Tako nekako, ne zadovoljava sve uvjete natječaja...
Orange
O2
Konzorcij oko HEPa
Braća Karić
Netko peti
Tako nekako, ne zadovoljava sve uvjete natječaja...
...misliš da nisu dovoljno podmazali???![]()
ili je netko drugi bolje podmazao![]()
Ajmo prognoze za dalje. Tko bi mogao uletit kao 3. i sto bi mogao ponuditi.
dobar grah daleko se čuje
Match Telecom... konzorcij Orange, Alcatel i Puki... kod nas uvijek mora biti valjda neki mafijaš u igri...
Mogao bi ponuditi razrađenu uslugu i tako se nositi s konkurencijom... cijene ostaju na oko 1 kune unutar mreže... fokusirani su na prepaid i poslovne...
3g pustaju u promet sredinom slijedeće godine i 0,2 lipe su jeftiniji od vodafona i t-mobila...
S...nje,nemamo sreće.
Evo vidim da su 3 ponude za kombinirane GSM1800/UMTS licence predane.Možda nešto i doživimo... uskoro... nadam se... valjda.![]()
Ali su rezultati tek 22.12. tako da neće biti u Mobil katalogu.Malo ste preuranili sa najavama.
![]()
Mozda postoje sve skupa tri firme na planetu koje bi usle u tu avanturu sa nasim trzistem ( vladom i mitovima ) jer ako ovdje budu poslovali to nemoze biti legalno sto ih automatski iskljucuje na trzistima razvijenih zemalja.
..."dark",možda katalog izađe 23. ili 24....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To je onda prekasno za prijedloge za božićne poklone.
mislim da će mach telecom imati velike šanse
evo ga sad... Tele2 smo dobili i u k. pa cemo vidjeti kak bu... ja sam pesimist![]()
Imamo i trećeg 3G operaterasada imamo u svim područjima po tri (Fiksna, 2/2,5G i 3G)
kako reče naš dragi Škegro,planiraju osvojiti trećinu tržišta. Zakaj mi to smrdi na kompromis?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...ne znam,vidjet ćemo šta će biti...sad možemo samo nagađati...a trećina - u dve godine ili..Izvorno postao Sljaka
http://www.tele2mobil.at/
koji jeb*eni izbor mobitela .......
Boze pomozi u sta se mi upustamo...... regisrirali su www.tele2.com.hr pa ce da vidimo
Oni su u Italiji bili drugi ili treći fiksni operater, i fakat su složili revoluciju. Al ova mobilna ponuda, kako se vidi iz priloženog je zak*rac... Al' na kraju, nek' mi daju povoljnije impulse, pa se lako ja dekodiram i prebacim.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e sad vidite zakaj ja nisam/necu ostat vipov naredne 2 godine... cim ovaj tele pocne funkcionirat prelazim
cek malo.... sta to oni nude samo 2 mobitela i sim karticu?!
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma ja mislim da smo mi popusili losu travu s ovim tele2... dao Bog da sam u krivu, ali ja mislim da ostajem na vodafonu...
izgleda da će natječaj ponovno biti poništen zbog nepravilnosti![]()
...kakve opet nepravilnosti...koji ku*ac oni stalno se*u...idu mi na živce...Izvorno postao jay
Veliki stručnjaci, čuli samo za O2 i Orange...
what's up doc?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo gotovo je Treća sreća potpisuje.
Bookmarks