Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 13 od 44 PrvaPrva ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 301 do 325 od 1094
    Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    ispravak, bili su (i jesu, kao i tu) ukratko: bljuv. dakle, ti (pardon Vi) unatoc tome sto imas vise godina od mene ne znaci da si u pravu. prihvati to, moderna su vremena, stariji ne znaci mudriji i pametniji
    i da, svi su bili u krivu (jooj da si mi samo mogo procitat PM-ove i mailove), al samo si ti u pravu. pardon, VI. ispričavam Vam se.

@moderator (ne sjecam se s kojim sam komuniciral): pocelo je

no da se vratimo na pravu stvar: BONBON RULZ. Meni su troskovi pali sa 120kn na cca 40-50. Osobe s kojima najvise komuniciram su na bonbonu, a i da nisu, nije problem zbog paketa sa sekundom i bez obracunske.

DŠ, Vi, nisam ni ja ljubitelj HT-a, no računica mi je sasvim jasna. kao osoba sam picajzla i volim da sve bude ko po spagi, i vjeruj mi, s bonbonom sam imao par problema, no pogadjas?? RJESENI SU ZA PET (da PET) minuta. ako se ne varam, njegovo Veličanstvo, tele2, mi je (ne)rjesavalo probleme po par TJEDANA!

i da, DŠ, ako se ne varam, po tvojim rjecima sam ja bio propalica koja se provlacila kroz skolu, a kad sam napisao pravo stanje, nije bilo tvog odgovora, a proslo je dosta vremena od tvog bananja.

Imaš 22 godine i stvari shvaćaš naopako. Najprije moje tekstove označavaš bljuvotinom, a to je besmislica jer iza njih stoje tjedni i tjedni istraživanja tržišta, a onda mi persiraš!?

Ne znači da sam u pravu u svemu, ali na telekomunikacijskomu području uglavnom jesam. Jer sam duže na njemu od tebe, jer radim profesionalne analize, jer imam više životnoga iskustva i vidim šumu. Za razliku od tebe koji primjećuješ samo drveće. I tvojih prijatelja koji nisu imali hrabrosti da napišu nešto i zadovoljili su se privatnim porukama potpore tvojim zabludama.

Činjenica jest da Bonbon rješava probleme brže od Tele2, ali to ne mijenja neporecivu istinu da je Vip najkvalitetnija mreža, a Tele2 najjeftinija. Bonbon je fićo, a ostali barem auti srednje klase.

Pročitao sam ja tvoj tekst u kojemu si spomenuo da si bio odlikaš, ubrzo napisao da to baš i ne drži vodu jer imaš podosta pravopisnih pogrješaka u komentarima. Mislio sam ja svašta napisati, ali su mi zabranili komentiranje jer Forum.hr ima poslovni sporazum s Hrvatskim telekomom i ne dopušta da se kritizira spomenuta tvrtka.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro je dečki, smirite tenzije malo da zločesti admini ne moraju intervenirati.

Inače, DŠ.., HT nema nikakav sporazum s forumom na kojem si banan. Čak je i nama zabranjeno komentiranje na spomenutom forumu pod nickom bonbona.

Ne slažem se s tobom da je bonbon fićo. Fićo nije skup i to je jedina poveznica koju vidim s nama. Dobro i simpatičan je i ljudi ga vole. Većinom

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ojpi, Vipova nema mane. Ako ima, podijeli ih s nama da se ne zaletimo i potpišemo skupi ugovor za lošu uslugu...

Bonbone, varaš se. HT i Forum.hr jesu kao prst i nokat. Inače, vama je zabranjeno komentiranje jer niste platili upotrebu nadimka. Ovdje Vam se to dopušta i bio bi red da moderatora nagradite s nekoliko vaših proizvoda.

Zapravo, Bonbon je trabant. Ne znam jesi li upoznat, ali proizvođač je toga automobilčića, na sve kritike da proizvod nema gotovo nikakvu opremu, lakonski odgovarao: "Ono čega nema ne može se pokvariti!"

