3. Nikon L110......1700kn.... jebeno preskupo, taj model od SZ-20 ima bolji zoom i ISO sve drugo je u minusu , od starog tipa senzora do 4 AA baterije koje idu u njega što je meni jako velik minus jer sam imao dva takva fotića i poludio sam sa tim baterijama (imao sam od duracela 2500mA i od sony-a neke posebne pa žali bože, svaka dva-tri dana punjenje i nakon god. dana crknu :-( ) i ostalih minusa....... i ono što meni treba a nema širokokutni 24mm objektiv i ima nešto manji ekran
2. Olympus SP610 UZ
Ista priča ko i gore kod prijašnjeg modela stari tip senzora, veliki zoom, žarišna udaljenost i otvor blende dosta lošiji. mala širina objektiva, ekran sa duplo manje pixela, ISO nešto slabiji i opet ono najgore idu u njega 4 AA baterije (fotić imaš 4-6 god ako si zadovoljan s njim i onda potrošiš još 1000 kn na baterije i pun kofer živaca jer se potroše baš kad ne treba). Jedino je 200kn jeftijinj ali i da je 500 morao bi dobro razmislit oću li ga kupit
i
1. Fuji Finepix S2500HD
hmmmm ista priča ko i gore kod prijašnja dva.....
meni ne treba fotić da izgleda brutalno i da je velik i pun dugmića..... tražim 24mm širokokutni objektiv pristojne pixele i ok zoom i po mogućnosti ostale sitnice da ih ima.... ovo sve gore su stari fotoaparati po meni, jer neznam kad je kojio izašao nego gledam po specifikacijama i uopće mi nisu privlačni za uloženo/dobiveno.. ali to je samo moje mišljenje
P.S. čak mi se čini da je onaj sony DSC-WX5 iz prijašnjeg teksta najbliži mojem traženju uz ovaj olympus i po cijeni tu negdje

))
Bookmarks