Pozdrav,
Evo čitam pitanja i komentare vezane za te "pametne "telefone i ne mogu da se ne prisjetim svog starog, čovjeka od 55, koji jedva zna napisat i sejvnut tekst u Wordu, a kupio si, kad je izašla SE X1 i to samo zato što sam ja imao SE P1, pa da on ima bolji. I imao ga je, točno 4 dana, kad mu je dopizdio i dao ga meni. Ljudi. čemu bacat lovu na nešto što neznate iskotistit, samo radi šminke u bircu????.
galaxy S2 mi je 4 smart phone, nakon SE P1, SE x1 i HTC Desire. I svakog od njih, sam rootao, na svakom isprobao po nekoliko romova.
Sa svakim novim telefonom, kao i večina ljudi, kad ga počinješ koristit, oduševljen si, pa isto tako i Galaxyem. Sad, nakon par tjedana korištenja, ima nekih stvari koje mi nedostaju, u odnosu na telefone koje sam imao prije, neke koje su bolje riješene...
Evo par mojih komentara:
- Sadna Galaxyu imam villainROM, vrti se na 1,504GHz i baterija mi izdrži do 18 sati, kad bi ga koristio samo za razgovore i sms, uz dobro podešen setCPU sigurno bi izdržala i duže od 3 dana, tako da po mome ne stoji da mu je baterija loša. Uostalom na ebayu ima za kupit dodatnih baterija kolko želiš, pa čak i 3500mAh, sa drugim poklopcem
-track-paid (optički miš) ili kak se već stručno zove, užasno me nervira što ga nema. I X10 i Desire su ga imali i koristio sam ga jako puno, pogotovo kod surfanja.
- izgled/dizajn/materijali: netko je spomenuo da je plastičan, jeftin. Možda i jest tako na prvi pogled, al to je samo stvar navike. I meni je prvi dojam glede toga bio loš, bio mi je prelagan,krhki, nekako "gay", al navikne se čovjek
- nedostatak ledice za signalizaciju obavijesti, al na marketu ima nekoliko programa koji je mogu kolko tolko uspješno zamijeniti.
- Sense Oi od HTC-a je po meni tata-mata među sučeljima,al uz pomoć neta i marketa se i galaxy da lijepo personalizirat.
- nema priključak za HDMI, al se da riješit preko ebaya za cca 300 kn

Odgovori uz citat

Bookmarks