evo ljudi jucer sam imao prilike N82 imat u svojim rukama kod dilera kod kojeg vec godinama kupujem Mobitele i mogu rec ISKRENO nije nesto posebno. kao prvu zamjerku bi Mu stavio VIDEO snimanje. Nokia je napravila jednu KOBNU pogresku i po meni jedan veliku nedostatak a ti je SVJETLO za snimanje tako da je Nemoguce snimati kada je mrak ili prostorija gdje snimate zamracena i nema dosta svjetlosti. Tipke su dosta male uske sitne ali ok covjek se navikne. kaj se tice slika rekao bi da su iste cak mozda i malo losije u nekim situacijam nego na K850i. kaj se tice samog moba plastika djeluje Jeftino ostaju otisci posvuda. ekran je super i GPS radi odlicno. Procesor je isti kao i u N95 mob nije nista brzi od N95 8Gb. Xenon Bljeskalica radi dobro i to je najveci Plus kod ove nove generacije mobitela sa tim da je Flash Strobo i da Funkcija rotiranja displeya je super i radi savrseno znaci nece trebati instalirati RotateMe.
ja mislim da bi trebalo pricekat da izadu neka detaljna testiranja moba i da se netreba zaletavat sa kupnjom u svakom Slucaju ja bi prije Kupio n95 8Gb nego N82. jer vjerujem da ce se poceti javljati DJECJE BOLESTI na N82 kao sta je to bilo sa N95 na pocetku gdje su tek sa N95 8Gb sve te bolesti uspjeli ispravit.