Simpa!Kul mi je ova ideja da ga se stavi u kazić!
Ovaj MP3 player oblikovan je za nostalgičare kojima nedostaju kazete.
Ukoliko se želite razlikovati od drugih, nema boljeg načina od ovog MP3 playera. Oblik kazete nije samo oblik, jer možete odvojiti slušalice od playera i staviti ga u bilo koji kazetofon i stisnuti play.
Čut ćete glazbu koja je pohranjena u Dual Playu. Naravno, ipak nešto kvalitetnije nego što ste to običavali slušati na sada već izumrloj mikrokazeti (da, to je zapravo puni naziv tog nosača zvuka). Dual Play radi na punjive baterije, a memoriju za pohranjivanje MP3 muzike možete proširiti SD/MMC memorijskim karticama.
Uređaj je kompatibilan sa PC računalima opremljenim nekom verzijom Windowsa i Mac računalima, jer za unos glazbe posjeduje USB piključak.
![]()
***sviđa mi se ova stvaaaar,ova stvar...![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Simpa!Kul mi je ova ideja da ga se stavi u kazić!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Odlicno
Ako si gladan pojedi nesto
Bookmarks