P. S.

Tele2 platio je upotrebu nadimka, a vi škrtarite. Iako je Hrvatski telekom najmoćniji operator!
    Zadnji uredio ravilov : 10-08-2011 u 14:34

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DŠ, svako ima pravo na svoje mišljenje a mi smo jako dobro naučili da nas ti stavljaš u košaru najgorih. Tvoje pravo je da to radiš a naše pravo je da se s time ne složimo. Nemoj se odmah ljutiti radi toga

Odnose HT-a i forum.hr zaista nema smisla komentirati jer je to naša interna stvar. Ti slobodno možeš pretpostavljati kakva je situacija.

Znamo da imamo mane, znamo da ih moramo popraviti ali isto tako znamo kakvo je zadovoljstvo naših korisnika i to nam je nagrada i motiv za što bolji rad u budućnosti.

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čini mi se da je neki operater (ili neki žestoki fanboy istog) iza nicka "DŠ"...

Koji god bio mogu reći - fail.

Inače, push notifikacije su mi isključene jer (još) nemam potrebe za odgovaranjem na emailove u 5 minuta. Mogu si priuštiti da komotno odgovorim na emailove u nekoliko sati tako da problem ne zahvaća mene.

Prema tome bonbon mi je najbolji operater kojeg mogu dobiti ovdje. Istina, neke stvari bi mogle biti bolje (obračunsku jedinicu smanjiti na 1kb ili barem na 10kb, kratko trajanje bonova, slab 3g signal u mojem podurčju) no s obzirom na moje potrebe i na (ne baš dobar) izbor ostalih operatera - bonbon je najbolji.

6. 'Hvala' kaže:

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DŠ, tebi je dosadno doma, jelda?
    Sam si rekao, ako ti ne pase kod bonbona, imaš vip koj tolko hvališ, i doviđenja nemoraš nam tu objašnjavat da "bonbon" nevalja. Da nevalja, onda ga niko nebi korisito. A puno ga ljudi koristi
    Inače, sve osim PUSH-a mi je fenomenalno. Jedino me push bode. Ako imam upaljeni EDGE i WiFi na iphoneu, kasni mi PUSH (iako sam na wifiu..). Ali kad to srede, ma milina
    @Igor:
    One day, sky went blue...

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo vam zakaj ne radi push onak kak bi trebal, samo treba malo pogledati ranije postove:
    http://cafe.mobil.hr/threads/69197-B...l=1#post985389

http://cafe.mobil.hr/threads/69197-B...l=1#post985396

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao igor999 Pregledaj post
    DŠ, ajd ne spamaj ljudima temu, pricaš gluposti i vrtiš se u krug... Koliko si upoznat s mobilnim tržištem, govori i to što si si aktivirao tarifu Častilicu i svršavaš na nju.
    Aktivirao sam ja barem desetak tarifa u svim mrežama jer, budući da radim poslovne analize, moram biti upoznat s ponudom.

To što sam javno hvalio Častilicu (s pravom) pokazuje da iza mene ne stoji nijedan operator (operater je nešto drugo).

Kada je nešto dobro, nema razloga da to ne pohvalim. Bonbon uopće nije tako loš kako to izgleda nakon čitanja mojih tekstova, ali morate shvatiti da ima najbolju infrastrukturu i da još uvijek sliči amaterskomu proizvodu. Zato sam tako kritičan.

Inače, najvažnije je ono što vas zadovoljava, a moje kritike pročitajte i zaboravite ih nakon pet minuta. Nema razloga da ih uzimate osobno srcu.

= Citat = Izvorno postao fico45 Pregledaj post
    DŠ, tebi je dosadno doma, jelda?
    Sam si rekao, ako ti ne pase kod bonbona, imaš vip koj tolko hvališ, i doviđenja nemoraš nam tu objašnjavat da "bonbon" nevalja. Da nevalja, onda ga niko nebi korisito. A puno ga ljudi koristi
    Inače, sve osim PUSH-a mi je fenomenalno. Jedino me push bode. Ako imam upaljeni EDGE i WiFi na iphoneu, kasni mi PUSH (iako sam na wifiu..). Ali kad to srede, ma milina
    @Igor:

Točno tako, ja sam Vipov pretplatnik od "stoljeća sedmoga". Bonbon, kao što sam rekao u prethodnomu tekstu, uopće nije tako loš, ali još uvijek pati, po mojemu sudu na koji valjda imam pravo, od previše dječjih bolesti.
    Zadnji uredio ravilov : 10-08-2011 u 14:36

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OFFTOPIC
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    Inače, najvažnije je ono što vas zadovoljava, a moje kritike pročitajte i zaboravite ih nakon pet minuta. Nema razloga da ih uzimate osobno srcu.
    Točno to, ali ti i dalje imaš neopisivu potrebu svoje "poslovne analize" ponavljati i ponavljati i tako u nedogled. Ne brini, nitko tvoje postove ne uzima k srcu nego baš naprotiv, svojim "analiziranjem" radiš kontra efekt i postaješ dosadan kao uš.

Kada se već predstavljaš kao osoba s iskustvom i znanjem (u što uopće ne sumnjam), osoba koja mora isprobavati nove stvari (ipak ti je to i u opisu posla kojeg obavljaš), mogu pretpostaviti da ti učenje novih stvari ne predstavlja nikakav problem. Sama činjenica da imaš godina koliko imaš i da se služiš internetom je respektabilna! Ali molim te kao boga, ono, na koljenima, MOLIM TE upoznaj se kako funkcionira internet i kako se komunicira na internetu. Ono, jednostavna kratka pravila pisana za 12-togodišnjake:
    http://www.hr-netiquette.org

Inače, u našim monitorima i (pre)malim mobilnim zaslonima izgledaš upravo ovako.

Ps: pisanje uzastopnih postova je također kontraproduktivno.

EOD
    /OFFTOPIC
    Keep calm and fastboot oem unlock.

11. 'Hvala' kažu:

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pohvalno je što bonbon prati aktivno forume i što ljudi misle, žele, što je dobro/loše i onda na taj način korisnici također utječu na ponudu, cijene...

@bonbon

U vezi pusha, facebooka i nekog pinganja i problema...zašto ne ugasite taj besplatni facebook! To mi je najveća glupost, zašto bi bilo besplatno? Push je bitnija stavka, a biti će i fejs dosupan (sumnjam da će to biti neki masivan promet pa da puno znači besplatno). Tako će biti funkcionalan push (ako je to problem) a biti će aktivan i fejs (to se ne odnosi na onu aplikaciju, jel tako?...nego samo web adresu mobilnu, bez slika...)

A što se tiče obračunske jedinice - stvarno ružno izgleda 100kb! Bar u paketima bi moglo biti 1 kb (ili ajd da se nađemo na sredini nek bude 10kb ) Vuk sit i ovce na broju - ne reklamiram drugog tele mobilnog operatera nego sam mislio na poslovicu...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znači da sam u pravu u svemu, ali na telekomunikacijskomu području uglavnom jesam.
    A-ha

Činjenica jest da Bonbon rješava probleme brže od Tele2, ali to ne mijenja neporecivu istinu da je Vip najkvalitetnija mreža, a Tele2 najjeftinija. Bonbon je fićo, a ostali barem auti srednje klase.
    OK, to si sad izrekao i time si zaokružio svih svojih nekoliko desetaka postova i ne moraš ih napisati još stotinu tvrdeći to isto.

Pročitao sam ja tvoj tekst u kojemu si spomenuo da si bio odlikaš, ubrzo napisao da to baš i ne drži vodu jer imaš podosta pravopisnih pogrješaka u komentarima.
    Ne znači da nije bio odlikaš, samo sa manjom ocjenom iz hrv. jezika.

Ovdje Vam se to dopušta i bio bi red da moderatora nagradite s nekoliko vaših proizvoda.
    Hear, hear

Inače, najvažnije je ono što vas zadovoljava, a moje kritike pročitajte i zaboravite ih nakon pet minuta.
    Učinjeno!

A sad ono bitno: Svako sljedeće "trollanje", ne držanje teme, (in)direktno vrijeđanje i sl. bit će popraćeno sankcijama. Vrijedi za sve sudionike, a napose za DŠ..., koji je ionako tome najbliži.

14. 'Hvala' kažu:

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Držanje teme?

U Bonbonu mi smeta što nema kredita, što nema nešto slično Simpinoj častilici, što nema oživljavanja računa, što ne postoji mogućnost prebacivanja novaca s računa na račun, što nakon prijenosa broja ne mogu nikoga zvati (čak ni besplatne brojeve) ako ne uplatim novce na račun, što ima mali broj korisnika zbog slaboga marketinga koji ne zna naglasiti prednosti ove mreže.

Jasno, T-mobile ne dopušta da se Bonbon previše razmaše, ali Tomato u Vipnetu ima mnogo "slobodnije ruke" i mnogo je dalje dogurao u osluškivanju želja korisnika.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemamo kredit ali imamo najmanje bonove na tržištu od 10kn. Kredite ostavljamo bankama Častilica nam nije napeta, oživljavanje računa apsolutno ne razumijem na što misliš, prebacivanje novaca s računa na račun nemamo, nakon prijenosa broja se uvijek kreće od 0kn.

Što se želja korisnika tiče mislim da smo se tu dokazali više od bilo koga.

Npr. imali smo opciju da dobiješ broj SMS-om nakon prvog poziva pa su ljudi htjeli da se može birati broj. Prvi smo na tržište uveli mogućnost odabira broja na prepaidu.

Dalje, free minute unutar bonbon mreže prvo su mogli imati samo novi korisnici. Bilo je pritužbi što je s prenesenim brojevima te smo uvođenjem te mogućnosti tu pogodnost uveli i svima onima koji prenesu broj. Nakon toga smo uveli i mogućnost preporuka da bi se moglo doći do free minuta i s kupljenim 097 brojem.

Korisnici su tražili tablete, uveli smo flyer.
    Tražila se internet SIM kartica i uspjeli smo ju lansirati prije ljeta.

Pomoć korisnicima? 0-24 na Facebooku što je prije bio potpuni apsurd. Sad u 3:45 dođeš izvana i postaviš pitanje na wallu a odgovor dođe za par minuta. Na mail odgovor također stiže u roku od pola sata. I to ako je gužva. Da ne govorim o tome da imamo i opciju chata s agentom. Vani si i možeš chatati ako imaš pitanja. Na twitteru je bonbon page 6. stranica u Hrvatskoj...

Za sva pitanja na chatu je bio dostupan i voditelj bonbon teama Lordan Kondić.

Da, imamo mana ali nemamo ni godinu dana a Tomato je na tržištu već 5 godina. Tko je bolji neka sude korisnici. Mi se borbe ne bojimo.

17. 'Hvala' kažu:

Banned Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    Nemamo kredit ali imamo najmanje bonove na tržištu od 10kn.
    Nije istina. U Tomatu možeš produžiti valjanost računa za samo 3 kune. I to osam dana!

Kredite ostavljamo bankama
    Ako u Vipnetu postoji kredit, to znači da to pravo nije isključivo rezervirano za bankarstvo jer je Hakom odobrio takvu vrstu usluge.

Častilica nam nije napeta,
    Jasno da nije jer zbog Simpe ne smijete iskočiti.

oživljavanje računa apsolutno ne razumijem na što misliš,
    Platiš 3 kune i neaktivni račun, onaj koji dopušta samo primanje poruka i slanje SMS-ova, pretvara se u aktivni i idućih 8 dana dostupne su sve usluge.

prebacivanje novaca s računa na račun nemamo,
    Veliki minus!

nakon prijenosa broja se uvijek kreće od 0kn.
    Samo u u mrežama Hrvatskoga telekoma korisnik nakon prebacivanja broja ne dobije ništa. Škrtice!

Što se želja korisnika tiče mislim da smo se tu dokazali više od bilo koga.
    Netočno. Vip ima najširu ponudu usluga, što znači da bolje osluškuje želje svojih pretplatnika i korisnika bonova.

Npr. imali smo opciju da dobiješ broj SMS-om nakon prvog poziva pa su ljudi htjeli da se može birati broj. Prvi smo na tržište uveli mogućnost odabira broja na prepaidu.
    Ta opcija ne vrijedi ništa jer su se mogli dobiti brojevi samo sa 7. Ja uzmem pretplatu u Vipu, odaberem broj koji hoću i ne zamaram se sedmicama.

Dalje, free minute unutar bonbon mreže prvo su mogli imati samo novi korisnici. Bilo je pritužbi što je s prenesenim brojevima te smo uvođenjem te mogućnosti tu pogodnost uveli i svima onima koji prenesu broj. Nakon toga smo uveli i mogućnost preporuka da bi se moglo doći do free minuta i s kupljenim 097 brojem. Korisnici su tražili tablete, uveli smo flyer. Tražila se internet SIM kartica i uspjeli smo ju lansirati prije ljeta.
    Tu ste se iskazali i zato vas za sve navedeno u prethodnom odlomku treba pohvaliti.

Pomoć korisnicima? 0-24 na Facebooku što je prije bio potpuni apsurd. Sad u 3:45 dođeš izvana i postaviš pitanje na wallu a odgovor dođe za par minuta. Na mail odgovor također stiže u roku od pola sata. I to ako je gužva. Da ne govorim o tome da imamo i opciju chata s agentom. Vani si i možeš chatati ako imaš pitanja. Na twitteru je bonbon page 6. stranica u Hrvatskoj... Za sva pitanja na chatu je bio dostupan i voditelj bonbon teama Lordan Kondić.
    Lijepo, ali malo je noćnih ptica među korisnicima mobilnih usluga u RH. No valja vas pohvaliti za brzinu.

Da, imamo mana ali nemamo ni godinu dana a Tomato je na tržištu već 5 godina. Tko je bolji neka sude korisnici. Mi se borbe ne bojimo.
    Samo prividno imate godinu jer je Hrvatski telekom najstariji hrvatski operator. A menadžeri koji su slagali Bonbon rade u HT-u ili su u ovomu poslu mnogo dulje od godinu dana. Inače, Vipnet je napredniji mobilni operator od Hrvatskoga telekoma. Stoga je i Vip bolji od T-mobila. Iz svega toga proizlazi da je Tomato kvalitetnija mreža. Ne ću napisti koliko puta jer će se bonbonovci uvrijediti.

Mi se borbe ne bojimo.
    Vjerujem da su namjere Bonbonova kadra poštene. Lijepo sve to zvuči u ušima onih koji ne znaju što se iza brda valja. Vi ste, oprosti na izrazu, T-mobilov prirepak. I stenjete pod dvostrukim teretom. Ne smijete iskočiti da previše ne ugrozite T-mobilove korisnike, ali i zbog Hakoma koji ne smije dopustiti da Hrvatski telekom, operator s najjačom tržišnom snagom, zagrize preveliki dio kolača.
    Zadnji uredio DŠ... : 11-08-2011 u 15:05

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Prvi slijedeći koji napiše bilo što a da nije vezano uz temu (Kritike i/ili Pohvale Bonbon-a) od mene dobiva nagradni dopust od mjesec dana najmanje
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

20. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kritika: Ne radi skype ni nimbuz preko 3G - preko wlana skype radi odlično...izgleda da je to isti problem kao i sa viberom!

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, svi oblici pusha ne sljakaju
    Meni je pocelo sve vise smetat, push maila mi ne treba medutim ponekad mi zatreba gtalk/msn, a poruke uvijek kasne i komunikacija se svede na igru gluhog telefona.
    Bilo bi lijepo kad bi se to popravilo.

Btw, taj vrazji zero facebook zbog kojeg je sve ovo i sprčkano radi samo preko defaultnog browsera ili? Ja sam isao preko Dolphina i cini mi se da mi je skidao promet.

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sniper Pregledaj post
    Da, svi oblici pusha ne sljakaju
    Meni je pocelo sve vise smetat, push maila mi ne treba medutim ponekad mi zatreba gtalk/msn, a poruke uvijek kasne i komunikacija se svede na igru gluhog telefona.
    Bilo bi lijepo kad bi se to popravilo.

Btw, taj vrazji zero facebook zbog kojeg je sve ovo i sprčkano radi samo preko defaultnog browsera ili? Ja sam isao preko Dolphina i cini mi se da mi je skidao promet.
    Da, zero facebook radi samo preko Defaultnog browsera..
    @bonbon, bi mogli sredit nekak ono aktiviranje drugih velicina paketa, da nemoramo vas cimat, neg da sami to mozemo aktivirat? Nekad je zeznutno vas kontaktirat radi promjene.
    One day, sky went blue...

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jep, mora biti defaultni browser.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi dragi ne shvaćam čemu vrijeđanje i pljuvanje (balkanska komunikacija).
    1. Ovo nije tema "USPOREDBA OPERATERA"
    2. Imamo tri samostalna operatera za mobilne komunikacije i još dva njihova satelita pa pronađite sebi najbolje.
    Ja samu u proteklih godinu dana pomjenio tri operatera jer jedan mi je imao lošu mrežu a drugi mi je zbog relativno male potrošnje bio preskup. Evo sada sam kod trećeg "Bonbona". Nije baš idealan ali meni zasada odgovara. Možda bi bilo dobro da ubace još neki paket između 30 i 60kn ali što je tu je. Usluge su za sada meni ok, cijene prihvatljive a kvaliteta mreže mi je zadovoljavajuća jer ipak mi je najvažnije da mogu obavit telefonski razgovor kada sam na putu a to je vrlo često.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto, budući da sam se borio mjesecima sa vjetrenjačom i nikako da shvatim zasto mi push u aplikacijama ne radi kao i drugima, sada sam saznao da je problem do vas.
    Molim vas ako možete to srediti što prije, jer smatram da vrijeme do nove godine stvarno nije potrebno za takav "problem".
    I što se mene tiče i vremena u kojem jesmo da se 50MB može kupiti za 10kn što je dovoljno za facebook i mail bar onda privremeno ugasite zero facebook funkciju kako bi svi mi kojima je ipak bitniji push mogli normalno koristiti tu uslugu
    Pozz
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nazalost mislim da je neusporedivo veci broj ljudi (klinaca) kojima je bitnije imati besplatan fejs nego nas za push. Dovoljno je bacit pogled na bonbonovu stranicu na fejsu, svako malo je pitanje u vezi zero facebooka, a ne sjecam se da sam ikad vidio ista u vezi pusha.
    Tako da je moje misljenje da nema sanse da ga ugase, iako bih i ja to volio (ako bi to znacilo da ce push proraditi).

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    bonbon
    Godina
    43
    Bodovi
    16.211
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A kako drugim mrezama radi zero facebook i push?

29. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samo da pitam: jel na internet simici sve normalno radi?

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se čini da radi - mislim, internet radi...jedino što ne preporučam update zte modema...jer onda to obično shebe štošta i ne radi internet uopće ili radi uz određeni ručni napor da se promjeni ovo, pa ono...uglavom, zte join air + t-mobile stick rade odlično + bonbon simica = rade odlično!

+ Odgovori na temu
Stranica 13 od 44 PrvaPrva ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove