Fora.
Samo mogli smo jos nabit postova u Vol 2
EDIT: Gledam kolko je ko puta postao u Vol 2, i vidim svoj broj...
-->Cionn<--
![]()
Vol II očito ode
Idemo po treći put
Fora.
Samo mogli smo jos nabit postova u Vol 2
EDIT: Gledam kolko je ko puta postao u Vol 2, i vidim svoj broj...
-->Cionn<--
![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hahaha, moj je zadnji post
Jeger, stisni samo "Odgovora" dok si u pdf-u Chataonica![]()
Odi u Chataonicu i tamo ti pise pored Sta sad radite? vol II i pise ti Odgovora: 32.561 Pritisni na taj broj postova i vidjet ces.
Mehh nisu bas tolko limitirali clanove
PS: Moj je bio 30k-ti post ak se ne varam![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Evo da se i ja utefterim...
You have just invented topla voda.
OT:
Idem spavat jer mi se spava. Dovoljno uvjerljivo?
Đe nestade "Sta sad radite?" (hint: vol #0)...
Znao je bit ovdje...
![]()
Dogadja se starijim ljudima
OT: Za 18. rodjendan idem u Candido Godoi!
Idem vidit male Arijevce![]()
Ček, ideš u Brazil vidjet to?
Nadam se da je pravi razlog provod u Riju i ostalim gradovima a ovo usputna stanica![]()
O vidi, nova tema za istrazivanje ruda i gubljenje vremena.
@Smuchac,
Mislim da se postovi stariji od X vremena automatski brisu...
to s brisanjem, sjecam se da je tamo jos valjda 2007. bio stavljen neki plugin u chataonicu koji je automatski brisao sve neaktivne teme (teme u koje nije postano dulje od x mjeseci). u to vrijeme je tu bio takav kaos da je bilo ili taj plugin ili gasenje kompletne chetare
e, sad, obzirom da je to bilo prije sto godina i na onoj skroz staroj verziji vbulletina, pitanje je jel to uopce jos aktivno. ja nisam, iskreno, nesto puno isrtazivala oko toga.
samo mi je zao sto vise nema postova iz prvog vola. osli u vjecna lovista![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A ja sam htel prvi postjeste zli
Nisu mi sjele tortilje od jucer navecer![]()
One day, sky went blue...
Dođoh iz Sesveta.
Saznah da na devizni račun može uplaćivati samo vlasnik računa.
Skoro se ubio na zaleđenom mostiću. Pustim babu da prođe, počnem okretati pedale- a bicikl samo zapleše i ode na svoju stranu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da, posvađaš se s nekim i on ti ide iz zlobe uplatiti 500€ na devizni.
Sreća pa si zaštićen od takvih neugodnosti
Ovo za bicikl neću ni komentirati.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Probudio se i nasao budilicu smrskanu pod ormarom..
Nisam to valjda ja bio![]()
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAto sam ti ja doso, pa strgo budilicu
Fascinira me buraz, njegov zivot je probudit se i onda cijelo jutro igrat igre na kompu, a kad nije na kompu jede i gleda tv...![]()
Napokon mi stigla memorijska
Fino je spakirana, KINGMAX microSD 8GB CLASS10 s adapterom.
Uff što ovo fino zvuči
Idem odmah hard reset mobitela, formatiranje 2GB memorijske i natrpavanje ove od 8![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Cestitammeni jos nikaj nije stiglo, osim proklete karte za medvescak za starog -.-' bitno da sam iso potpisat
![]()
Ide odma na testiranje čim se mob napuni, treba mu još par minuta.
Al podatke prebacujem preko USB-a/Wifi na mob.
Ako su veći onda preko USB, ako su neke slikice ili pokoja pjesma onda preko Wifi.
A card reader imam jedino u printeru preko Adaptera![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Demit, ništa onda
To isti onaj seller o kojem smo pričali tamo negdje?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks