To ti je Gauge Battery Widget
Koji je to widget u lijevom gornjem kutu (na 2. ekranu)?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To ti je Gauge Battery Widget
a na prvom ekranu za zvukove
Evo i mog.. DHD RCMix ROM - GB
Vrijeme i lockscreen sa ringom su od Sense 3.0 sa novijih dual core mobilnih aparata
http://img560.imageshack.us/g/screenshotaq.png/
jesi to sam radio rom ili si ga odnekud skinuo.
koji to mob imaš,možda HTC?
koji je to launcher, jel od LG?
Pise Pull on the ring to unlock, pa pretpostavljam da mu je to funkcija... Ne znam kakav je na Sensationu.![]()
a ja mislio onaj dhd iz SG1 serijala.
kako kod mene piše koji mobitel imam mogao je i on napisati od slova do slova.
nisam plačen da dešifriram sve te kratice i inicijale.
Zasad je više kao ukras, mislim, povučeš ga, on je inače dole skriven, vidi se samo šestina kruga možda, i onda se povuče na sredinu ekrana i otključa se mobitel... Ali uskoro bi trebalo doć da imaju i ikone na lockscreenu, pa kad ga otključavaš možeš povući ring na neku od ikona i odma se to upali (pogledaj video na dnu posta)
Svaki dan dolazi novi update za ovaj sensation 3.0, još ima nekih bugova sitnih pa dok to rješe budem opet poslao home screenshot. Nemam nikakvih launchera, samo RCMix 6.0 ROM (od danas 6.1.0.1 - ispravljeni neki bugovi).
Ima sve na xda-developers
Šljaka odlično jedino što čekam da se na Gingerbeard stave modani kerneli (ubrza uređaj, baterija dulje traje, wifi poboljšan.....). Sve u svemu, dobar ROM
EDIT: @ravilov - da tako je, evo i screenshot kako izgleda kad ne povučem ring nego kad je po defaultu (na prijašnjoj slici sam ga ja povukao prstom pa sam uzeo screenshot)
EDIT2: Evo i video o Sensationu, pa oko 1:30 vidite live weather wallpaper (uskoro bi trebao doći i za DHD), oko 3:00 počinje prezentacija svih vremenskih uvjeta u weather aplikaciji (mislim da se svi koriste kao i pozadina na live wallpaperu), na 4:44 se vidi kako ring funkcionira
EDIT3: Sad tek vidim da on povlači aplikaciju u ring, ali može i ring preko aplikacije, funkcionira u oba slučaja, samo treba video nać, kome se da, neka nađe na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=UGRRkv0nS5U
Zadnji uredio ravilov : 20-06-2011 u 21:03
Evo napokon i mojih
1.2.
3.
4.
5.
6.
Prvi je lock screen, widget locker sa skinom, onda su glavni, poredak s lijeva na desna.
Na 3. home screenu bookmarkse sam zamjenio sa dock ikonama (nisam uspio naći veće), prva play video je za gledanje iskon.tv-a, a druga je za 0.facebook.
4. je glavni, u 5. sam zamutio sve što nije za javnost, a u zadnjem je audio manager i par prečaca za neke aplikacije. Na 5. i 6. home screenu sam scrolao dock da vidite i ostale prečace.
Inače na pozadini imam predobar wallpaper s dva auta, ali sam na zedgeu našao ovaj koji malo sliči sense wallpaperu pa sam ga stavio![]()
Zadnji uredio ravilov : 21-06-2011 u 12:48
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Evo jedne nove kolekcije
ALBUM
Ovo je screenshot lockscreena. Sense 3.0 na njemu. Poptuno funkcionalan ring (ima par slika u albumu kako funkcionira ukratko). Pozadine su animirane i oblaci se kreću, i kad je magla onda se vidi neka šuma, kad je kiša pak mi je cijeli ekran mokar i slično
Homescreen je također animiran, mijenja se u odnosu na vrijeme, ali su malo drugačije animacije u odnosu na lockscreen. Uglavnom, vrlo kvalitetne animacije, najbolje koje sam vidio općenito (i na kompu i na netu i na mobu...). Jutros kako je neka magla bila (:S), na ekranu neka šuma i onako jedva se vide stabla... Fora malo za promjenu
Ne znam kakvog efekta ima na bateriju, zasad se ok drži, vidit ćemo.. Ako izdura cijeli dan, super
![]()
Zadnji uredio ravilov : 20-06-2011 u 20:30 Razlog: prevelika slika, zamijenjena thumbom i linkom
Još uvjek nisam doveo to sve u red i sredio kako spada, nemam ideje niti mašte, pa stoji ovako sve razbacano...
Dosta sliči mojim prethodnim screenshotovima (na froyu).
Kod Sense-a me jedino smeta što se nemože dock promjeniti pa da se stave prečaci željenih aplikacija (kao što npr. ima LauncherPro).
Weather Lockscreen 3.0 je original od Reflex-a. Radi odlično, bez trzanja.
Slike
Ako tko ima kakve ideje, za ikone, widgete, bilo šta samo neka javi, vidim kod vas drugih ima dosta lijepih home screenova, ali mi nije fora kopirati druge.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrav. evo nakon isprobavanja dosta raznih romova, odlucio ostat sa ovim: coredroid - www.coredroidroms.com jer je dosta grafički sređen i ima one fore iz sense 3.0, radi brzo i baterija traje
evo jos i lock screen;
![]()
Zadnji uredio ravilov : 27-07-2011 u 10:40 Razlog: prevelike slike zamijenjene thumbnailovima
Uploaded with ImageShack.us
Bookmarks