Ja isto...
Ja isto...
meni je ljepši od ipoda, mali milijon opcija i ima radijo, a ipod nema. sve je stvar ukusa
Evo došao je moj IFP-790 i tolko je dobar da se idem napit van!!!!!
Malo je non-user-friendly, al na ta se da naviknut.
Istina je da se čuje dosta glasni white noise, al samo kad je totalno stišan, čim se malo pojača ništa se ne čuje.
Niš ljudi, idem ja pit........![]()
Always Outnumbered, Never Outgunned
E, iRiver ima novu akciju, ako naručite u slijedećih 30 minuta dobijete:
besplatno!!!!!! Navali narode!![]()
Always Outnumbered, Never Outgunned
Prednosti iRivera nad iPodom: display u boji (262k), fm radio, diktafon,
preko soma kn jeftiniji od iPod photo-a, a može gledat' slike, može se apdejtat firmware
(s nekakvim korejskim firmwareom se mogu gledat' filmovi)
Enough???
zar nebi trebo imat neki jak procesor za takve stvari?Izvorno postao Echtelion
@Zlayo : to stari to volim cut usred tijedna i poslusaj savijet wb-a
kakva su iskustva pošto si ja planiram uskoro ubost' takav?
samo pazi da ti ne ispadne iz ruke na beton kad buš se pijan vračao doma...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da treb'o bi imat'. čit'o sam neka iskustva i piše da se filmovi baš i ne mogu gledat' kak' spada, al' za crtiće tipa south park i futurama je skroz ok.
10 fps-a maximalno. procesor nije rađen da vrti filmove pa je zato tako sporo.
velicina sistema? da,ovo s kodiranjem je logicno ali sumnjam da bi i to bilo dovoljno da vrti neki filmIzvorno postao IggXy
ograničenje tog firmwarea je 10 fpsIzvorno postao IggXy
ma to ti je relativno,mene jako zanimaju prijenosni videoplayeri.....(joj kak jedva cekam da dode psp)
samo za predodbu ipod photo ima 80mhz
da, i to je velka steta sta mu nisu tvornički dali podrsku za divix
šta,njenu sliku? inače,Jenna Jameson reklamira iRiver! kao,sva se navlaži kad vidi da muškarac ima iRiver player.
sa tvrdim!
diskom,naravno!![]()
A vidi ovo, jest da je mustek ali je 290eura http://www.mustek.de/eng_/html/produkte/pvrh140.htm
...ups ovo postaje freak zona...
Ljudi moji - gledanje filmova na ovakvim malim display-ima kvari ugođaj (poučen gledanjem filmova na palmu) - nema do TeVejke cca 80 ekran...![]()
to uglavnom sluzi za ubijanje dosade na mjestima gdje tv-a nema....i toj svrsi jako dobro sluzi,al nemres ga bas usporedivat s gledanjem filmova na palmu ipak ovo pruza veci komfor...pocevsi od kvalitete reprodukcije (koj je na palmu ogranicena karticom) na dalje...no ipak je cijena takvog uredaja previsoka s obzirom na mogucnosti
pa ako je bolje gledati film na ovom ekranu nego na palmu onda stvarno neznam sta da kazem
a zasto mislis da nije...ovaj je uredaj napravljen za tu namjenu dok pal nema veze sa gledanjem filmova..
dali znas kolki procesor ima h320?...cito sam na netu da pokusavaju napravit podrsku za 24 fps
i sto je bolje uzet ovaj iRiver ili ipod 20gb?
Zadnji uredio sodom : 14-02-2005 u 15:39
evoj ja samo za ipod znam da je kvaliteta izrade vrhunska, pod to smatram da nikada u rukama nisam imao uredjaj koji je tako kvalitetno napravljen....dvije klase iznad najskupljih mobitela! za iriver neznam
hvala svaka kritika i dojam je dobrodoso jel sam bas u procesu kupnje nekog hdd playera ali nikako da odlucim....moram priznat da je iriver vrlo cool s ovim zaslonom u boji a razmisljam o modelu od 40 gb..inace je 3100kn znaci kojih 200-400 kn vise od ipoda,ovisno od trgovine
iRiver u sloveniji, iPod malo precjenjen kod nas relativno neka druga strana država
Bookmarks