e da ga je mogu dobit po toj cijeni mislim da se nebi previse dvoumio
e da ga je mogu dobit po toj cijeni mislim da se nebi previse dvoumio
imali li Iriver u sebi usb da nemoras svaki put kablo priljucit pa u komp vec direktno da ide mislim na one od 40gb i 20gb
treba ti kabl,nemres ga samo utaknut ko stick,ipak je on malo veci
a koga ima jel prevelik u ruci i u dzepu smetal jel kao opanak ili je posto ce mi tata ic u minhen na sajam pa bi mi i kupio neki mp3 pa ja sada biram ovaj mi je zapeo za oci i mozel se video pustat sa njeg koji format itd ili je to nemoguce
Zadnji uredio tarik : 01-03-2005 u 16:53
ja ga imam,velik je ko kutija od cigareta,...trebas ga primit u ruku pa ces vidjet i sam....moze pustat video,format je xvid....svakako ga preporucam,odlican je.
Izvorno postao sodom
jel kod tebe od 40 gb ili 20gb i kada se pusta taj video jel koci sta ili tako ili
i za kameru sta znaci usb 1.1 a sta 2.0 jesil slao slike sa kamere u njeg
ja imam model od 40gb,video tece glatko i uzitak ga je gledat
usb 1.1 ti je usb hub sto znaci da je to port s kojeg player moze ucitavat podatke bilo s kamere bilo s memory sticka...korisna stvarcica
sodom, koji firmware si stavio? tj. na koji nacin ti dozvoljava da gledas video? nisam citao sve pa da te pitam, gdje si ga uzeo? i koliko si garancije dobio? ako ti nije problem napisi sve sto dolazi s njim u paketu... hvala
stavio sam 1.27 e iako sam nabavio 1.27k (korejska verzija) no njega nemam potrebe stavljat posto mi sve fino radi sa sadasnjim firmwareomIzvorno postao eXecutioner
uzeo sam ga u diskontu 24 posto mi je 5 min hoda udaljen
garancija je normalno 1 godina
u paketu sam dobio slusalice kablove i to je sve, i ja sam mislio da se isporucuje i dock i battery pack no iskazalo se da je to lite verzija..znaci bez toga..nazalost,ali moze se nadokupit
cudno, ja sam kontaktirao diskont24 i rekli su mi da daju dvije godine garancije na iRiver. Jedini koji jos daju dvije godine su Lost i Links, ali Links jos nema te modele sa hard diskom.Izvorno postao sodom
onda je dvije godine,meni je zenska dala papir rekla je da je tu garancija i ja vec instinktivno pomislio na 1 godinu,super!Izvorno postao eXecutioner
a sto se paketa tice da,dobio sam ovo sto si naveo ali u stvari tu te prevare jel uz slusalice ne dolazi onaj daljenski upravljac sto je u bugu spomenut uz onu recenziju i na netu ga mozes vidjet,to spada u dodatnu opremu,sramotno....koji model mislis uzet 20 ili 40 gb?
cudno, ja sam kontaktirao diskont24 i rekli su mi da daju dvije godine garancije na iRiver. Jedini koji jos daju dvije godine su Lost i Links, ali Links jos nema te modele sa hard diskom.Izvorno postao sodom
dobio si sve ovo u paketu:
• iriver earphones
• Carrying case
• USB 2.0 cable
• Audio line-in cable
• Installation CD
• AC adapter
usb 1.1 je brzina prijenosa i to je jako sporo, pogotovo ako misliš nafilati gore par giga, bez usb 2.0 ja bih se teško odlučio i za kupovinu flash mem playera, a kamoli nekog baziranog na hard disku...
gog,ne citas sve, ima usb 2.0 ulaz koji se spaja na komp a ima i nesto sto se zove usb 1.1 host port s kojim moze ucitavat podatke s prenosnih stickova ili fotoaparata bez da ti posrednik bude kompjuterIzvorno postao gog
a cuo sam da i snima sa radiija eh u koji format i mozel se to prebacit na komp i to za kameru itd jel ima posebna opcija na njemu da prebacuje jer mi to nikako nije jasno i video mozel se npr neki film konvertovat u odgovarajuci format i gledat sa njega i budel sporiji mozda kada e napuni memorijom npr 25gb ako si uspio doci hehehe
i sto sam jos ness citao jel tesko ic po menije posebno po pjesmama kada se salataju jer moras oces 100-tu pjesmu da moras 100 puta stskati
snima s radija,snima ko diktafon , isporucen je i mikrofon ,format je mp3 koji god oces bitrejt,
za prebacivanje s kamere koristis explorer,a ovo zadnje je isto koda pitas jel si se komp uspori kda ga napunis raznim stvarima.....btw ja sam napunio 35 gb za sada.
saltanje je lagano ako ne mislis stavit 100000 pjesama u root folder onda je malo teze.
to ti je njihov marketinski stos,ne nevedu da je to light paket u kojem toga nema,jel inace bi se uz 40 gb trebo isporucit i dock,i battery pack....daljenski ako mislis na onaj s lcd-om bi i ja uzeo na zena mi je rekla da jos nije dostupno nista od dodatne opreme tako da se moras zadovoljit standardnim slusalicama i 3,5 mm konektorom
ja cu sebi uzeti od 40gb ustvari tata ce mi uzeti u minhenu jel tamo sta jeftinije iili je sve to tu negdje i nisi mi odgovroio mozes li film stavit u njeg pa da ga gledas
mozes ali moras prilagodit rezoluciju ekranu,jasna stvar
ma to s remote-om je cisto sranje... trebao bi doci onaj bez LCD-a. Ovaj s LCD-om je u sloveniji za 300kn. Sad cu ja pisati iRiveru da mi objasne sto je s time. Mislim, zanima me da li svi u HR imaju bez tog daljinca...
ja bi ovaj s lcdom jel na njemu mozes vidjet sve foldere i svu muziku koju imas na playeru,ako vec moram kupovat kupit cu njega
a sacekaj ocel biti i text ili ustvari mozel se namjestit da bude i text
mislim za filmm i jesil ti pustao na svom
Zadnji uredio tarik : 02-03-2005 u 20:07
Izvorno postao sodom
kuzim, pa naravno da rade onda taj LCD, ali steta sto barem ovaj obican nema u paketu...
sacekajte kada se sa kamere prebace slike u njeg mogul se one onda sa njega mislim sa mp3 playera prebacit slike na racunar mislim to mi je logicno ali et da pitam da sam siguran
naravno da mogu,necu opce komentirat pitanje.Izvorno postao tarik
Bookmarks