redsn0w_win_0.9.6rc18 sam stavio, jel nije on zadnji?
e da, i za installous i appsync mi nije pisao install nakon updatea nego modify
Probaj ponovo zadnji JB staviti. I nemoj instalirati i AppSync i Installous, nego samo Installous
iPhone 5s 16 GB
redsn0w_win_0.9.6rc18 sam stavio, jel nije on zadnji?
e da, i za installous i appsync mi nije pisao install nakon updatea nego modify
uspio vratiti fotke!!!!!!!!!!
napravio restore i onda mi je backup neki ponudio od danas i njega stavio i evo fotki!
napokon!
sad još da uspijem JB i app-ove
edit: nažalost, ništa od appova, samo koje sam skidao sa app storea, ostalo ništa![]()
The app "bilo koja" was not installed on the iPhone "moj mob" because the app could not be found. to meni stalno izbacuje
Zadnji uredio vwgolf3 : 26-06-2011 u 21:34
napravio i update iTunesa, i sve pokušao ponovno 10ak puta, update, JB, appsync (sa i bez), instalous
edit: evo uspio, napokon, resetiro komp i stavio sve ponovo iz nule i uspio!![]()
Zadnji uredio vwgolf3 : 27-06-2011 u 21:58
pitanjce...
imam 3gs sa 3.1.3. verzijom softwarea, unlockan i jailbreakan... pošto ima nekih aplikacija koje zahtijevaju 4.0+ verziju, mogu li bezbrižno napraviti update na 4.3.X. verziju prema ovom tutorijalu na forumu? jel izašao unlock? podaci ostaju ili? neke predradnje?
hvala!
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
Napravi update pomoću snowbreezea da zadrđiš baseband pošto ti treba unlock.
Problemi here..
iphone 3gs 8gb:
Duga je priča prije ovog problema al nebitna za ovaj dio.
Jučer sam krenuo raditi restore orginalnog 4.3.3. fwa jer frendici nije iphone prepoznavao na njenom itunesu. Prije toga sam mu digao BB na ipadov radi unlocka, i jailbrekao fw. Kao što rekoh, kod mene sve super radilo sa 2 kartice, kod nje neće jerbo kaže da je iphone zaštićen mojim imenom. Dođem ja doma, spojim na drugi komp, i kod mene ga prepozna uredno. Rekoh, idem napravit restore orginalnog fwa i pred kraj procesa mi ga prekine i od tad je u recovery modu. Nemogu napravit restore ni sa orginalnim ni sa custom fwom. Downgrade također nemogu napravit jer nemam spremljen SHSH nijedne ranije verzije. Brisao iTunes, ponovo ga dizao - 0 bodova. Probao ga vratiti iz recoverya pomoću iREBa, tinyumbrelle i fixrecoverya - 0 bodova.
(i dalje mi baca error 1015 kada dođe pred kraj instalacije fwa)
Any ideas?
edit: riješeno (pokušao opet sa fixrecoveryem i prošlo ovaj put)
Zadnji uredio Bullet1 : 03-07-2011 u 17:09
Evo da pitam prije no sto krenem u Jailbreak, hoce li mi ostati kupljene aplikacije sa app store-a ili moram i za njih napraviti backup?
molim pomoć, napravio sam jailbreak prema ovim uputama: http://cafe.mobil.hr/threads/71471-T...-4.3.3-Redsnow
nakon JB-a na uređaju nemogu dobiti signal!??? resetirao sam uređaj, mrežne postavke, ništa!?
uređaj i kartica su iz Vipneta, prije JB-a gore je bio iOS 4.3.3(8J2), JB je raden prema uputama, nakon toga nema mreže na mobitelu.
napravio sam restore preko iTunesa i sad radi, ali nije JB-an!?
da li SIM kartica treba biti u uredaju ili vani kad se radi JB?
Zadnji uredio imaticx : 04-07-2011 u 12:12
Svejedno je. Napravi JB opet i vjerovatno će biti sve ok.
Ja također napravila JB po tim uputama na 4.3.3. sa 4.1. i sve je ok osim šta mi 9 aplikacija neće sa backup-a vratiti na iphone, neke nove i neke stare koje sam imala od prije poput angrybirds, appbox pro itd, javlja mi neke errore za njih..Šta mi je raditi? I da sat mi nije kak treba tj. vrijeme i datum mi ne štimaju iako sam ih porihtala opet se pošeremere? I jos nesto, sad sam primjetila da mi je signal cijelo vrijeme na jednoj crtici, jako je slab, cak mi je jednom pisalo i da nema signala. Jel to normalno? Eto sad je kako je, jb sam napravila na 4.3.3. je li to sad sve ok ili kaj?
edit: skužila sam za aplikacije tj. skinula sam appsync sa cydie...jedino mi ostaje problem sa datumom i vremenom???
