Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 37 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 913
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2010
    Mobitel
    Samsung Note 10+
    Operater
    KPN - Vodafone
    Bodovi
    8.803
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.803, Nivo: 22
    Bodovi: 8.803, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zrni je legenda
    Covjek nema blage veze o Android telefonima i jos se dvoumi izmedju HTC-a i Samsunga mada mu se Samsung ne svidja. Da bude gore, donosio je i zakljucke mada nista ne zna o tim telefona. Na kraju, HTC je bolji ali izgleda da jos uvijek nije siguran
    ce3hel ti je iznjeo neke cinjenice a i ja sam nesto dodao. Oboica posjedujemo te telefone a ja sam imao kod sebe i Sensation. Sto znaci da nismo napamet pisali.

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.848
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.848, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav,
    Evo čitam pitanja i komentare vezane za te "pametne "telefone i ne mogu da se ne prisjetim svog starog, čovjeka od 55, koji jedva zna napisat i sejvnut tekst u Wordu, a kupio si, kad je izašla SE X1 i to samo zato što sam ja imao SE P1, pa da on ima bolji. I imao ga je, točno 4 dana, kad mu je dopizdio i dao ga meni. Ljudi. čemu bacat lovu na nešto što neznate iskotistit, samo radi šminke u bircu????.
    galaxy S2 mi je 4 smart phone, nakon SE P1, SE x1 i HTC Desire. I svakog od njih, sam rootao, na svakom isprobao po nekoliko romova.
    Sa svakim novim telefonom, kao i večina ljudi, kad ga počinješ koristit, oduševljen si, pa isto tako i Galaxyem. Sad, nakon par tjedana korištenja, ima nekih stvari koje mi nedostaju, u odnosu na telefone koje sam imao prije, neke koje su bolje riješene...
    Evo par mojih komentara:
    - Sadna Galaxyu imam villainROM, vrti se na 1,504GHz i baterija mi izdrži do 18 sati, kad bi ga koristio samo za razgovore i sms, uz dobro podešen setCPU sigurno bi izdržala i duže od 3 dana, tako da po mome ne stoji da mu je baterija loša. Uostalom na ebayu ima za kupit dodatnih baterija kolko želiš, pa čak i 3500mAh, sa drugim poklopcem
    -track-paid (optički miš) ili kak se već stručno zove, užasno me nervira što ga nema. I X10 i Desire su ga imali i koristio sam ga jako puno, pogotovo kod surfanja.
    - izgled/dizajn/materijali: netko je spomenuo da je plastičan, jeftin. Možda i jest tako na prvi pogled, al to je samo stvar navike. I meni je prvi dojam glede toga bio loš, bio mi je prelagan,krhki, nekako "gay", al navikne se čovjek
    - nedostatak ledice za signalizaciju obavijesti, al na marketu ima nekoliko programa koji je mogu kolko tolko uspješno zamijeniti.
    - Sense Oi od HTC-a je po meni tata-mata među sučeljima,al uz pomoć neta i marketa se i galaxy da lijepo personalizirat.
    - nema priključak za HDMI, al se da riješit preko ebaya za cca 300 kn

3. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.337, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto, ja na godisnjem i jos nisam palio komp, osim za igrice koje klinci igraju.
    Za sve ostalo tu je galaksija 2, koja vise nego uspjesno zamjenjuje komp. Od mailova, citanja prilozenih dokumenata, uobicajenog guglanja, uredjivanja fotki, administriranja nekoliko joomla siteova...
    Smartphone? Da definitivno...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Sony Xperia Z1 Compact
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    9.172
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.172, Nivo: 22
    Bodovi: 9.172, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao josipa1 Pregledaj post
    Pozdrav,
    Evo čitam pitanja i komentare vezane za te "pametne "telefone i ne mogu da se ne prisjetim svog starog, čovjeka od 55, koji jedva zna napisat i sejvnut tekst u Wordu, a kupio si, kad je izašla SE X1 i to samo zato što sam ja imao SE P1, pa da on ima bolji. I imao ga je, točno 4 dana, kad mu je dopizdio i dao ga meni. Ljudi. čemu bacat lovu na nešto što neznate iskotistit, samo radi šminke u bircu????.
    galaxy S2 mi je 4 smart phone, nakon SE P1, SE x1 i HTC Desire. I svakog od njih, sam rootao, na svakom isprobao po nekoliko romova.
    Sa svakim novim telefonom, kao i večina ljudi, kad ga počinješ koristit, oduševljen si, pa isto tako i Galaxyem. Sad, nakon par tjedana korištenja, ima nekih stvari koje mi nedostaju, u odnosu na telefone koje sam imao prije, neke koje su bolje riješene...
    sviđa mi se kad netko ovako konstruktivno, a ne hejterski, opiše što mu fali na nečemu. s obzirom na sve što si napisao, falila bi mi samo ta lampica za notifikacije. ali s obzirom da bi se NoLed app trebao skroz lijepo vrtiti na Samsungu (jer ima Super AMOLED ekran i jednostavno pali samo aktivne pixele), mislim da bih preživio (a i ekran moba) istina, mogli su baš izvesti da barem taj središnji gumb ispod ekrana svijetli po rubovima, kao npr. na Njokama E71/E72 ili na Desire Z.
    što se tiče trackpada, meni osobno je to možda i najsuvišniji dio Desirea, a sada i Desirea Z. naročito kad imaš takvu mrcinu od ekrana (ovdje mislim na veličinu). to mi definitivno neće faliti.
    a što se tiče Sensa, na oba svoja Desira sam ih anulirao jer su pre-flashy, a bez neke velike koristi. TouchWiz mi se čini daleko manje sam sebi svrha, a puno više koristiv. ali kao što si i sam rekao, sve se na Androidu da fino porihtati, puno toga čak i bez rootanja.
    thx za komentar!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S24 Ultra, Tab S9
    Operater
    Telemach
    Godina
    41
    Bodovi
    22.983
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.983, Nivo: 36
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitanjce....ako se telefon roota i otključa sa chainfire-om, da li je taj key zapamćen u telefonu ako se napravi factory data reset i želi odrootati telefon?nažalost, nisam ga ja rootao a onaj tko mi ga je, nije zapisao kod koji je izbacio program...
    Zadnji uredio TomZG : 02-07-2011 u 12:58

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni radi. Bas ako se i zakljuca, mozes ga opet otkljucati.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S24 Ultra, Tab S9
    Operater
    Telemach
    Godina
    41
    Bodovi
    22.983
    Nivo
    36
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kako vam radi ono smeće od samsung keis-a? meni se non stop ruši....2 puta sam ga reinstalirao i čim stisnem da mi instalira najnoviju inačicu software-a za sII jednostavno mi izbaci poruku da je program prestao raditi (praktički prođu 2 sec od klika...)

edit: napravio factory data reset, ponovno spojio na keis, uspio stavit najnoviju verziju softwarea i to je sad to...čak mi se maknuo i žuti trokut koji mi se javljao prilikom paljenja...
    Zadnji uredio TomZG : 02-07-2011 u 15:40

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jel znade netko kao maknuti onaj glasan zvuk/notifikaciju kad se baterija napuni. Kako ga stavljam na punjač svake večeri prije spavanja tako me i probudi svake noći kad se baterija napuni. Mislim, s obzirom da spavam ko zec ovo mi je fakat iritantno...

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tako malo aktivnosti na ovoj temi...
    Pa zar je moguće da je ovaj mob fakat savršen!?

