Join Today
Zatvorena tema
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 67
    Super-forumaš Postignuća:
    SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja se mogu pohvaliti da sam prerasto sva ta sr***!!
    I stvarno mi je sada smješno čitati ovako šta jer znam da ni sudnji dan nebi promjenio neke od ljudi na forumu (mislim na Moderatore i višlje) ali zašto lupat praznu slamu kada nas toliko novih mobitela čeka za raspravu!!!
    = Citat = Izvorno postao Sljaka
    Oni koji smatraju da smo prestrogi i da ne pomažemo dovoljno neka pročitaju tekst na http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=11717
    Kada bi bilo tako kod nas bilo bi samo par članova i moderatori
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oni koji smatraju da smo prestrogi i da ne pomažemo dovoljno neka pročitaju tekst na http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=11717
    Nista drukcije nego ovdje ili na nekim drugim forumima... Vecinom su ta pravila copy/pasteana.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Obicno ne reagoram na ovakve teme, jer teze kakve su iznesene u ovoj raspravi ne dozivljavam osobno, a shvacam da uvijek ima ljudi razlicitih misljenja i stavova od moga, pa im tako shodno navedenomu, nece npr. odgovarati atmosfera na ovome forumu, koja meni vrlo odgovara.

Nego rospaya, ne radi se sada tu konkretno kome ces nedostajati, a kome ne. Meni bi nedostajao svaki clan koji ima kvalitetnoga znanja i volje da to znanje podijeli ovdje na forumu sa zajednicom. Ako imas nevedeno i ti ces mi nedostajati.

Sto se banova i odluka modova tice. Znam da su utemeljene, znam da nisu samoinicijativno donesene, znam da uvijek postoji kontrola unutar tima koji vodi forum i znam da niti jedan clan nije kaznjen bez razloga. Tome svjedoce i teme koje se otvaraju u dijelu foruma koji ostalim clanovima (osim tima koji vodi forum) nije vidljiv, u kojima se neke modove i pozove na odgovornost radi mjera koje poduzimaju, te se kazne niveliraju, a ako utvrdimo da je dodijeljena eventualno neopravdana kazna, ona biva povucena bez ikakve posljedice za clana, ili ne biva niti dodijeljena!

Da ne pricamo previse uopceno. Ja sam odgovoran za svoj dio foruma. Ja sam mod u Digitalnoj fotografiji. Ne znam jesi li ikada otvarao taj dio foruma i da li uopce dijelis interes za nevedenu tematiku, ali ja te molim da ako znas za i jednoga clana, koji je u tome dijelu foruma naisao na moje nerazumijevanje, sikaniranje ili moju nespremnost da mu pognem, da ga navedes. Jednako tako nadji koje sam ja to kazne prerigorozno ili neopravdano dodijelio.

I za kraj, od kada sam preuzeo taj dio foruma, trudio sam se i trudim se da stvari sto bolje strukturiram i povezem, kako bi dio foruma koji uredjujem bio sto kvalitetniji i sto vise obilovao korisnim informacijama. Napisao sam opsezne tutoriale i savjete, otvorio gomile postova sa manje vise svim korisnim linkovima koji nesto vrijede. S obzirom na sve navedeno, ako nekada ipak zatrazim od nekoga clana da malo pogleda po tome dijelu podforuma, ne mislis li da je to s obzirom na gore navedeno, i opravdano?

I jos sitnica. Na dijelu foruma za koji sam ja zaduzen najvise pitanja postavljaju upravo nevi tek regostrirani clanovi, koji su se i registrirali da dobiju neku informaciju i ja jamcim da nikada nisu naisli na moje nerazumijevanje...ako znas kojega, kako rekoh javi!
    Ako je sve tako kao sto pises, svaka cast... Nisam nikada isao na taj dio foruma niti me zanima ta tematika, ali jos uvijek stojim pri tome da je forum (govorim opcenito i samo o onim forumima koje pratim, molim da se ostali ne uvrijede) prehladan i nije pogodan za pocetnike (ne mislim na pocetnike u nekoj bransi, nego u komunikaciji na forumima) i one koji neznaju kako instalirati ovo, jel se moze ono itd.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator
    kazne vide svi u podforumu Kazne!
    samo se brišu postovi zbog kojih je nastupio ban.
    "Obicni" korisnici ne vide, cemu onda onaj dio foruma gdje pisu tko je kada i zasto kaznjen?
    www.gadgethive.com

