Ja se nadam da će biti ili Orange ili 02.
Orange
O2
Konzorcij oko HEPa
Braća Karić
Netko peti
tko će dobiti koncesiju za treću GSM mrežu ???
ja osobno mislim Orange
kaj je raspisana?
za koji dan... tjedan... mjesec... valjda uskoro![]()
ajde drzim fige za narancu![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
...proći će kao Vega i Sloveniji...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
NTT DoComo![]()
![]()
![]()
po meni bi bilo dobro da dobije O2 bilo bi "jeftinih" mobitela narode![]()
chevapi for men
Ma bilo tko da dodje, nece bit dosadno!![]()
trenutno nemam inspiracije...
ma bilo tko dodje, meni to nista ne znaci jer ne mislim nikad u zivotu mjenjat broj
nisu isključeni Mađari (odnosno netko peti), a i nemora nitko uletit. Na 1800 će uzet VIP i HT pa nem treći i netreba. to što neki misle da će sve full pojeftinit, mislim da se varaju. tom trećem će VIP I HT morat dava roaming pa on neće baš imat lufta da smanji cijene. Po kojo bi cijeni on morao naplačivat minutu ako bi mu recimo VIP davao roaming na 900 MHz, ako pretpostavimo da VIPu HT naplačuje oko 23 lipe interkonekciju?
dobar grah daleko se čuje
...zato će uzet' roaming od HT-a (vjerujem da će imati popust kad se zbroji roaming i interkonekciju)...
Ako se mene pita kakvo mi je mišljenje onda izgleda da neće biti trećeg već će VIP i HT uzeti mješovite koncesije za 1800 i UTMS pa će kakti zaboravit' na razvoj 1880 mreže a razvalit' po UTMS-u (treba srezati svaku moguću konkurenciju)...
danas se u novinama pojavili i neki turci, a u nacionalu mislim da pise da ce cijene pasti za 20% LOL ha ha ha... mislim da nema sanse da nekaj padne, usporedujuci s Europom jos smo i najeftiniji... A TAMO IDEMO!
Sto se tice treceg ja jos uvijek mislim da bi jedan jaki operater kao sto je ORANGE mogao napraviti dobar posao u Hrvata
ja ocekujem pad cijena nekih usluga npr. MMS za pocetak
ali recimo ocekujem pad cijena mobitela
...jedino što se može očekivati (što je bila praksa vani) da se dobiju kakti nekakvi bonusi npr. besplatno pozivanje nedeljom unutar mreže i sl.
Drastičnih padova cijena usluga a pogotovo mobilnih aparata mislim da neće biti...
evo danas sam u Dnevniku procita moguce kandidate:
HTmobile; VIPnet; Orange; Rumeli; Mislav Sutlo
Usporedi nas s Slovenijom!Poslao: _
danas se u novinama pojavili i neki turci, a u nacionalu mislim da pise da ce cijene pasti za 20% LOL ha ha ha... mislim da nema sanse da nekaj padne, usporedujuci s Europom jos smo i najeftiniji... A TAMO IDEMO!
Sto se tice treceg ja jos uvijek mislim da bi jedan jaki operater kao sto je ORANGE mogao napraviti dobar posao u Hrvata
Poslao: flOorKilla
ajde drzim fige za narancu![]()
...iako mi je favorit O2(ne znam zašto),mislim da bi mogao dobit Orange...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
koliko njemacka ima operatera?
3 sigurno, a mislim da i 4
vodafone
t mobile
02
e-plus???
pa sta ce onda tako maloj drzavi poput nas 3 operatera kad jedna velika njemacka ima 3 operatera.....
da razbije monopol...
chevapi for men
Neka nam daju mobove skoro za nista, kao i vani (npr. Njema), te malo snize cijene razgovora izmedju mreza i bitz ce dobro!!!
Po meni nista nam vise i ne treba.
Mislim ja sam na Cronetu, pa sad, sto se tice pre-paida, neznam bas kakvo je stanje!
Nisam siguran, bas do kada (mrski mi) HT ima koncesiju tj. monopol mobilne mreze, ali mislim da kad to istekne, a mislim da je to krajem ove godine, ako ne produze, da se kod nas moze dosta napraviti, pogotovo neki jaci strani operater!!!
Opet, nadam se da kad dodje treci da ce biti jeftinije te da ce onda i HT morati malo sniziti cijene, neda mi se mjenjati broj
Bookmarks