a dobro al jel sigurno da ce postojat i treci operator? ili....
Orange
O2
Konzorcij oko HEPa
Braća Karić
Netko peti
Ima 4 operatera(T-mobile,D2vodafone,e-plus i O2 interkom(bivši VIAG)).Pratio sam njihovo tržište jedno vrijeme,e-plus je 3. i nakon 2 godine rada je imao vlastitu mrežnu infrastrukturu a O2(tada VIAG Interkom) je koristio nacionalni roaming preko T-mobilea za dijelove države gdje još nisu imali pokrivalje mrežom.(a cijene su im od početka jako niske i još i danas su isto niske)Poslao: flOorKilla
pa sta ce onda tako maloj drzavi poput nas 3 operatera kad jedna velika njemacka ima 3 operatera.....
Sada znate kako otprilike ide shema sa više od 2 operatera.I uvijek se nešto dogadja a također puno ljudi dobiva šansu raditi za njih.
a dobro al jel sigurno da ce postojat i treci operator? ili....
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Poslao: Tadija2507
Nisam siguran, bas do kada (mrski mi) HT ima koncesiju tj. monopol mobilne mreze, ali mislim da kad to istekne, a mislim da je to krajem ove godine, ako ne produze, da se kod nas moze dosta napraviti, pogotovo neki jaci strani operater!!!
Opet, nadam se da kad dodje treci da ce biti jeftinije te da ce onda i HT morati malo sniziti cijene, neda mi se mjenjati broj
HALOOOOOO!
kaj si se motornog ulja napio?? pa od kud ti sad to da HT ima monopol na mobilne mreže. ne kužim izgleda da si pobrkao lončiće. monopola u mobilnoj mreži koliko ja znam nema.
dobar grah daleko se čuje
Dobro, svi su mi igraci za koncesiju vise-manje poznati osim onog Mislava Sutle kojeg je Jay spomenuo iz Jutanjeg? jutanji taj dan nisam kupio pa sam propustio taj clanak.Je li to neki zez ili sto- vezano za Sutlu?![]()
trenutno nemam inspiracije...
Ok, mozda sam malo pobrkao loncice, s ovim da HT ima koncesiju, nego, samo neka oni nama dodju.
Tko god!!!!
A sto se tice Brace Karic koje je netko spomenuo????
Jesu li to oni iz srbije???![]()
Braca Karic, Mislav Sutlo!?
da nije to Šutalo možda ??? izgleda da je tipfeler
Ma ne znam je li tipfeler ili sto li vec, zanima me koji su to likovi!?
možda su to topla braća
to su srbi prvenstveno i zato ne zelim ih u hrvatskoj ... (procam o braci karic) a ko je sutalo nemam pojma ?!
chevapi for men
Nije Jutarnji nego Dnevnik (novine s kravatom!)Poslao: watson
Dobro, svi su mi igraci za koncesiju vise-manje poznati osim onog Mislava Sutle kojeg je Jay spomenuo iz Jutanjeg? jutanji taj dan nisam kupio pa sam propustio taj clanak.Je li to neki zez ili sto- vezano za Sutlu?![]()
I sto pise, koji su to?
A Mobtel Srbija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mostovi okruga Peščenica
Cujem danas na tv kako ce sredinom svibnja biti raspisana koncesija za 3. gsm operatera. Sto mislite, oce li to ovaj put proci?
maraschino - PTICICA
ma naravno da će proći pa nećemo valjda biti zemlja trećeg svijeta kao crna gora,bugarska pakistan..........itd i imati samo dva operatera!!! uostalom to definitivno znači prepucavanje u cijenama iz koje samo mi korisnici možemo izvuči najviše koristi!![]()
...pa baš i ne znam jer kad dođe 3. on će spustiti cijene ali će mreža biti u komi (osim ako ne sklopi roaming ugovor s VIP-om ili HTmobile-om a onda ništa od drastićno manjih cijena) s druge strane mišljenja sam da onaj 'ko je zadovoljan sadašnjim operaterom istoga baš i neće promjeniti...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
postoje efikasni nacini za nagovaranje na prelazak, spomenimo samo besplatne telefone, besplatne razgovore, manja cijena pretplate....
ma ni ja nikad nebi mijenjao svo broj niti operatera ali ak jedan spusti cijene morat će i drugi,pa svi znamo kakav je lopovluk vladao preko ht dok nije došao vip i one stvari koje su koštale bezobrazno kupe ponudio besplatno! ok ne kažem da se neš posebno može desit ali će pojeftinjenja sigurno biti!
Ljudi, nije monopol, već duopol, jer u Hrvatskoj postoje dva mrežna operatera. Jest da oboje rade u dogovoru kako ne bi trebali spuštati cijene, ali svejedno. Treći je potreban. Povraća mi se kad počnu polemizirati kako je ovo premalo tržište za tri operatera, kad znamo da jedna tri puta manja Slovenija ih već odavno ima tri. Pomirite se, konkurencija is on the way. Nadam se prava.![]()
ooo pa ti si pig učio
I evo, ništa od 3. operatera. Nakon loše izgrađenih poluautocesta, propalih mega-koncerata i opće depresije, nije ni čudo. Ova država ide totalno k vragu. Yupi!!!
Ne boj se doci ce i to. Samo da maknu iz vijeca seronje koji drze stangu Ht-ju i VIP-u. A ja sam davno izneo misljenje da jedno ministarstvo nemoze vodit racuna o turizmu,cestama,moru,rijekama,obnovama,razvicima i jos telekomunikcijama.
...kako ne vidiš da može...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
da sad tek vidim da to rade vrlo efikasno. Jos malo ce raspisat koncesiju za prijenos podataka zastavicama i postanskom kocijom.Poslao: dmi ...kako ne vidiš da može...![]()
A dimni signali, golubi pismonoše....![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks