Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 56

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Apr 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao daci Pregledaj post
    pa da 15 mobitela možda nečemu vrijedi ..ovo ostalo prastari mobiteli...jel netko sudjelovo u akciji??? koji mob je dobio ???
    jesam ja dobio sam lg gw300 drugi dan jako brza isporuka mobitel je ****** necu napisat sto al ja sam tak i tak zelio preci na pretplatu na tele 2 i svejedno mi je da li dobio mobitel ili ne.al super da uopste u ovoj nasoj zemlji ista besplatno dobijes

= Citat = Izvorno postao Lorodrins Pregledaj post
    ok , a gdje ste vi jos vidjeli htc desire hd u ponudi za 1000kn uz pretplatu ?

u tmobileu mozda ? aha , da definitivno , mozda ako sam se stavio na listu 2009.
    u vipu ?

neznam cemu toliko izbacivanje kompleksa prema tele2
    brat je pretplatnik vec godinu dana , i nikada nikakvih problema nema , ja sam na bonovima vec 6 mjeseci naspram vipa , i moram rec da mi je potrosnja srezana za 100% ako ne i vise ...
    to sto neznate , neumijete ili ste nesposobni kontrolirati racune , mislim da je to zaista samo vas problem ...

inace , da ne bi mislili da sam nekakav fanatik teleta , zaposlenik sam tmobilea ...
    ma to pisu oni koji nisu kod tele 2.tele 2 mi je super za mene 100% jeftiniji od vip.imam pretplatu i bon imam do sad nikakvih problema.kupim bon od 50 kn i dobijem od tele 2 jos 50 kn i tak vec 8 mjeseci.i zast su losi????

= Citat = Izvorno postao tomy23 Pregledaj post
    cim se ceka 24h na povratnu informaciju,onda se cini da se kalkulira nesto zasto se odmah ne dobi sms?
    mozda ko uzme skuplji,gratis dobije bolji..
    a tko je to cekao 24h na sms?ja dobio sms povratnu za 1 minutu cak i manje od minute.poslao sms i odmah dosla povratna sms od tele 2.ne pistie gluposti

= Citat = Izvorno postao noćni_djelatnik Pregledaj post
    Malo smo neskromni ekipa...onih 300 i kusur 000 nezaposlenih i 70000 onih koji rade i ne dobivaju plaću bi bili super zadovoljni sa bilo čime od ovoga. Ako ništa drugo prodaš.
    Ok, ne bih ni ja bio baš sretan s nekom 5300 ili KF310 ili nedajbože Emporiom, al opet, poklon je i sve drugo mi je sasvim ok ako ništa drugo kao rezervni mob.
    Doduše, rekao sam nikad više pretplata ni na što...
    poklonu se ne gleda u zube :-)

= Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
    Da, sve to stoji, ali zar nije ismijavanje čovjeku podvaliti rozi LG, a ipak je mjesečna pretplata visoka?
    Ne bih ništa kazao da traže potpisivanje ugovora uz MMP 50kn. Tada bi to sve skupa i držalo vodu, ovako je čista navlakuša i, po mom mišljenju izigravanje samih korisnika!
    pa ja sam htio tak i tak preci na pretplatu.a tko je rekao da moras potpisat preskupu pretplatu da bi ucestvovao u nagradnoj igri?hmmmm svast vi pisete.uzeo pretplatu od 50 Kn i dobio poklon mobitel.poklon mobitel me uopste ne interesuje.
    Zadnji uredio ravilov : 31-05-2011 u 15:47 Razlog: koristi gumb Uredi Post ili opciju Multiquote!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    hello DEFY
    Operater
    BoNbOn
    Godina
    37
    Bodovi
    12.018
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Xonic2009 Pregledaj post
    .
    koliko su te platili da to napišeš.. i ja sam 4 god na tele2 nisam imao veće probleme osim signala, znao bit po par sati nedostupan, dupli računi nekako čudno prekoračit mjesečni račun..
    a iskreno ako ti je taj lg zakon onda no koment,
    ukratko tele 2 je super mreža na papiru u praksi ako ti se nešto nedaj bože desi onda si nahebo.. provjera potrošnje ne radi između ostalog..
    u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri

3. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2-bon?
    By Biker in forum Tele 2
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 03-01-2008, 17:45
  2. v3x i TELE2
    By trex13 in forum Motorola
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 05-10-2006, 23:02