ispravite me ako griješ, ali mislim da će imati 6 mjeseci za početi s radom...
Orange
O2
Konzorcij oko HEPa
Braća Karić
Netko peti
ma dala je tvrtka "treća sreća" pogledaj par postova iznad.
dobar grah daleko se čuje
ispravite me ako griješ, ali mislim da će imati 6 mjeseci za početi s radom...
Pa 51% vlasništva "Treće sreće" je TELE2, a i primjenjivat ce taj brandIzvorno postao KaKaV NeReD
da li si siguran ???
PA VIPnet je U 91%tnom vlasništvu Mobilkoma pa ne primjenjuju brand Mobilkom.
ja jos nisam skuzio kako ce se zvat mreza? tele2?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
99%Izvorno postao KaKaV NeReD
Isti slućaj i sa SiMobilom.
evo prema nekima se spekulira o lažima koje se iznose o Tele2.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=225322
navodno taj vrhunski Tele2 u austriji nema niti svoj predboj i ima čitavih 0,8-1,0% tržišta. Mislim da se počelo previše bacat drva na vatru oko ove firme. pšo meni su malo preambiciozni kada govore da će zauzeti 33% tržišta poslije uhodavanja, a nigdje se ne navodi dali će to uhodavanje trajati manje od 123 godine.
Ja sam bio za hrvatsku opciju a ne stranjskolopovskohercegovačku
nažalost ni to da su osnivaći iz HR ne znači da če ostati u njihovom vlasništvu. jer sjetite se VIPnet-ove i HTove strukture vlasništva u početku.
Dakle i ja se nadam da će sve ići na uštrb korisnika ali sam malo skeptičan.
OPA taman da mi ponude besplatnu karticu s najjeftijim impulsima za djete nebi ju uzeo jer je onaj kripl Škegro :three:u igri
![]()
...nešto načuh da bi trebali imati centar službe za korisnike u Vukovaru???
tako kažui čak 200 zaposlenih u fazi uhodavanja
Živi bili pa vidjeli...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...malo mi to čudno jer filozofija pozivnih centara je "zaposli što više studenata" što u Vukovaru baš i nema...
hm možda u HTju ta filozofija pali, ali u drugim firmama baš i ne.
...pa pozivni centri su specifični pošto puno ljudi u istima se s vremenom "spali"...
Po studijama (izvanjskim) radni vijek djelatnika u pozivnim centrima je najviše 3 godine (toga se drže i VIP i HT)...
Znaći najlakše je zaposliti studente jer je na taj način osigurana fluktacija djelatnika (a i šefići se imaju na kome izživljavati)...![]()
pa nisam nekako baš siguran da je to pravilo za sve firme.Izvorno postao KaKaV NeReD
...ne bi trebalo biti ali na kraju kad se počnu propagirati tržišnu utakmicu sve se svede na brojeve...
ma velim čisto sumnjam da će treći nešto opasno tu napraviti. pokušat će zaljuljat tržište, ali se bojim da neće moći to pratiti.
onda će finop oprat lovu i odpizdit.
...pa to mu je i svrha...![]()
ljudi ne kuže da taj TELE dva ima u 24 zemlje samo 25 milijuna korisnika. I to od pretplatnika kablovske televizije, fiksne telefonije, interne providinga i mobilne mreže.
oprostite ali to i nije neka brojka za pohvaliti se.
u mobilnoj telefoniji su samo u 12 zemalja. jaki su u skandinaviji ali u ostale zemlje su ušli oko 2000 godine i kasnije. neke od zemalja kojima se ponose u mobilnoj telefoniji su Švicarska i manje od nje![]()
Ma bezveze, samo da obore cijene.
iskreno sumnjam da će biti nekog velikog pomaka![]()
jesu odobrili koncesiju Teletu? Ako nisu jeli možda metko zna u kojoj je to fazi?
za 5 dana bi se trebalo znati.
Onda? Ja nekako sumnjam da će od toga išta biti... Prije bih reko da će Vip i T-Mobile potplatiti da ni ne dođe 3. operater![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
otkantali su tele2, ide novi natječaj...
...iako mi nije jasno zašto (napisali su da u biti ne ide na ruku hrvatskom gospodarstvu)???
Bookmarks