio postici ovim prijasnjim postom. da sam dobio nekek - reputacije zbog recenice koja je openita,i to bez razloga,ali ocito je toliko pogodilo moderatore, da su oni pametni trebali si to zanemariti i nikom nista,ali smeta ih jer GOVORIM ISTINU.
    hehe

e fakat te necu usreciti, jos ostajem...

= Citat = Izvorno postao RAUL
    Evo i forum admin vrijedja clanove foruma, pa gdje smo stigli???@zappan pa zar se smatras strucon osobom da si mozes dopustiti da odlucujes tko je pametan a tko nije????Koliko ja znam to si mogu dopustiti samo psiholozi ili psihijatri, tj. strucne osobe.Zar su i to ovlasti administratora ovog foruma???Nemoj me krivo shvatiti ali mislim da to nije dolicno jednom administratoru
    pa eto vidite kakvi ljudi vode ovaj forum.. to si admini ne smiju dozvoliti... ne smiju imati ljede koji su im drazi od drugih...ne zasluzujes ovaj forum zappane.
    potpisujem sve sto si reko RAULE

@khideg

promjenio sam misljenje zato kaj si na dvije negativne izjave o tvojoj malenkosti odgovorio "bas me zanima sto ce ljudi reci na ovo?". sto se tice tvoje "ovisnosti" o forumu nemam ti kaj reci, iskreno od tebe nisam cuo nista sto sam trebao zapamtiti kao niti nikakvu korisnu informaciju, mozda nisam obracao dovoljno pozornost na tvoje poruke pa zato... treba vidjeti kod drugih clanova (starijih) trebas li biti moderator i gdje. Ja uz tvoj nick dobivam samo sliku vip bodova na racunu, tako da ti ne mogu reci da li zasluzujes nesto ili ne. Zbog "angaziranosti" mozda i zasluzujes, kad si vec ovdje po cijeli dan...
    cuj, jos davno prije, sam mislio mozda ima nade da ovaj forum bude nesto, mozda i ja mogu pridonjeti tome u smislu moderiranja necega, dugo sam na netu, mogu prakticki dosta toga iznjeti i pripomoci, cak da duze na netu od 90% ljudi, ali ne.. celni ljudi su me ismijali,... sad ne zelim vise tako nesto na ovom forumu..

sad samo pomognem tu i tamo kojem dobrom covjeku i to je to.
    zato me vjerojatno nisi primjetio kao neke ljude ovdje..

no stvarno SODOM je legenda od covjeka i moderatora, da on ima svoj forum poput ovoga bio bi 100x bolji..

legendo..!!!

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao RAUL
    Nije da mu je prvi put ali kada se pogledaju godine mora mu se oprostiti jer život je majka mudrosti a ne šutnja.
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Vuki

Joooj, nemoj o godinama, to ti ovdje ne prolazi dobro
    Testis unnus, testis nullus!

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    promjenio sam misljenje zato kaj si na dvije negativne izjave o tvojoj malenkosti odgovorio "bas me zanima sto ce ljudi reci na ovo?".
    e vidis, mene ne diraju takve stvari , dok zpravo čelne ljude koji bi trebali biti neutralni po svakom pitanju to nisu.

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    @Vuki

Joooj, nemoj o godinama, to ti ovdje ne prolazi dobro
    A ne, to moram spomenuti, jer sam se kod mnogih mladih osoba iznenadio kako mudro i razborito govore na forumu i jako sam ponosan jer vidim svijetlu budučnost kroz takve mlade ljude u državi(ali neču sada politički) a kod nekih sam se iznenadio da ispod sve prividne veličine leži površnost!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jos da kazem samo jedan prijedlog (zurim se opako pa sorry kaj odmah ovdje pisem...), ubuduce cu otvoriti posebne teme ako imam kaj za reci : tvoj jedan od pametnijih poteza koji bi mogao napraviti bi bio da ogranicis slanje slika tako da se salju samo u obliku thumba, preglednije je i kulturnije... da se ne dogadjaju ovakve stvari s jos glupljim izgovorima "nije mi se dalo".
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=19486&page=3

Pozdrav...
    nemoguće prema trenutnom načinu kako se stavljaju slike polinkavanjem, iako bi bilo korisno. za detaljnija objašnjenje i eventualno da nađemo jel moguće složiti nekako, ipak bih da preselimo u novu temu....

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    no da, čitam ja sad ovu zadnju stranicu i smatram da je vrijeme da se ovo zatvori. u cijeloj priči u tri stranice nije upućena niti jedna konkretna kritika za konkretan postupak konkretnog moderatora i sve to skupa ne vodi ničemu. osim tome da se tema iskorištava za gunđanje bez pokrića i bez argumenata.

kad će netko imati konkretno što za prigovoriti, saslušat ćemo ga, a ovo na ovaj način nema smisla.

Zatvorena tema
Stranica 3 od 3 PrvaPrva 1 2 3

Slične teme

1. Nokia - moderatori
    By Gen Mo'Kai in forum Moderatori
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-03-2004, 20:55
  2. Moderatori Siemensa, gdje ste ?
    By Sljaka in forum Moderatori
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 25-12-2003, 01:49

Bookmarks