od svih mp3 playera,iRiver ima najkvalitetniji zvuk! općenito najbolja firma što se mp3 playera tiče! jedina mana im je malo kompliciran ne user-friendly softver! za creative neznam
Koji player je bolji, Creative MuVo N200 Micro (256MB,850kn) ili iRiver IFP-790(256MB,850kn)? Jeli ima netko takve playere? Jel istina da su Creativeovi playeri tihi? Samo bez komentara o količini memorije. Thanx
Zadnji uredio Zlayo : 04-02-2005 u 21:22
od svih mp3 playera,iRiver ima najkvalitetniji zvuk! općenito najbolja firma što se mp3 playera tiče! jedina mana im je malo kompliciran ne user-friendly softver! za creative neznam
Ja mislim da je iRiver je bolji.
daj slike....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
iRiver, bez razmisljanja
![]()
Evo, kupih iRiver, pa ćemo vidjet...
Always Outnumbered, Never Outgunned
meni je muz za rockas kupio ovo, fenomenalan je!!! 20GB,prekrasan je!!iriver
sto se kvalitete tice iriver!!!!!!!
http://zezancije.freeprohost.com/
nature has forgotten its own rulez!!!!!!!!!!
http://www.mtggame.com/htmlsite/wall...on_800x600.jpg
to se zove moderno osvijesten muskaracIzvorno postao Zelda
![]()
...sad ju je utišao na recimo 6 mjeseci...![]()
LOL dmi!![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ili moderno osvijestena zena, ja sam htjela onakav crveni, kad ono iznenadenje!!to se zove moderno osvijesten muskarac
da, na 6 mjeseci, mos si mislit!!...sad ju je utišao na recimo 6 mjeseci...![]()
eeee,da vas je vise takvih!!Izvorno postao Zelda
![]()
a ne znas kaj ti gore zene koje vole obleku ili zene koje su lude za ovakvim stvarcicama,![]()
![]()
Meni stigo napokon ipod mini, ODUŠEVLJEN SAM...![]()
nema radio, buuuuu
nego, daj reci di je kupio i kol'ko je para daoIzvorno postao Zelda
impressum tel 01/6609-181 cijena je 2.625kn (prepisano iz buga)
Pogledaj na Diskont24.com
Always Outnumbered, Never Outgunned
imam i ja taj bug. kakav je to dućan? di je to? dal' imaju svoj site?
a sta onda postavljas pitanje? pa sve ti ljepo pise,upalis google i napises ime firme ak ne nades znaci da nemaju sajt i nazoves na telefon i pitas di se nalaze.
kupio ga u Nobilis informatici, Bosiljevska 3, rekao je da cijena 2.600
2600kn? ja bi rade uzeo ipod!
Ja isto...
Bookmarks