Mogu i ja navijat? Ajde dete van van![]()
Btw, ko nije gledal strumfove, mora, prezakon su mi![]()
Evo navijam!!!
(i nabijam postove)
Mogu i ja navijat? Ajde dete van van![]()
Btw, ko nije gledal strumfove, mora, prezakon su mi![]()
One day, sky went blue...
e, da, georgy, nismo jedini koji su se navukli na kupovinu knjigakolega iks planira investiciju u GoT
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Užas, ej! Umrijet ću do druge sezone, a knjige su fala bogu već napisane... Barem veći dio.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Spavat ljudi, ajde spavat!
Čita i pdf- ove, a za sve ostalo se može instalirati nešto pa da čita sve formate.
Samo, kažu da kod pdf- a nekad zna poremetiti strukturu ako ima tablica, grafova i toga.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lol,upravo pogledao uzbudljivu borbu izmedju skoljke i puza. puz je bjezao al skoljka ga je stigla i pojela![]()
kaj se posklznul i opal?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne,stigla ga je skoljka...na discovery-u danas. Bilo je neizvjesno do zadnjeg trenutka
Kolko je to sve trajalo? 30 min? ili?
Napokon sam dobil slušalice nove, sad mogu opet krenut na svoju biciklijadu![]()
bila je skracena verzija
Fico-koji su noviteti u 4.3.5 naspram 4.3.3 softa?
Noviteti? Apsolutno ništa...updateal sam samo zbog toga kaj mi je dosadno jailbreak
![]()
pa zasto onda izdaju "novi" soft? samo su zakrpali rupe za jb ili nisu ni to uspjeli
Ajmo ca u apple dio, nema ovdje tematskih rasprava.![]()
samo da odgovorim kolegida, zakrpali su JB rupe, i ajmo rec da su "uspjeli". Tehered JB se ne vrijedi
Jao, opet probleme imam neke...![]()
bezveze,ja sam mislio da ce rec da je to opet revolucija.....
pocela je padat kisa kao da nije nikada....e sad bar necu morat na more ako to potraje
Nives C. samo reda hitove![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Oči me bole, dosta kompa #off
Obavio triatlon: 20 km bicikl, 5 km tramvaj i 1 km autobus![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
geek, spavas li ti ikad?
imam osjecaj, kad god da banem na forum, uvijek si tu
pa, zapravo, to i objasnjava ovih 6000![]()
Ovdje sam relativno nov, iako sam se prijavio na forum pa eto još malo pa godina dana, osjećam se pomalo kao kućni ljubimci kada ih bace u gomilu nepoznatih pripadnika iste vrste, o mobitelima znam jako malo, da me netko pita koji mobitel imam nebi imao pojma, a imam ih tri, stoga se nadam da ću nešto naučiti od svih vas!
Zadnji uredio georgy : 09-08-2011 u 09:53 Razlog: Maknut link
Bookmarks