S obzirom da nemam pojma kako se to radi, rekao bih da nemam
S obzirom da nemam pojma kako se to radi, rekao bih da nemam
Ok, imam JB i imam 4.2.1...u cydiji mi zadnji pise 4.2.1...znaci u itunesu odem na restore i on ce mi vratit na 4.2.1? Ili? Moze i neki link koji to objasnjava ili na pm
Ako ides preko itunesa na restore, stavit ce ti 4.3.1. Evo ti tu tutorial kako napraviti restore na 4.2.1
http://cafe.mobil.hr/threads/69285-T...one-ipod-touch
iPhone 5s 16 GB
Jel inastalous samo meni crkao ili?
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
pozdrav trazim pomoc od sivi koji se razumiju u iphon evo o cemu se radi,
Juce sam dekodirao iphon kad sam dosao kuci slucajno sa izbrisao mobilne podatke koji su upisani u njemu potrbea mi je da mi neko objasni ili dan te podatke popuni.
Mobilni podaci
APN:
Korisnicko ime:
Lozinka:
MMS
APN:
Korisnicko ime:
Lozinka:
MMSC:
MMS proxy:
Maks. velicina MMS poruke:
MMS UA Prof URL:
Djeljenje interneta
APN:
Korisnicko ime:
Lozinka:
Dali zna neko od vas kako da ovo popravim,jer dok ovo ne uradi nemogu da primam niti da saljem msn pruke,, Hvala unapred svima
Ovako novi jer prvi puta koristim iphone htio bih pitati nesto. Kupio sam iphone 4 i na njemu je verzija 4.3.3. (8J2), firmware 04.10.01. Na njemu je jailbrake koji po nekad radi. Sad mene zanima da li se moze verzija 4.3.3. nadograditi na verziju 5, sve da bude izbrisano i ponovo jailbrake na verziji 5. Ako netko zna od vas molio bih da mi opise sta trebam napraviti. Ako nije problem detaljno jer stvarno nista ne znam. Ukoliko se to ne moze, onda me zanima kako to sve lijepo oibrisati i staviti na tvornicke postavke. Bio bih zahvalan na detaljnom odgovoru. Hvala
Da li je izasao JB i unlock za 4.3,upgrade-ao bi jer sam trenutno na 4.0,5.13.04...danke![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Nije jos, znat ces kad izade, ne brini
iPhone 5s 16 GB
Imam JB na iPhone 4 sa 4.2.1 iOS. To mi je prvi iPhone i prvi JB pa nisam radio upgrade do sada.
Kako postići JB sa 4.3.1 u mom slučaju?
Tnx
Postupak za JB kužim, no nisam nikad dizao verziju iOS-a telefona koji je već JB.
Znači: napravim update firmware-a preko iTunesa na 4.3.1 i onda JB?
Ne gubim ništa?
Da, ne gubis nista. Ako radis restore, onda gubis
iPhone 5s 16 GB
Ne bi radio restore, barem ja ne vidim svrhu...
Ja svaki put kad stavljam novu verziju ili jb napravim clean restore. Da sve bude cisto. A pogotovo za ovaj 4.3 (1) sam citao da je bolje napraviti clean da normalan restore sa vracanjem backupa trosi bateriju. Sad jel istina ili ne...
iPhone 5s 16 GB
Dakle, mogu podići na 4.3.1 bez restorea?
Znači: fw update, JB i sve radi normalno... Appovi i postavke nepromijenjeni.
Ja bi sad stavio na 3gs iOS 4.3 jer postoji JB i unlock,iOS 4.0 mi već dugo stoji na mobu i usporio se,pa me zanima jel moguće da sad stavim samo 4.3 a ne i 4.3.1...pa da napravim JB i unlock?
[5.13.04,iOS 4]
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
jel netko stavio 4.3.1 JB od redsnow-a?
ja jesam (iPhone 3GS), vise manje sve je isto, mozda mi cak malo brze radi phone, a mozda je i kriva percepcija![]()
baseband mi je podignut na 05.16.02
Učitavanje web stranica preko safarija je osjetno brže, i dobio sam personal hotspot al samo preko BT-a da se zakači na komp.
zasad sam samo to skuzio, instaliro sam magic fingers iz cydi-e radi onih multi gesti sa iPad-a da mos preskakat il ubijat aplikacije sa 2,3,4,5 prsta al mi ne šljaka, nemam pojma zašto... ako netko zna kaj treba napravit nek napiše tu![]()
evo bas isprobavam magic fingers nece ni meni...
ha neznam dal se uopce isplati ici sa 4.2.1 na 4.3.1 kak ti se baterija cini?
koristim skyfire koji je puno brzi od safarija pa...
Bookmarks