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    samsung galaxy s2
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahaha da kod mene tog zvuka ni nema ili ga ja bar nisan primjetio jos,... ljudi pozdrav iman jedno pitanje mozda cak i glupo ovo mi je prvi mobitel s android-om i u mobu pise da je na njemu verzija 2.3.3 a na stranici od andorid sam vidio da postoji verzija 3.0 jeli se to moze ikako promjenit ?
    ☻/ Ko je retardiran
    /▌ neka digne ruku

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ŠTULIĆ Pregledaj post
    hahaha da kod mene tog zvuka ni nema ili ga ja bar nisan primjetio jos,... ljudi pozdrav iman jedno pitanje mozda cak i glupo ovo mi je prvi mobitel s android-om i u mobu pise da je na njemu verzija 2.3.3 a na stranici od andorid sam vidio da postoji verzija 3.0 jeli se to moze ikako promjenit ?
    3.0 iliti Honeycomb je verzija samo za tablete. Najnovija verzija Androida za mobitele je 2.3.4, i zasad je dostupna (čini mi se) samo na Nexusu S.

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.0 je samo za tablete. Za mobitele će izaći 4.0 pred kraj godine. Za sada je najnoviji 2.3.4

Nije savršen ali je najbliži tome od svega što sam probao
    Upute za gašenje obavjesti kada je napunjen ima na xda.

Edit:
    Sniper me preduhitrio
    2.3.4 je procurila za sgs2. Navodno je trajanje baterije dosta bolje. Nisam testirao, na moru sam na edgu.
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    hTC Desire HD
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    3.916
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.916, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halooo ekipa pozdrav svima!

dakle korisnik sam desire hd-a otkad je izasao u nas, medjutim moram priznat da me zagolicao ovaj samsung s2 iako sam hTC fun, i kako vidim po netu i gsm areni koju najvise cjenim sta se tice review-ova da mobitel je bomba...medjutim evo sad citam i u ovoj temi da se neki korisnici ne slazu sa tim..i pretopstavljao sam da ce imat neke bugove, zato se i nisam zaletio kao sa DHD-om i kupio ga odma...trenutno na DHD-u imam sense 3.0 ROM, dakle isti koji je na Sensationu tako da znam kako funkcionira Sensation..gledao sam neke youtube klipove o s2 i vidim da je brz zaista, stvarno leti...da li mi neki user s2 moze odgovorit da li zaista postoje ti bugovi sa pregrijavanjem, losim kucistem (kojeg mi je dosta i na desire HD-u), wi-fi router aplikacijom koja se pali sama od sebe pa zdere bateriju itd? i jos me zanima da li postoji widget koji bi zamjenio PEOPLE widget od htc sensa? znam da ima social hub, ali me zanima da li ima widget za kontakte, te kako to sve skupa izgleda? Samsung mi nikad nije bio neki favorit od uredaja, ali zasto ne ako je dobar, vidim po svim testovima da gazi sensation, pogotovo u ekranu, koji bi mozda i prozvakao, ali 1GB interne memorije (manje nego na DHD) je zaista katastrofa..za kameru kazu da je tu negdi na oba uredaja, kao i full hd snimanje...eto ako netko ima volje odgovorit na ovih par pitanja i dat svoje misljenje..

eee i jel istina da je zakljucan u vipu..meni su isto govrili i za hd2 i dhd pa niti jedan nije bio lockan
    pozzzzzz
    Zadnji uredio lupipe : 13-07-2011 u 16:54

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.848
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ce3hel Pregledaj post
    3.0 je samo za tablete. Za mobitele će izaći 4.0 pred kraj godine. Za sada je najnoviji 2.3.4

Nije savršen ali je najbliži tome od svega što sam probao
    Upute za gašenje obavjesti kada je napunjen ima na xda.

Edit:
    Sniper me preduhitrio
    2.3.4 je procurila za sgs2. Navodno je trajanje baterije dosta bolje. Nisam testirao, na moru sam na edgu.
    Već par dana na svom Galaxy S2 imam android 2.3.4 (VillainROM 2.0.0) i mogu potvrdit da baterija drži osjetno dulje.
    Bez problema mi izdrži do 16 sati, uz stalan 3g ili wi-fi, sinc maila svakih 10 min, ekran na auto postavkama i u tih 16 sati upaljen cca 3 sata, što surfanja, igrica, mailova...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.848
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lupipe Pregledaj post
    halooo ekipa pozdrav svima!

dakle korisnik sam desire hd-a otkad je izasao u nas, medjutim moram priznat da me zagolicao ovaj samsung s2 iako sam hTC fun, i kako vidim po netu i gsm areni koju najvise cjenim sta se tice review-ova da mobitel je bomba...medjutim evo sad citam i u ovoj temi da se neki korisnici ne slazu sa tim..i pretopstavljao sam da ce imat neke bugove, zato se i nisam zaletio kao sa DHD-om i kupio ga odma...trenutno na DHD-u imam sense 3.0 ROM, dakle isti koji je na Sensationu tako da znam kako funkcionira Sensation..gledao sam neke youtube klipove o s2 i vidim da je brz zaista, stvarno leti...da li mi neki user s2 moze odgovorit da li zaista postoje ti bugovi sa pregrijavanjem, losim kucistem (kojeg mi je dosta i na desire HD-u), wi-fi router aplikacijom koja se pali sama od sebe pa zdere bateriju itd? i jos me zanima da li postoji widget koji bi zamjenio PEOPLE widget od htc sensa? znam da ima social hub, ali me zanima da li ima widget za kontakte, te kako to sve skupa izgleda? Samsung mi nikad nije bio neki favorit od uredaja, ali zasto ne ako je dobar, vidim po svim testovima da gazi sensation, pogotovo u ekranu, koji bi mozda i prozvakao, ali 1GB interne memorije (manje nego na DHD) je zaista katastrofa..za kameru kazu da je tu negdi na oba uredaja, kao i full hd snimanje...eto ako netko ima volje odgovorit na ovih par pitanja i dat svoje misljenje..

eee i jel istina da je zakljucan u vipu..meni su isto govrili i za hd2 i dhd pa niti jedan nije bio lockan
    pozzzzzz
    Pozz.
    Evo redom:
    -pregrijava se, pogotovo kad je na punjaču. kod normalnog surfanja ili igranja malo jače igre (HD) se grije, al kad se sjetim Xperije X1 i njenog grijanja, s2 je hladan ko led
    - kučište je stvar ukusa i privikavanja, meni prvi dojam loš, sad sam se priviko
    - wi-fi ruter mi se dosad nikad nije sam upalio (android 2.3.4, ROM VillainRom 2.0)
    - widget koji bi zamjenio PEOPLE widget ne postoji (na moju veliku žalost) i ja dosad na netu nisam pronašao nešto slično, na marketu ima par stvari ali ne rade na TouchWiz-u
    - social hub mi je Ok, mailovi stižu trenutno
    - jedini bag koji sam ja primjetio, kod korištenja dialer one aplikacije (bolja mi je nego orginal-za pozive), ponekad se desi da se upali aplikacija za glasovno navođenje.
    I još jedan: Kad sam ga overlockao na 1504 Mh, ne radi mi WI-FI. Radi samo na WI-FI mrežama kod kojih treba označiti KORISTI STATIČKI IP i ručno upisati IP adresu, Geteway, net mask....
    - sve u svemu ja sam zadovoljan s njime (imaš par postova iznad moje mišljenje o njemu)

17. 'Hvala' kaže:

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moze neki link kako rootat, pa flashat mob?
    da li je to potrebno iz vasih iskustava? i sto se time dobije konkretno .. ?
    koji rom se stavili?
    hvala!
    Zadnji uredio ivo47 : 14-07-2011 u 14:51

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    SGS2, SGS3
    Bodovi
    7.996
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.996, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    može preporuke za rom-ove?

