Kad se snima. Nije da nevalja, nego samo kada prebaciš način snimanja na 1080p izgleda kao da si malo zoomirao sliku. To je sve.
Kad se snima. Nije da nevalja, nego samo kada prebaciš način snimanja na 1080p izgleda kao da si malo zoomirao sliku. To je sve.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Da, sada sam prebacio video na komp i na kompu je sve u redu. Slika je predivna
@GT-R - a ne, ako još to napravim mogu se oprostiti sa real lifeom![]()
Bok, da li je netko primijetio prilikom nagiba lijevo desno, naprijed nazad, da ekran prelazi iz bijele u zelenkasto-plavu boju? onako sa strane izgleda kao da je zelenkast film presvučen preko ekrana, mob je kupljen u t- comu pa sad ne znam jel to greška do ekrana ili je to normalno? ima li tko sličan problem?
Misliš kada mijenjaš kut gledanja? Na mojem to postoji ali je jedva primjetno.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Također, mjenjanje boja postoji tek dok gledam na ekran skoro okomito na oči.
pokušaj u mraku otipkati *#0*# i dobit ćeš LCD TEST. Nakon toga stisni opciju vibration(Black). Mobitel će početi vibrirati a ekran će postati crn (ne u potpunosti crn). Jatad na ekranu primjetim točke i mrlje koje se inače golim u normalnim uvjetima ne vide. Mislim da je to ipak ljepilo o kojem svi govore, a koje se koristi za ljepljenje LCD-a s Touch panelom. Nisam stručnjak ali mislim da je to to. E sad, nekome je to ljepilo bolje složeno nekome ne, opet pretpostavljam. Uglavnom, te mrlje ne vidim prilikom normalnog korištenja telefona. Neka me netko ispravi ako griješim. U protivnom, da je greška display-a mislim da bi se uočile nepravilnosti u korištenju istog. Nadam se da sam ti malo pomogao...
To nije ljepilo već činjenica da se određeni dijelovi AMOLED ekrana više troše i samim tim, s vremenom, gube na intenzitetu svjetlosti. To konkretno znači da dijelovi gdje se često prikazuje bijela boja će, s vremenom, prikazivati tamniju boju, u odnosu na dijelove koji su, recimo, prikazivali crnu boju, tj. bili isključeni. To će najprije biti vidljivo u taskbaru. Cijeli ovaj efekt se značajno ubrzava ukoliko koristite veliku svjetlinu ekrana.
Hvala, već sam mislio da je nešto s ekranom pa da ne postane sve gore i gore, da vidi se lagani prijelaz kad se promijeni kut gledanja, ali jedva primjetno. Napravio sam LCD test i ok je nisam primjetio nikakve mrlje.
Evo da se javim sa odgovorom koji sam pitao prije par postova,smetale su mi samsungove in ear slusalice tak da sam pitao dali rade ove sto se dobiju sa Iphone.
Rade odlicno a mikrofon za razgovor također,pa ako se netko pita eto odgovora.
Bok ima ko Max tv to go?
Uspio sam gledati samo preko wifija na sgs2 dok preko 3ga il h+ opce nece otvoriti... iPhone 4 vrti bez problema preko 3g...
U cem je fora?
Sretna nova svima![]()
Možda u mreži, jer Iskon.TV je radio preko 3G samo na T-Mob, dok preko wifija radi na svim mrežama.
Neki dan slučajno preko 3G-a pokrenuo TV i radi(Tele2)
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
u čemu bi mogla biti stvar da kad snimam s kamerom kad je mračniji ambijent slika mi bude zrnata? i tu i tamo mi šteka?
Pozdrav sa Ice Cream Sandwicha!![]()
Pa ima 2 dana je sluzbeno pusten ICS za sgs2
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Ma znam, al opet to je SGS2, ak se neš desi nema garancije, a popravak skuplji od novog mobitela
Jedino šta me iritira na 2.3.5 (mada i nije do samog softvera) je šugava baterija, nekada ok drži, evo sad samo 3h display, ostalo 30% baterije a nisam ništa pretjerano radio, nešto sitno igrice, malo surfanja i muzike, i tako.. Kako je tebi držala na stocku?
Imam problem koji neznam kako da rijesim....zaboravio sam PIN od memoa i sad ne mogu da otvorim memoe koji su zakljucani.
Da li bi sa factory data resetom ti pinovi bili ponisteni i postoji li koji drugo nacin kako da otkrijem koji je pin?
Hvala na pomoci.
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Sa factory reset gubiš i sve zapise koji su spremljenu unutar te aplikacije...
moze pomoc
neke upute kako da stavim Ice Cream na Galaxy S II
Poštovanje ekipa, imam jedno pitanje u vezi s ovim official zadnjim romom.
Naime piše mi da mi je trenutna verzija 2.3.4, kada odem na check for updates kaže da nema novih update-a. Isto tako i na kies-u kaže da imam zadnju verziju... Inače sam na VIP-u...
Zar nebi zadnja verzija trebala biti 2.3.5?
a gdje odes na check for updates u postavkama ?
Bookmarks