xtra je nova verzija zen-a, koja dolazi s nekim poboljsanjima (radio itd...). inace gdi si vidio onog 60gb
MP3/WMA player, prijenosni, CREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN NX, 60 GB 2.126,24kn
MP3/WMA player, prijenosni, CREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN XTRA, 30 GB 3.079,00 kn
Sta ne valja u ovoj slici? Zasto je 60 gb jeftinije od 30gb?
Jel istina da su jako tihi u reproduciranju glazbe?
xtra je nova verzija zen-a, koja dolazi s nekim poboljsanjima (radio itd...). inace gdi si vidio onog 60gb
hg spot, kupio bi ga ali u mobilu su ga okarakterizrali kao pretihog!?!
kolko ja znam svi creativci su tihi
Ali ptanje je koliko je tih? Jel mozes ga slusati u tramvaju ili ti treba potuna tisina da bi uzivao u pjesmama?
Jel ima tko kojeg creativca pa da podijeli iskustva sa nama?
Ja sam testirao tog zen-a i meni osobno je pretiho kada je pojačano na max, mada ja volim glasno slušati muziku. Za pravi dojam morat ćeš prvojeriti kod nekoga...
CREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN XTRA, 30 GB 3.079,00 kn u HGspotu a ja ga nasao za 1717kn u sloveniji
CREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN XTRA, 30 GB 3.079,00 kn u HGspotu a ja ga nasao za 1717kn u sloveniji
CREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN XTRA, 30 GB 3.079,00 kn u HGspotu a ja ga nasao za 226eura u sloveniji oduzmes ddv i ispadne oko 1450kn,
dobro nismo opet tolko glupi
evo ako nevjerujete http://www.enaa.com/oddelki/avdioVid...pf%5Fid=408019
Ma kupi si iPod, Creative stvarno ima previše mana. Tih je, nije toliko kvalitetan, a bome i ružan je ko lopov.
mozda za 2,4,6,8 godina kad necu znat kam slovom a trebat ce mi mp3, ovak cu se zadovoljit s mobitelom
@kresomil govorim ti zbog toga sto si istu stvar napiso 3 puta
Sorry ali pucala mi nesto veza pa nisam ni skuzio da mi je uhvatio prvi put a ono tri put?Izvorno postao coma_zgb
Oftopic apple store u grazu, jel imas adresu?
to je nidermajer ducan (tak se pise, neznam kako se pise, sigurno ce neko znati)
Da li itko bio u doticaju sa CREATIVE NOMAD JUKEBOX ZEN TOUCH-om. Vidim da je u HGSpotu 1.865 kn, a na webu ga kupci uglavnom hvale. Htio bih više prijeći sa CD mp3 playera na mp3 player s hard diskom. Iskustva, anyone?
Isto me zanima i CREATIVE MuVo2. Nešto je malo skuplji od Nomada i ima puno manji hard, ali ako je po nečemu bolji, uzeo bih si onda radije njega.
Kako nitko nema osobnih iskustava s njim, prema internet rencenzijama odlučio sam si ga nabaviti. Išlo je malo teže s obzirom da HGSpotova stranica koji ga je jedini nudio online, nije danima radila. Nabavio sam ga "on a side". I hvala bogu, nisam se razočarao. Bojao sam se da će biti pretih ili da će loše reporducirati glazbu, ali nije tako. Ne znam kakav su model imali ostali da im je pretih, ali kad i plejam na glasnoći od 21-22 od ukupno 25, i više mi je nego dovoljno. A ja stvarno volim glazbu slušati glasno na slušalice. Reprodukcija je ful zadovoljavajuća uspoređujući ga s prošlim sonyjevim discmanom. A ako mi ne paše, promijenim si neki predefinirani EQ ili si naštelam vlastiti. Kako nemam 2.0 USB prebacivanje je trajalo jednu noć, znači nekih 5-6 sati, s obzirom da sam ga skoro u potpunosti nafilao s mp3-jevima. I tu govorimo o modelu od 20 GB. Znači, za sada sam zadovoljan, mada mi jedino trajanje baterije ne paše jer sam se razmazio sa sonyjevim discmanima koji su vrtili cd-je i do 80 sati sa dvije baterije. Ali, barem sada sa sobom imam svu glazbu koju imam i na kompu.![]()
kojeg si uzeo Creative - zen touch, zen nx, zen xtra ili jukebox zen. znaci velis da je dobar. koliko love? koliko ti traje baterija?
Zen Touch Pad 20 GB. Platio 1900 kn, a za bateriju još ne mogu točno reći.
piše da traje 24 sata,što u stvarnosti nije baš točno.baterija je neka blesava punjiva,jel?
a frish-ki,daj mi reci jel i zen touch ima kao i-pod igrice,organizator,notes i slično?daj malo nabroji softverske mogućnosti.i jel težak?veličina?kak "leži" u žepu?![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Nikad nisam koristio iPod i možda je tako bolje, jer je ovo samo mp3 player. A zapravo nisam ni čuo da iPod ima sve te funkcije, a za to mi služi mob. Baterija je ful okej. Napunio sam ju prije 3 dana i danas je na nekih 30-ak %, s obzirom da sam ga koristio ukupno nekih 6-7 sati, ali sam jaaako puno skipao, pretraživao po pjesmama, često je display bio uključen... Meni nije ni težak i nepraktičan za džep jer sam uvijek imao discmane, pa mi je zapravo ovo promjena na bolje. Jedino na što se moram naviknuti je baterija. Prebacivanje je totalno bezbolno i lako, pa čak i relativno brzo s obzirom da nemam 2.0 USB. Odprilike nekih 3-4 do možda 10-ak sekundi po pjesmi, zavisno o veličini fajla. Ja sam zadovoljan.![]()
Bookmarks