Kupio sam dual SIM adapter K3 za W810, ali ga ne mogu staviti u kućište, baterija mi zapinje u gornju karticu u adapteru, ima li tko iskustva s postavljanjem u taj ili neki slični SE mob?
Kupio sam dual SIM adapter K3 za W810, ali ga ne mogu staviti u kućište, baterija mi zapinje u gornju karticu u adapteru, ima li tko iskustva s postavljanjem u taj ili neki slični SE mob?
gdje si kupio to? jesu ti rekli da je bas za SE?
iPhone 5s 16 GB
Pa ako zapinje onda fakat nije za SE
jel to adapter u koji idu cijele sim kartice?
ja imam u svom mobu dual sim U5 i radi ko vurica!!!![]()
Mi6 Black
Ma u biti nisam kupio, poslao mi je tip s miato.hr da probam, ali ne ide mi unutra, pa rekoh možda nešto krivo radim. To je model K3, kod kojeg se ne moraju rezati simoviIzvorno postao MASVA
nisam ti siguran za taj K3,ako veliš da zapinje onda nemoj siliti,vrati i uzmi neki drugi i moj adapter je iz Miata samo za moj se reže čip iz sim-a![]()
Mi6 Black
pitanje za ekipu koja već ima adapter
"resetiraju" - što se misli pod tim? brišu se poruke, pjesme, igrice koje se nalaze na mobu....
jeste li probali preusmejravanje na tim brojevima - kad je jedan broj ugašen, poziv se preusmjeri na drugi. i kad je drugi ugašen poziv se preusmejri na prvi. e, što kad su oba ugašena? što bi glas rekao, broj nedstupan ili bi se vrtio u krug?![]()
![]()
koji bi onda bio najbolji izbor? poželjno je da se sim kartica ne reže
pretpostavljam da se ovi modeli koji se gase isto resetiraju?
Nista ti se ne brise, samo ti se mob na trenutak ugasi i odmah upali, prebaci na drugu karticu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
meni se wizard javlja kod svakog resetiranja a uvijek su dvije iste sim kartice tak da je malo iritirajuće,jel se može to ugasiti?![]()
Mi6 Black
još ne koristim adapter ali se meni svaki put javlja wizard kad mijenjam kartice. imam k750i kupljen u t-mobile ali je dekodiran
nadam se da kad si priuštim adapter toga neće biti.
vidim da se nekima javlja a nekima ne taj wizard. to prije svega ovisi o modelu mobitela ili adaptera?
meni odmah sa Vip-a prebaci na Tele2 i obrnuto.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ajd, pliz dajte napišite koji model adaptera koristite. jer ako se namjerava javlajti taj glupi wizard, onda nema smisla koristiti ga (barem meni)
kad prebacujem s prve sim na drugu onda nema wizarda a onda s druge na prvu onda se pojavljuje taj famozni wizard,koristim univerzalni adap.U5![]()
Mi6 Black
eto, kupio adapter.
wizard mi se javlja svaki put, kad mijenjam kartic, i na vip i simpa.
u početku je jako spor, pa ga je najbolje pusiti na miru 20-30 sekundi i onda odabrati jezik i maknuti wizard. ukupno vrijem za promjenu kartice od odabira u meniju do početnog displaya na mreži je 1 minuta i par sekundi
sve ok radu, malo u početku se ugasio sam od sebe i 098 nije prihvaćao pozive kad je bio u sim 1, ali sam zamijenio mejsta i vip stavio u sim 1 i sve pet.
osim, izgleda poklopca baterije![]()
![]()
slika: link na esnips.com
ne mogu zatvoriti do kraja. ovako ću imati, dok mi ne dopizdi i zamijenim s nekim za u6 (da si neko stavi u drugi model moba), pa da si izrežem kartice u umetnem u u6.
dakle, ja zadovoljan.
Znači za K750i U6 adapter i ako se stavi vip i tele 2 jel to može dobro radti i poklopac se dobro zatvoriti.Jel se i sa ove dvije kartice pojavljuje vizard skroz ili samo prvi put.Pozdrav
Sad sam vidio i da je dual sim U1 za K750i košta 80 kn a U6- 140kn.Koja je razlika.Po izgledu su iste.
Jel može to zajeb...mobitel ako se koristi?
razlika je između K6 i U6
ja koristim k6 i sve sam lijepo objasnio. ne može se lijepo poklopac zatvoriti. na slici je kako se maksimalno može zatvoriti. ako koristiš u6 onda dvije sima kartice trebaš izrezati i samo metalni dio ostaviti te staviti u adapter. pošto je adapter normalne veličine kao jedna sim, onda stigne bez problema u mob.
meni se svaki put pojavljuje wizard kad mijenjam bilo na 098 ili 091. živcira, ali sam se naviknuo.
Znači U6 i sve ide ljepo zatvoriti.A U 6 i U 1 po izgledu su iste a cjena je dosta razlika.Pozdrav
dal je netko probal onu foru sam sim karticom na koju se može iskopirati 12 drugih simova
http://www.sim-max.com/
Mislim da treba prvo izčitati one koje stavljaš gore a mislim da vip i tele2 neidu izčitat.Pozdrav
Ja imam K5 na W810i i poklopac uopće ne strši, malo se teže otvara i zatvara, ali nije big deal, ionako se to rijetko radi.
Wizard se i meni palio, ali to se ugasi negdje u meniju. Prebacivanje traje cca minutu
Otkad imam dual SIM telefoniram više za manje love![]()
Bookmarks