SocialYour first Group31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    SAMSUNG GT-M8800 Pixon
    Operater
    TELE2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya
    "Obicni" korisnici ne vide, cemu onda onaj dio foruma gdje pisu tko je kada i zasto kaznjen?
    Tu se moram složiti ali "obični smrtnici" netrebaju to vidjeti(AS IF) jer ih nitko i nepita za njihovo mišljene!!
    "Prijateljstvo je neopisiv luksuz
    biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
    bez da odlučite vagati misli ili riječi."
    George Eliot

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    E pa sad, dragi naš rospaya, potrpao si nas sve u istu vreću i držiš nam lekciju. Daj mi reci kako bi se osjećao da sad ja zbog nekog samo meni znanog razloga sve iz Maksimira proglasim netrpeljivima prema drugima. 100% sam siguran da bi se pobunio svrstavanju u bilo koju skupinu, zar ne? A ti nama ovdje cijelo vrijeme spočitavaš nešto općenito, bez konkretnih dokaza i imena. Koliko je znam, to se zove provociranje, a oni koji to rade provokatori.
    A tvoja izjava kako su pravila copy/paste upućuje na to da nisi pročitao ni ta pravila a ni pravila ovog foruma. Da jesi, uočio bi razliku i stoga ako nemaš konkretne prigovore na postupke određenih osoba ili ako ih ne želiš javno iznesti povuci se časno, a ne inzistiraj na općenitom.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Zamsung & Win Mobile
    Operater
    T-Mobile 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzimati primjer s stranice webmajstori.net je smijesno, taj sajt izbjegava iole normalniji covjek

...no da se vratim na temu...

Pojavio se je neki lik s nickom kico_os_7 http://cafe.mobil.hr/member.php?u=12349 i ako se vidi koje je postove poslao jasno je da tipa treba uputiti da procita FAQ i ako se i dalje bude pravio lud onda ga treba bannati...

No nisu svi slucajevi tako transparentni, npr jedan moderator je okarakterizirao moju poruku kao offtopic, a sam je naceo temu i lik mi kaze da bi trebao otvoriti novi topic za razgovor o tome... cek, ko je ovdje lud? ako ti kazes nesto offtopicno u temi ja nemam pravo postaviti protupitanje nego moram otvoriti temu s naslovom "za gospodina koji je poslao offtopic poruku, a meni nije dao" ?? ROTFL ljudi... meni nije problem to bannanje, vjerujem da je dobar dio ekipe zasluzio odleprsati s foruma, no termin "offtopic" poruka kojeg se svi ovdje religiozno drze jos nije objasnjen na pravi nacin kao recimo termin "terorizam"...

Vec sam rekao da postoji problem (velik) u vezi tih poruka koje se nizu nakon necijeg pitanja, a u niti jednom se ne moze naci odgovor vec samo dobro zamaskirani offtopic... ako dajete takvo silazenje onda dopustite blage offtopic poruke, ne sad da se prica o Gunsima u forumu o Njokama, ali ipak nekog obzira treba imati.

Mmeni je to neobjasnjivo i faking smijesno, mozda cak i jadno... Pa lik nije normalan (zao mi je kaj ne mogu naci doticni topic an pretrazi pa da dokazem o cemu govorim) - no pravo pitanje je jesu li moderatori preostri ili prelicemjerni IMHO... ovaj na kojeg sam ja naletio je nista drugo osim jadno licemjeran...

Takodjer jedan (bolji) primjer offtopic izdrkavanja:
    http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=90

i jos jedan u kojem svi pametuju, a malo tko zna o cemu prica:
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ighlight=mreze

Pozdrav...
    www.gadgethive.com Gadget E-Zine
    PDA / SMARTPHONE / GADGET

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tu je sve valjda off topic . a jos uvijek pamtim kad sam tek otkrio ovaj forum i izjavio da preko Bt-a se na motorolu mogu igre prebacivati , i onda me jedno 5 ljudi ismijava kao o cemu ovaj prica .

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Zamsung & Win Mobile
    Operater
    T-Mobile 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na ovom forumu nesto opako ne stima, da ne ulazim u samu funkcionalnost foruma koja je nikakva, a na primjedbe se dobivaju "odjebausi" tipa - niko te te tjera da budes ovdje. da je ovo moj forum slusao bi kaj drugi imaju za reci, pa bi pokusao ispraviti greske ak nis, nebi imao forum za sebe nego za sve koji dodju.

opet se ogradjujem od nekakvog napadanja i to, samo pisem primjedbe, da ne bude da pljujem po nekome, a nije to zasluzio...

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E pa sad, dragi naš rospaya, potrpao si nas sve u istu vreću i držiš nam lekciju. Daj mi reci kako bi se osjećao da sad ja zbog nekog samo meni znanog razloga sve iz Maksimira proglasim netrpeljivima prema drugima. 100% sam siguran da bi se pobunio svrstavanju u bilo koju skupinu, zar ne? A ti nama ovdje cijelo vrijeme spočitavaš nešto općenito, bez konkretnih dokaza i imena. Koliko je znam, to se zove provociranje, a oni koji to rade provokatori.
    A tvoja izjava kako su pravila copy/paste upućuje na to da nisi pročitao ni ta pravila a ni pravila ovog foruma. Da jesi, uočio bi razliku i stoga ako nemaš konkretne prigovore na postupke određenih osoba ili ako ih ne želiš javno iznesti povuci se časno, a ne inzistiraj na općenitom.
    Nazalost ne mogu davati konkretne primjere, osim onih na pocetku cijele price... Prekratko sam ovdje i posjecujem samo par podforuma i bas ne pratim tko je mod a tko ne. Zao mi je ako je netko moje postove shvatio kao ista drugo nego dobronamjerna kritika.
    www.gadgethive.com

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vuki
    Tu se moram složiti ali "obični smrtnici" netrebaju to vidjeti(AS IF) jer ih nitko i nepita za njihovo mišljene!!
    To je uredu, ako je takva politika foruma. Nego cemu taj podforum? Transparentnos ili sto? Kakva to moze biti transparentnost kad niti ne vidimo zasto je netko kaznjen, nego moramo vjerovati na rijec...
    www.gadgethive.com

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Zamsung & Win Mobile
    Operater
    T-Mobile 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da je bar locked i nevidljiv, ne bi se ljudi bunili

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.484, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 9,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, nešto konkretno; mali Kinfa, moderator Oglasnika, brise moj offtopic na Sezamov oglas za prodaju MS Duo 1GB kartice (koji je bio namijenjen onoj nesreci khidegu i opetovanom njegovom pokusaju da uvali lovu na VIP racun)-potpuno opravdano, da ne bi bilo zabune, ali isti takav whiteboyev post, http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...3&postcount=11

ne brise... Da se, razumijemo, mene to ne smeta, whiteboyev post je na mjestu i treba biti vise takvih, ali kriteriji bi trebali biti isti za sve forumase, a ne se razlikovati s obzirom na moderatorski status!
    Testis unnus, testis nullus!

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya
    Nazalost ne mogu davati konkretne primjere, osim onih na pocetku cijele price... Prekratko sam ovdje i posjecujem samo par podforuma i bas ne pratim tko je mod a tko ne. Zao mi je ako je netko moje postove shvatio kao ista drugo nego dobronamjerna kritika.
    Možda su tvoje kritike dobronamjerne, ali bez konkretnih dokaza nemaju čvrsti temelj. Nitko ovdje nije savršen, ali nemoj očekivati da će netko na osnovu općenitih primjedbi promijeniti nešto u svom kriteriju.
    Tvoje primjedbe me podsjećaju na ono "Bad command or file name"
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao marko6630
    Evo, nešto konkretno; mali Kinfa, moderator Oglasnika, brise moj offtopic na Sezamov oglas za prodaju MS Duo 1GB kartice (koji je bio namijenjen onoj nesreci khidegu i opetovanom njegovom pokusaju da uvali lovu na VIP racun)-potpuno opravdano, da ne bi bilo zabune, ali isti takav whiteboyev post, http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...3&postcount=11

ne brise... Da se, razumijemo, mene to ne smeta, whiteboyev post je na mjestu i treba biti vise takvih, ali kriteriji bi trebali biti isti za sve forumase, a ne se razlikovati s obzirom na moderatorski status!
    e jako dobro receno,,bas me zanima sto ce ljudi reci na ovo?

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nego bi se sada trebao javiti moderator

SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb

..a eto moram i ja nekaj reči(pa makar me zbanali)
    Moderatori nisu savršeni i nemreju visit na forumu,kao ja.Moraju imat dobre živce za svakakve naše nebuloze .Kao recimo moj moderator Sodom.Čovjek je stvarno OK.i uvijek mi je pomogo.Kad sam došla fakat nisam ništ znala,ali učimo se.Tak da ovim novim nemrem zamjerit kad fulaju temu ili post.A pravila foruma nisam(još) pročitala i nečitam ih nigdje,kao i večina ostalih.Neke stvari kad tražim u tražilici mi izlista,ali obično nema potpuni odgovor ili je nekak drugačije definirano.Onda pitam na PM i sve ok.
    Jedino me razljutio Zappan zbog kockica,ali i tu nepravdu sam preboljela.Ah ljudski je griješiti,a i opraštati.
    Slažem se i sa ovom tvdnjom da se svašta piše samo da se namakne broj posteva,a da neki nemaju pojma o čem se radi..al glavno da je u diskusiji.
    E pa sad pošto mi netrebaju kockice,a ni pozitivne reputacije (što bi rekli netrebam se nikom uvlačit...jelte),uživam u ovom forumu i u pametnim ljudima koji ga uređuju iliti moderiraju.Učim se, još puno toga neznam!
    Pozdrav

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili
    ..a eto moram i ja nekaj reči(pa makar me zbanali)
    Moderatori nisu savršeni i nemreju visit na forumu,kao ja.Moraju imat dobre živce za svakakve naše nebuloze .Kao recimo moj moderator Sodom.Čovjek je stvarno OK.i uvijek mi je pomogo.Kad sam došla fakat nisam ništ znala,ali učimo se.Tak da ovim novim nemrem zamjerit kad fulaju temu ili post.A pravila foruma nisam(još) pročitala i nečitam ih nigdje,kao i večina ostalih.Neke stvari kad tražim u tražilici mi izlista,ali obično nema potpuni odgovor ili je nekak drugačije definirano.Onda pitam na PM i sve ok.
    Jedino me razljutio Zappan zbog kockica,ali i tu nepravdu sam preboljela.Ah ljudski je griješiti,a i opraštati.
    Slažem se i sa ovom tvdnjom da se svašta piše samo da se namakne broj posteva,a da neki nemaju pojma o čem se radi..al glavno da je u diskusiji.
    E pa sad pošto mi netrebaju kockice,a ni pozitivne reputacije (što bi rekli netrebam se nikom uvlačit...jelte),uživam u ovom forumu i u pametnim ljudima koji ga uređuju iliti moderiraju.Učim se, još puno toga neznam!
    Pozdrav
    Ti ces ovdje tesko pobrati ban!

