Gotov je Jackpot, pitaj na prodajnom mjestu.
Izgleda da vrijedi do isteka zaliha.
http://www.tele2.hr/mobilna_telefonija/jackpot.html
Gotov je Jackpot, pitaj na prodajnom mjestu.
Lijepo hrvatski piše do isteka zaliha. Nije vrag da su sve podijelili...
ma iz prve ruke ti kažem da je gotovo![]()
jesam ja dobio sam lg gw300 drugi dan jako brza isporuka mobitel je ****** necu napisat sto al ja sam tak i tak zelio preci na pretplatu na tele 2 i svejedno mi je da li dobio mobitel ili ne.al super da uopste u ovoj nasoj zemlji ista besplatno dobijes
ma to pisu oni koji nisu kod tele 2.tele 2 mi je super za mene 100% jeftiniji od vip.imam pretplatu i bon imam do sad nikakvih problema.kupim bon od 50 kn i dobijem od tele 2 jos 50 kn i tak vec 8 mjeseci.i zast su losi????
a tko je to cekao 24h na sms?ja dobio sms povratnu za 1 minutu cak i manje od minute.poslao sms i odmah dosla povratna sms od tele 2.ne pistie gluposti
poklonu se ne gleda u zube :-)
pa ja sam htio tak i tak preci na pretplatu.a tko je rekao da moras potpisat preskupu pretplatu da bi ucestvovao u nagradnoj igri?hmmmm svast vi pisete.uzeo pretplatu od 50 Kn i dobio poklon mobitel.poklon mobitel me uopste ne interesuje.
Zadnji uredio ravilov : 31-05-2011 u 15:47 Razlog: koristi gumb Uredi Post ili opciju Multiquote!
koliko su te platili da to napišeš.. i ja sam 4 god na tele2 nisam imao veće probleme osim signala, znao bit po par sati nedostupan, dupli računi nekako čudno prekoračit mjesečni račun..
a iskreno ako ti je taj lg zakon onda no koment,
ukratko tele 2 je super mreža na papiru u praksi ako ti se nešto nedaj bože desi onda si nahebo.. provjera potrošnje ne radi između ostalog..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Bookmarks