31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    samsung galaxy s2
    Operater
    TELE2
    Godina
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je frend preporucio [2.3.4] DarkyROM2 XXKG1 BASE jeli ko proba to ,..?? ljudi moze pitanje jedno ovako kad udem u upravljanje i odem pod ram status di pokazuje koliko ram memorije se koristi meni je npr trenutno 326MB/837MB a di je taj ostatak sto mob nema 1 gb rama ,..??
    ☻/ Ko je retardiran
    /▌ neka digne ruku

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jan 2010
    Mobitel
    hTC Desire HD
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    3.916
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao josipa1 Pregledaj post
    Pozz.
    Evo redom:
    -pregrijava se, pogotovo kad je na punjaču. kod normalnog surfanja ili igranja malo jače igre (HD) se grije, al kad se sjetim Xperije X1 i njenog grijanja, s2 je hladan ko led
    - kučište je stvar ukusa i privikavanja, meni prvi dojam loš, sad sam se priviko
    - wi-fi ruter mi se dosad nikad nije sam upalio (android 2.3.4, ROM VillainRom 2.0)
    - widget koji bi zamjenio PEOPLE widget ne postoji (na moju veliku žalost) i ja dosad na netu nisam pronašao nešto slično, na marketu ima par stvari ali ne rade na TouchWiz-u
    - social hub mi je Ok, mailovi stižu trenutno
    - jedini bag koji sam ja primjetio, kod korištenja dialer one aplikacije (bolja mi je nego orginal-za pozive), ponekad se desi da se upali aplikacija za glasovno navođenje.
    I još jedan: Kad sam ga overlockao na 1504 Mh, ne radi mi WI-FI. Radi samo na WI-FI mrežama kod kojih treba označiti KORISTI STATIČKI IP i ručno upisati IP adresu, Geteway, net mask....
    - sve u svemu ja sam zadovoljan s njime (imaš par postova iznad moje mišljenje o njemu)

tnx na infou ali jos se nikako odluciti...pogotovo sa ovim infom da nema neke adekvatne zamjene za sensov People widget..i to pregrijavanje mi ide na nerve...s druge strane sensation samo 1gb memorije - sramota...imam vezu u vipu pa se nadam da cu moc detaljno ispipkat i jednog i drugog

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    SGS2, SGS3
    Bodovi
    7.996
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moze pomoc?
    Kupil sam stroj i kaj sad?
    Ocu imat free ducan, odnosno max. kaj tel. moze dati.
    Do sad sam bil na jabuci... Znaci nesto tipa instalus...

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.500, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Petr Pregledaj post
    moze pomoc?
    Kupil sam stroj i kaj sad?
    Ocu imat free ducan, odnosno max. kaj tel. moze dati.
    Do sad sam bil na jabuci... Znaci nesto tipa instalus...

1)Blackmart Alpha

2)Idi na Mobilism forum, regaj se, skini Mobilism App, za svako preuzimanje prebacivat ce te na browser (filesonic, multiupload), ali sta se moze. Za instant download moras donirati.

3)Postoji i Applanet, aplikacija sa instant downloadom, ali trenutno nije u funkciji.

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    SGS2, SGS3
    Bodovi
    7.996
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitanje.

Di vidim velicinu memorije telefona, hdd.

Tu mi pise cca. Gb

Kaj nije 16?

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Motorola Milestone
    Operater
    Vip
    Godina
    32
    Bodovi
    2.500
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Petr Pregledaj post
    Pitanje.

Di vidim velicinu memorije telefona, hdd.

Tu mi pise cca. Gb

Kaj nije 16?

Od tih 16gb samo 2 su za aplikacije, ostalo sluzi kao interna SD kartica.

Jel imas u Settings opciju sd card & phone storage? (Nemam Galaxy S2 btw)

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    SGS2, SGS3
    Bodovi
    7.996
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislis na to?

Poslano sa S2 Galaksije

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, to je to.

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 37 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [Samsung I5700] Galaxy Spica - najava, info, slike
    By God's Servant in forum Samsung
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 11-08-2012, 13:32
  2. Samsung M220L Galaxy Neo:Najava,komentari...
    By Expresso in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 08-07-2011, 18:44
  3. [Samsung Galaxy 551] - najava
    By Vedranvex in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 16-11-2010, 15:23
  4. [Samsung Galaxy 2]-najava,info
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 30-01-2010, 11:49
  5. [Samsung S5550]-najava,info