A kockice...pa i bez njih se snalazis!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    BB-9000
    Operater
    VIPnet
    Godina
    44
    Bodovi
    20.359
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Bodovi: 20.359, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako, na par stvari ovdje izrečenih moram reagirati i još jednom objasniti

a) transparentnost kazni - kazne su javne i obrazložene, a postovi su istina obrisani jer eto stvarno nije primjereno da budu na forumu zbog rječnika u njima ili skretanja teme mimo traga ili slično. moderatorski tim može vidjeti obrisane postove i reagirati ako je neka kazna pogrešno donesena. što se tiče 'vjerovanja na riječ', moderatore ste izabrali sami i to baš zato da vas predstavljaju na forumu i vjerujem da ste podršku dali onima kojima smatrate da im možete vjerovati.

ako ne vjerujete moderatorima i administratorima foruma, razmislite još jednom zašto ste ovdje. ja se ne bih zadržavao na forumu za kojeg bih ocijenio da moderatori i administratori rade protiv dobrobiti foruma.

b) općenite primjedbe nisu nikom od nas od koristi, tako da bih molio da se konkretne stvari iznesu što ne štima, tko ne štima i gdje ne štima (s priloženim linkom na temu/post) pa ćemo moći vidjeti i reagirati.

shvatite da ni mi nismo svemogući da na forumu sve primijetimo i da sve ovo radimo volonterski i mnogo toga nam promakne. zato je ideja da surađujete.

c) postovi gdje se nekom nešto obrisalo jer je offtopic, a drugom ostavilo - vezano na točku b) prijavite navedeni post moderatoru ikonom predviđenom za to ( ispod korisničkih podataka uz pojedini post). opet ponavljam, nismo svemogući i ideja je da zajednica surađuje a ne da se samo buni kako moderatori nemaju jednak tretman prema svima.

najlakše se samo bunit kak na forumu puno tog ne štima, a pritom niti malo ne surađivati da se ukaže na konkretne stvari. žao mi je, ali takvo nešto nije nikom od nas koji vode forum od nikakve pomoći.

d) brisanje nekih tema s obrazloženjem da se o tom već pisalo - čisto radi povećanja preglednosti. odnedavno je uveden recycle bin forum za takve obavijesti jer je korisnicima smetalo kad im tema samo nestane. pa nakon takve obavijesti, član je obaviješten da tema postoji, treba samo potražiti i pronaći temu i tamo nakon što pročita, nastaviti sa svojim pitanjem ako već nije odgovoreno. jednostavnije će i sljedeći novi kojeg zanima isto pronaći odgovor u samo jednoj temi.

razmjena znanja i novih iskustava od novih članova je dobrodošla, ali zašto svaki puta u novoj temi o istome? ako tema već postoji, potrebno je samo u nju nastaviti pisati.

e) moderatori - kako sam rekao, moderatore ste birali sami kao zajednica s ciljem da vas predstavljaju na forumu, da vam pomažu time što održavaju forum i da im vjerujete da rade za ovaj forum i za vas.

kritike na rad - također dobrodošle, ako su konstruktivne, upućene točno na svakog pojedinog moderatora, njegove postupke i prijedloge što da učini da bi bio kvalitetniji kao moderator i uslužniji zajednici.

dosta mi je ovakvog rantanja kako su moderatori loši, a pritom nije izneseno niti jedno ime niti njegov postupak koji se smatra pogrešnim, niti ideja i prijedlog kako bi to se po vama trebao postaviti. nisu moderatori profesionalci pa da sve znaju najbolje i savršeno, naprotiv, prihvatit ćemo sve kvalitetne prijedloge, a one koje odbijemo, obrazložit ćemo zašto ne može biti tako kao što smo i do sada to činili. no opet je potrebno da se zajednica uključi konstruktivno, a ne da samo provocira i pljuje po tuđem volonterskom trudu bez argumenata i konkretnih primjera i prijedloga za poboljšanje.

i na kraju - jednako kako su izabrani, tako mogu biti i povučeni na zahtjev zajednice forumaša ako zajednica smatra da ne zaslužuju biti moderatori iz razloga koji se navodi u prijedlogu za povlačenje.
    Zadnji uredio zappan : 28-02-2006 u 16:56

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Zamsung & Win Mobile
    Operater
    T-Mobile 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    promjenio sam misljenje o tebi khideg "nesreco"... ti si legenda...

