Kod mene ima, pod General - Network, ali mora biti upaljen 3G da se pojavi
Kod mene ima, pod General - Network, ali mora biti upaljen 3G da se pojavi
iPhone 5s 16 GB
Thnx, prije mi je bilo odma cim sam otvorio settings pa nisam sad gledao pod networkmy bad
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
Meni je uvjek prikazan (mogu prek bluetootha i USB-a).
Btw izasao fix za 4.3.3 de se zmrda onaj mute switch.![]()
One day, sky went blue...
Zove se RedSnow, a evo i link.![]()
One day, sky went blue...
Ja sam danas stavio 4.3.3 na Iphone 3GS, sve radi ok, ali nemam više multitasking gestures. Ima li tko istih problema? Jailbreak je napravljen s RedSn0w 0.9.6rc15 na win-u.
Ljudi možete mi reći jer se isplati preći s iOS 4.3.2 na 4.3.3 jer dobijam kaj posebnog il?kakvanje baterija na 4.3.3?
Pozdrav svima uzeo sam iphone ovaj tel i na njemu je verzija 4.3.3 i probao sam sa itunesom da ubacujem aplikacije sa računara i napravio sam acc za itunes sve je to ok ,ali neće da mi ubaci aplikacije ili igre počne procedura sinhronizacije i onda stane i izbaci mi neki error 0xE8008001.pa znali neko šta bi moglo da bude hvala..
Trebaš imat Jailbreak i instaliran AppSync. To je sve
To mi je već bilo sve odrađeno, opet neće .A neće ni kad probam da skinem na telfon pa installous i tu nađem recimo skype da skine i fino skine i onda izbaci kad treba da ga instaliram ovo installation failed:invalid ipa.Ljudi pomagajte nemogu nista da ubacim na telefon
moraš imati instaliran appsync, da bi mogao ubacivati crackirane aplikacije u mob, inače ti ih mob prekine..
ako je invalid .ipa, probaj sa nekog drugog source-a, al garant je ovo gore...to skini u Cydia
Zadnjih dana i meni s installusa ništa neće skinut. Sve prek kompa stavljam. Imam sve al ko da im ne podržava 4.3.3 software. I ako ima zainteresiranih za skidanje pjesama sa neta na mob preko mewseeka javite pa cu složiti tutorial posto nitko o tome ne priča a znam da ima zainteresiranih.
Direkt na iPhone. Zadnjih par dana skinuo sam već gigu i nest sitno pjesama. Kaj je najbolje moze se i kombinirat s safaridownloaderom pa s bilo čega možeš skinut pjesmu i s mewseekom prebacit u iPod aplikaciju. Budem sutra ili preksutra kad uhvatim vremena napisao kako se instalira i kako ju ja koristim.
Hvala na pomoći riješio sam ,bio mi je instaliran appsyns 4 x.x. i nije taj mogao nego treba 4.0+ eh to je trebalo za downlad aplikacija i da radi sve uredno sa itunesa i prebacivanje .
Pozz ,moželi mi neko reći kako da ubacim video i pjesme u onu ikonu ipod,jer jednom sam imao iphone 3g i na njemu je bilo dosta pjesam i video spotova.Kako da i ja tu ubacim toga.Izvinjavam se možda je smjesno al neznam,Hvalaaaaa.
može li meni neko reći u čemu griješim pa ne mogu da JB iphone 4, sof.4.3.3.
Skinuo sam sa onog linka što ima u upustvu sof.4.3.3.8J2 kao što je i na mom telefon ali kad odem u red snow i na browse ne mogu nigdje da nadjem sof.4.3.3. da ga povuće da bi mogao JB telefon. U čemu griješim
Pozdrav
edit: Još da kažem da sam raspakovao onaj cijeli folder od 4.3.3. sistema u kojem ima nekih fileova ali nema glavnog kao što je u upustvu navedeno
http://cafe.mobil.hr/threads/69610-T...one-iPod-Touch
Nista ne raspakiravas. Skines firmware s onog linka u tutorialu sto sam napisao i skines ga npr. na desktop te sa Redsnow-om nades taj file na desktopu
iPhone 5s 16 GB
ali mi je automatski upakovan u rar file kojeg redsnow ne moze da pronadje, ne znam do cega je
pomozi dok si tu
please
skontao sam umjesto .zip ukucao sam .ipsw i dobio sam sistem
Zadnji uredio imaticx : 11-05-2011 u 17:49
je li itko imao problem da mu jailbreak s redsnowom zapne na "downloading jailbreak data"? to se meni dogodilo upravo na 3gs pa sam trazio po netu i nasao ovo:
http://www.techpetals.com/redsn0w-st...reak-data-3359
idem sad probati ponovo
sad je proslo, stavio sam redsn0w u comatibility mode za xp sp3
et, mozda nekom pomogne
Zadnji uredio mislavto : 11-05-2011 u 17:26
Meni je za 4.3.3 pa sam po tutorialu išao izbrisati one fajlove na c-u i uzeo rc16 redsnow da mi riješi vibru i pomoglo
Bookmarks