gdje si kupio to? jesu ti rekli da je bas za SE?
Kupio sam dual SIM adapter K3 za W810, ali ga ne mogu staviti u kućište, baterija mi zapinje u gornju karticu u adapteru, ima li tko iskustva s postavljanjem u taj ili neki slični SE mob?
gdje si kupio to? jesu ti rekli da je bas za SE?
iPhone 5s 16 GB
Pa ako zapinje onda fakat nije za SE
jel to adapter u koji idu cijele sim kartice?
ja imam u svom mobu dual sim U5 i radi ko vurica!!!![]()
Mi6 Black
Ma u biti nisam kupio, poslao mi je tip s miato.hr da probam, ali ne ide mi unutra, pa rekoh možda nešto krivo radim. To je model K3, kod kojeg se ne moraju rezati simoviIzvorno postao MASVA
nisam ti siguran za taj K3,ako veliš da zapinje onda nemoj siliti,vrati i uzmi neki drugi i moj adapter je iz Miata samo za moj se reže čip iz sim-a![]()
Mi6 Black
Dobro, a kako se režu simovi?Izvorno postao MASVA
Pogledaj na http://www.freeport.hr/dualcard_hrv.php Oni ti imaju specijalan alat za to.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
jel netko uspio ugurati dual sim u k800i??
BTW sendao sam poruku na ovaj Freeport hr, pa su mi rekli da nijedan SE ne podržava njihovu karticu(dual).....
tak da ak netko nešto zna...nek javi usput i gdje ju je kupio.....koliko para....bla, bla, bla...![]()
Radi na K700...provjereno![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pa ako se rezu simovi onda onaj adapter stane u predvideno mjesto za karticu (barem bi trebao). Inace nema sanse da se uguraju obadvije kartice na jedno mjesto.![]()
u W810i ide pošto ga ja koristim i zadovoljan sam,moj specijalan alat je rašpica za nokte i škare za rezanje sim-a![]()
Mi6 Black
Izvorno postao BlueNeon
al ja svejedno nisam dobio odg na svoje pitanje!!!!!!!!!!!!!:bunny:
Morao bi ići u K800, meni ide K3 u W810i, samo se malo teže otvara poklopacIzvorno postao BlueNeon
a jel moš reći gdje ima za kupiti taj K3 i koliko traže za njega?
pa ću otići tamo i pogledati....
tnx
Jel ima na kraju neki dual simza W810 gdje se ne tebaju rezati kartice? Kak to radi, razmisljam si uzeti al sam nekak sumnjicav...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Ima, K3 ili K5, ja imam K3, sve radi besprijekornoIzvorno postao Trapavi
A di ih naguraš? Mislim nije baš da ima mjesta pod poklopcem...
E i još me jedna stvar zanima.. Ak recimo imam tele i vip, i vip je u datom trenutku kartica koju koristim, i neo mi uputi poziv ne tele, jel ja primim taj poziv ili se nekaj drugo dogodi?
pa ako se nevaram, taj adapter za dvije kartice, ide ispod baterije, znači baterija je malo onda podignuta... ali bi trebalo stati...
što se tiče poziva: ako koristiš recimo VIP_ovu karticu, onda se ova od Tele2 ponaša kao da je mob isključen. A kad izabereš da koristiš Tele2 karticu onda ispada da je mob isključen za VIP_ovu karticu...
Daj koristi tipku EDIT a ne da postavljaš dva pitanja jedno za drugim u razmaku 2-3 minute, a nitko nije "između" ništa pisao... to je nabijanje postova...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Budem se potrudio koristiti Edit, pardoncek..
Hvala na informacijama, bzvz je to kaj se jedna ponaša kao da je mrtva...
A kako bi ti da se ona ponasa? Jedan mob je jedan mob ma koliko kartica bilo unutra.Izvorno postao Trapavi
Uzmi 2x Motorolu L6, okreni ih ledjima jednu drugoj i zalijepi super attakom.![]()
![]()
![]()
Ma ja bi bar da postoji neko softversko rjesenje, tak da negdje u pozadni registrira kaj radi ova druga kartica.. Kajjaznam![]()
Vidis, to i mene smeta, te sam zato odustao od takvog "polovicnog" rjesenja. Svjestan sam da je trenutno tehnicki nemoguce/neisplatovo/stogod sloziti da su obje kartice istovremeno aktivne, pa radije nosim 2 mobitela (tj. u mom slucaju 3Izvorno postao Trapavi
).
Zapravo je logicno, mobitel ima samo jedan radio podsustav i moze biti spojen samo na jednu mrezu odjednom. AFAIK stvar je jos dublja, pa ne mozes imati ni dva broja na istoj mrezi a da su oba istovremeno aktivna.
I ja nosim 2 moba, a jedan sotiji doma.. nadam se nekom rjesenju u skorije virjeme, anyway, hvala na pojasnjenju...
Bookmarks