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    OMNIA
    Operater
    HTmobile
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sorry Veliki Marko6630, da si pogledao kad sam zadnji put bio online na forumu vidio bi vrijeme da je taj post napisan u ono vrijeme kada nisam bio na forumu, ne mogu biti cijeli dan na forumu i čekat da neko napiše neki post i da odmah reagiram, valjda ne znaš da slobodno koristiš gumb ako se žališ na neki post [što je u toj temi Sezam i napravio, a ja odreagirao]... da se razumijemo, kriteriji su isti bez obzira na moderatorski status......
    Zadnji uredio kinfa : 28-02-2006 u 16:51
    ________Download________

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    HTC One X
    Operater
    VIPNet
    Godina
    42
    Bodovi
    14.484
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U svom prvom postu u ovoj temi sam rekao da mislim da je rad modova ok. Nakon što se par ljudi požalilo da nitko ne daje konkretne kritike (sa čim se u potpunosti slažem), ja sam ponudio svoju malu konkretnu kritičicu (ako se to kritikom uopće može nazvat).

@kinfa
    nisam se žalio na whiteboyev post BAŠ ZATO ŠTO SE SA TIM POSTOM SLAŽEM, te sam baš i upozorio da je moj post ISTOG sadržaja izbrisan. Tvoj sarkastični odgovor samo pokazuje da je nazivanje tebe 'malim' (što je bila samo benigna zafrkancija, imam buraza tvojih godina kojeg zovem mali) bilo opravdano, te taj odgovor takodjer dovodi u pitanje tvoju zrelost i sposobnost obnašanja (odgovorne) funkcije moderatora. Da mene Drug Mile ili netko drugi sa 30+ godina nazove malim, nikom ništa

BTW, Whiteboyev post još uvijek stoji...
    Testis unnus, testis nullus!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Zamsung & Win Mobile
    Operater
    T-Mobile 098
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @zappan

CMIAW, ali cini mi se da si ti bio taj koji je negdje napisao nesto tipa "sva sreca sto vip prekida pozive nakon sat vremena" na sto sam ja odgovorio "zar to ne rade svi?", a ti si onda "uredio" moj post takodjer ostavljanjem obavjesti da za to otvorim novu temu... eto ako si ti sad znas na kaj ciljam i mozes i sam to pronaci jer ova pretraga na forumu meni bas ne lezi najbolje i samim time se ne snalazim, pokusao sam pronaci doticni thread, ali uzalud...

ako to nisi ti bio onda sorry... ali i u tom slucaju mozes potraziti i vidjeti tko je bio, a tko nije...

ako ne vjerujete moderatorima i administratorima foruma, razmislite još jednom zašto ste ovdje. ja se ne bih zadržavao na forumu za kojeg bih ocijenio da moderatori i administratori rade protiv dobrobiti foruma.

Da su svi slicni kao ovaj koji mi objasnjava kaj je to offtopic vjeruj mi ne bi bio ovdje toliko dugo.

Na newsima sam recimo oko 6 godina, vecinom sam lurkao na pocetku, sad se zahebavam na vecini grupa, ali na gsm ne - *mase svima koji ga znaju s njuza*... upozoravam ljude na OT poruke i objasnjavam im (kad znam) kako i zasto... tako i ovdje, ne lupam poruke bezveze da se vidi kak sam ja faca s velikim brojem postova, radje citam i gledam... clan sam bezbroj foruma od kojih mali broj vrijedi, nakon nekog vremena lutas samo onim favoritima koje nisi izbacio... ovaj forum sam lurkao duuugo vremena dok nisam odlucio regati se i sam ostaviti pokoju pametnu ako ju znam. Ekipi tupim jedno te isto kad mi se javljaju s porukama "news grupe, kako i zasto", saljem im linkove, objasnjavam im itd...

mogu li ja biti moderator novog podforuma "News grupe"?? LOL

Usput znam da je OT, ali kad se vec razvezla prica - vB forum mi nikako ne lezi... nema "pogledaj zadnje postove od zadnje posjete" niti "pregledaj odgovore na tvoje poruke", a tako isto mi "trazilica" ne lezi - primjer, trazio sam kako na motorolu prebaciti javu preko BT-a i nisam nista konkretno nasao osim nekakvi bulaznjenja o ko zna cemu... a da otvorim novu temu vjerujem da bi dobio standardni odgovor br. 1) "Pretrazi stare postove" dok bi bio sretan ako mi netko ne bi opsovao nesto + nazivao me idiotom, mamlazom, ili kretenom ili sl. (mozda cak i ne bi, ali takav se dojam dobiva nakon nekog vremena, ne kazem da bi mi to neko od moderatora natuknuo nego neki od "ekipice"...).

No bitno je da -s-v-i- moderatori tocno znaju kaj je offtopic, a kaj nije... to je tesko znati, pa svaka cast... nesto tipa; istina je svakome drugacija...

Ja predlagati nekome kako da se ponasa ne zelim, govorim opcenito o svim stvarima - vecinom losim - problemima na forumu koje bi svatko mogao shvatiti da pazljivije procita. Dobre stvari svi znamo i nije nam cilj hvaliti svoje konje nego ispravljati greske. Sterilne informacije Zappan dana xx.xx. u forumu "xy" je rekao "xy" ne zelim niti imam volje traziti svaki put kad negdje zapnem.

Stvar je u tome da me neke stvari lagano iritiraju jer su licemjerne, ne zato kaj nemam pametnijeg posla niti zato kaj volim pljuvati po ljudima. Vec sam rekao da je ovo moj forum slusao bi ekipu kaj mi ima za reci i ako bi svi htjeli da zbog modernizacije i normalizacije foruma stavim "Idiot" ispod nicka stavio bi ga.

Ja sam spreman da ne budem u svakom trenutku faca... frajer 24/7 i to... pitanje je jesu li neki od moderatora dovoljno samosvjesni da priznaju svoje neznanje i greske? Govorim i ubuduce, a ne samo za proslo vrijeme...

nadam se da me kuzite...

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Pharcyde
    Ja sam spreman da ne budem u svakom trenutku faca... frajer 24/7 i to... pitanje je jesu li neki od moderatora dovoljno samosvjesni da priznaju svoje neznanje i greske? Govorim i ubuduce, a ne samo za proslo vrijeme...
    Evo...ja grijesim!

Nakon sto pogrijesim ne obrisem post u kojem sam pogrijesio!

Vec se u sljedecem ispravim i ispricam za pogresku u prethodnom!

Jel to OK?

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    promjenio sam misljenje o tebi khideg "nesreco"... ti si legenda...
    hvala, cime sam zasluzio mjenjanje tvog misljenja?

nisam se žalio na whiteboyev post BAŠ ZATO ŠTO SE SA TIM POSTOM SLAŽEM, te sam baš i upozorio da je moj post ISTOG sadržaja izbrisan. Tvoj sarkastični odgovor samo pokazuje da je nazivanje tebe 'malim' (što je bila samo benigna zafrkancija, imam buraza tvojih godina kojeg zovem mali) bilo opravdano, te taj odgovor takodjer dovodi u pitanje tvoju zrelost i sposobnost obnašanja (odgovorne) funkcije moderatora. Da mene Drug Mile ili netko drugi sa 30+ godina nazove malim, nikom ništa
    ja takoder mislim da oglasnik treba jos jednog dodanog moderatora , pri tome ne mislim da kinfa ne radi dobro, radi i svaka mu cast, ali drugi mod bi uskocio u vrijeme kad on ne moze biti na netu i stvar bi bila savrsena..

a cuj, ja na ovom forumu jesam 24/7 prakticki i zanm dosta sto se dogada cak mogu reci bez imalo suzdrzavanja da sam vise na forumu od 80% moderaotra vamo, no to ti nema bas neke veze ovdje, tako da neces s time nsita postici.

= Citat = Izvorno postao Bimbi
    Evo...ja grijesim!
    eh, ti si jedini od modova koji to priznaje svaka cast.

Zatvorena tema
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Nokia - moderatori
    By Gen Mo'Kai in forum Moderatori
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-03-2004, 20:55
  2. Moderatori Siemensa, gdje ste ?
    By Sljaka in forum Moderatori
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 25-12-2003, 01:49

Bookmarks