Treća sreća? Kakav je to operater?
Orange
O2
Konzorcij oko HEPa
Braća Karić
Netko peti
Treća sreća? Kakav je to operater?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
pa to ti je Škegrica, Tele 2, Rajić, Todorić i ekipa
dobar grah daleko se čuje
Izvorno postao KaKaV NeReD
ali zbilja marketinga, pa mogli su neko ozbiljnije ime nadjenut...
samo da spuste cijene razgovora, recimo SiMobil Vodafone ima gotovo 4x jeftinije razgovore od nas. uz to, SLO ima 12000$ BND, a mi jedva 6.
a šta je s 4. operatorom?
halo kakav 4. operater. Pa nije ovo thread za znanstvenu fantastiku. Pričekaj 5-10 godina, pa možda nešto bude. mislim da nam 4. ne treba odnosno nikome se neće isplatiti ulaziti na tržište kao četvrtom.
halo, Ministarstvo pomorstva, prometa i veza na čelu s drugom Kalmetom najavljuju još ove godine natječaj za 4. operatera, to je izjavljeno netom prije konačne odluke o 3. operateru! a o tome da li se isplati ili ne, mislim da mi ne možemo raspravljat.
A studije kazu da na nasem trzistu 5 mreza moze koegzistirati i zaradivati.
aha vjerovatno su te iste studije pokazale 90te da čemo za par godina biti bolji od Švicarske. daj pusti link gdje si to pročitao baš me zanima tko je radio tu studiju.
Ne pretjerujmo sa željama. I taj treći je velik korak.
Hoće Kalmeta naći naivce da mu uplate lovu u proračun.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao Sljaka
da, ali navodno smanjuju ulazni trošak za dobivanje koncesije... tako da će se sve svoditi na osobni rizik i procjenu
bilo bi odlično da netko sa strane može nešto bolje napraviti, ali teško je konkurirati dvama najvećim operaterima u svijetu.
ma stvar je da oni kreiraju tržišnu politiku ovisno o tome gdje se nalaze, ponuda recimo T-mobilea je u EU puno ozbiljnija, cijenom prihvatljivija no ovdje. zasad, vjerovatno, zbo samo jednog konkurenta s kojim pak surađuje na svim važnijim odlukama vezanima za kreiranje cijena. tako da novi operater treba samo prvenstveno poraditi na rušenju cijena, jer šta će nam sve te usluge kad nemaš pinke da ih koristiš. no, vidjet ćemo za pola godine kako će nastupiti
Gledali ste Dnevnik? Objavili su da je bankovno jamstvo Match telekoma lažno.
http://dhost.info/mobilni/Ugovor.jpg
sad im je sve jedno bilo lažno ili ne.
Tele2-095, koji ružan pozivni. Ko točno vrijeme, bash sad slušam vijesti, za početak samo 40% pokrivenosti.
Bookmarks