I problem sa signalom...
Zadnji uredio Mobyfan-ica : 04-07-2011 u 20:35
Dakle situacija je sljedeća: išla sam napraviti ponovno jb jer nisam imala signala, nisam mogla uspostaviti poziv...I napravila sam sve kako je napisano i sve je bilo ok, kliknula sam cydia i enable multitask, kliknula finish i nakon toga - NIŠZA, prikazan iTunes logo i usb kabel i nemrem sada NIŠTA, niti ponovno restore nit ništa. MOLIM HITNU POMOĆ jer treba mi mobitel, sranje...
Samo par postova poviše imaš moj (riješeni) problem koji je, čini mi se, sličan.
Ne kužim koje je bilo rješenje tvog problema, ali nebitno jer mislim da nemamo isti problem...ja nisam radila unlock, samo sam sa JB 4.1 napravila restore na 4.3.3. i sve je bilo ok osim šta nije bilo signala..pa sam ponovila JB i nakon finisha mi je zaštekalo tj. nije napravilo restore, pa sam ga resetirala i konačno dobila da ga sad mogu ponovno na iTunes napraviti restore i probat ponovno..jao izludjet će me to sve...
Nebitno što sam radio unlock, zaštekalo mi je na istoj stvari. Bio je JBan i išao sam napravit restore i kifla.
Jel ti izbacuje neki error ili?
Ne, ništa mi ne izbacuje, ni prvi put nije bilo errora, ni drugi...zato ne kužim kaj ne valja?
NIŠTA i dalje, opet sam ponovila postupak, bez errora bez ičega, sve ok, cydia mi je instalirana, ali nema signala...nemam više snage ni vremena, moram ići i tek u srijedu mogu ponoviti postupak/ke. Molim vas da mi razjasnite problem, do tada sam bez iphonea..hvala
Dakle ajfon mi je sad out od sistem tj. sve je gore, ali nema signala. Molim vas da mi kažete šta da napravim sada? Tri puta sam napravila JB sa 4.3.3. firmwareom i signala nema.
Zadnji uredio imaticx : 05-07-2011 u 07:57
koji je to iphone?
iPhone 5s 16 GB
Iphone 4, normalno kupljen na pretplatničku karticu, prijašnji JB sam sama najnormalnije napravila i sve je radilo. Negdje sam pročitala da treba napraviti reboot moba..to je ono kad držim power i home button tipke istovremeno dulje jel? Kao da to ispravlja taj problem. Sad to nažalost ne mogu isprobati jer nemam iphone, a niti svoj komp kod sebe. Bila bih zahvalna kada bi netko isprobao ili mi znao reći da li će to riješiti moj problem. Znači šta se tiče samog JB postupka sve mi prođe kako treba i sve je gore osim signala...
Prvo, vidim da si napisala da si stavila "Enable multitasking". To je nepotrebno jer iOS 4 ima vec multitasking. Prvo probaj ponovo restore i JB ali bez toga, samo Install Cydia i nista vise. Drugo, moguce da ti stari backup uzrokuje probleme. Mozes napraviti cisti restore, ali onda gubis imenik, slike, aplikacije.... Ali sve se moze spremiti i vratiti kako je bilo prije. 100% je nesto od tog dvoje
iPhone 5s 16 GB
Prvi puta nisam stavila enable multitasking pa isto nije bilo signala, drugi put sam ga stavila i opet nije šljakalo, treći put sam označila samo cydiu i opet nije bilo signala...al ok dobro da znam, znači samo cydiu označim. Zašto misliš da backup radi probleme? Kako ću bez backupa vratiti imenik, aplikacije i ostalo? Misliš da mi taj reboot nebi pomogao?
Probaj prvo to. Imenik se vraca sa aplikacijom ExcelContacts (spremi se cijeli imenik na komp i onda kasnije ponovo ucita), slike samo presnimis, aplikacije ponovo skines i instaliras. Mogu se spremiti i iz igara saveovi ali je malo kompliciranije
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks