Bilo bu smiješno ak ti bebač izađe 29-og...I kak ti se da tolko cistit i sarafit, meni se ovak neda, a nisam trudan
Danas je neki "Umoran" dan... Samo mi se spava..
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bilo bu smiješno ak ti bebač izađe 29-og...I kak ti se da tolko cistit i sarafit, meni se ovak neda, a nisam trudan
Danas je neki "Umoran" dan... Samo mi se spava..
One day, sky went blue...
Skaci po onoj lopti za to kazu da djeluje![]()
kakva lopta???
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
pilates loptaimam je, skacem po njoj, bez brige.
pokrila sam sva podrucja za koja tvrde da poticu trudove
velim, baustelu, dizanje vreca cementa i bungee ostavljam za sam kraj, ocajnicke mjere![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
a cuj,sex kazu je jedan od vecih poticaja za porod al ja nisam imao hrabrosti ispunit tu zelju zeni dok je bila ko bomba![]()
ma sram te bilosad bih ti objasnjavala poze i prednosti, al jbg, imamo maloljetnih ovdje.
i da, i to podrucje je pokriveno. i da, u teoriji bi trebao biti poticaj, i da, lijecnici ga eksli preporucuju (pod uvijetom da je trudnoca uredna, jel), kolegicu mi doktor iz Vinogradske poslao doma s rijecima neka se ide odnositi s muzem :rofl:
al u praksi ne funkcionira bas uvijek :tuzni:
pogotovo ne kod tvrdoglave dece kao sto je moje
@rav, bas si podrska
svi tu navijaju da do subote rodim, samo ti ne
a danas je tako lijep datum..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
neznam sta onda cekas za dva dana ti je "tvoj" termin,makar ti ja preporucam za Gospu
blagdan je i "uvijek" ce ti muz i ti bit slobodni za djetetov rodjendan
nego nisam pitao dal je sin ili dijete))))))))
pa ne cekam, rekla sam ti gore da je i to podrucje pokriveno![]()
a vidis, ja bas ne bih na sam 15. uvijek je guzva i nedostatak osoblja po bolnicama u to vrijeme (ne mislim tu sad da fali doktor il nekaj, neg ono, manje je cistacica pa je prljavije, ne radi im praonica pa nema njihovih plahti i spavacica, blabla)
ovaj datum bih, onaj datum ne bih :rofl: k'o da se mene ista pita..
a kaj je, ne znamo.
prvo je bio decko.
onda su rekli da je vjerojatno cura.
pa da im se cini da je cura.
sad vise ne da (i nema mjesta) rasirit noge, pa i dalje nagadjamo da je cura :rofl:
ja znam sta je.
Alien![]()
Samo nek je živo i zdravo i nek piša pravo.![]()
Napravila si grešku istu ko i moji roditelji - da sam se rodio za vrijeme škole nosio bih bonbone u školu, ovak niš:cry
A dobro, bar sam uštedio lovu![]()
Lova od bombona se restrukturiranjem preselila u drugi odjel - Alkohol![]()
hahahahahha, zakon je dok si mod pa vidiš obrisane postove
![]()
I tak, na radnom mjestu sam, nema posla, gledam van dok čekam da se Call Of Duty instalira () i vidim murja zaustavi lika na skuteru taman ispred dućana. Gledam ja kaj se događa, ovaj na skuteru viče, skače dok policajac sam mirno čeka. Ovaj nema kacigu, nema vozačku, nema niš. Traže nekaj po bunkeru skutera i mislim da su našli vozačku. Policajac se okrenul da na krov auta metne vozačku dok je ovaj brže bolje zatvoril bunker, upalil skuter i zum - pobegel. Policajac brže bolje u auto, pali sirenu i zum za ovim.
Ne zna se ko je više fejlal, ovaj na skuteru kaj je ostavil vozačku kod pandura ili pandur koji nije pazil na ovog.
nakon WTF momenta ja sam se krenuo smijat![]()
Neznam kaj da radim, prespavao sam prakticki cijelo popodne, pa sad nemrem oka sklopit.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Moj grijeh,moj grijeh![]()
Ajmo vidjeti što nam Đole ima za reći u Areni![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Uspio nagovorit starce, stize novi pas!![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks