Cek, sutra? Il mislis sutra ujutro, poslije ove veceri? XD
Nije se ni meni dalo cekati pa sam otisao spavati i probudio se u pola 4ne znam koliko je trajalo, ali ja sam rucno upisao podatke sve jer extreme radeemer nije radio. I kad sam uzeo ovo, jos je bilo nekih stvari jeftinijih.
Sutra navecer je sljedeci
iPhone 5s 16 GB
Cek, sutra? Il mislis sutra ujutro, poslije ove veceri? XD
One day, sky went blue...
U utorak navecer (utorak na srijedu)
Dobit ces mail koji ti kaze ako sudjelujes u tom radeemu
Evo ti tu na slici
1. gotovo
2. gotovo
3. za one koji su se registirali prije 1.8.2010.
4. za one koji nisu nista osvojili u ovih sad par dana (br. 1, 2, 3)
5. za one koji nisu nikad nista osvojili na Lockerzu
![]()
iPhone 5s 16 GB
više ne šalju stvari internacionalno, samo US.. ali uplate novce u protuvrijednosti na paypal ili alertpay ako sam dobro skužio..
Da, uplate ti na paypal ili alertpay racun zbog toga sto su ljudi vracali stvari i nisu htjeli placati carinu. Po meni, ovako je bolje, nema carine koja dosta ode na elektroniku (sto se najvise i isplati na lockerzu)
iPhone 5s 16 GB
mislim da sam uspio uzet 5$ na paypalvaljda ga budem mogo dobit
![]()
Ja cekao ko idiot i non stop mi neke greske izbacivalo -.-' a skoro sam 100$ uzeo![]()
hmm, kad sam skupio 20 korisnika i postao Z lister, nisam dobio nikad majicu.. jednom sam uzeo bezveze neki wallpaper, ni njega nisam dobio.. sad u zadnjem redeemu uzeo 5$, ni sad mi nikakav mail ne šalju.. mislim, nije da mi je do toga, al da ih kontaktiram?![]()
Ne dobijes to odmah. Cekaj ovaj ili sljedeci tjedan. A mozda i duze ako je sa zadnjeg radeema
iPhone 5s 16 GB
Sjelo 100 $ od lockerza od onih zenskih cizmi![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ja sam skoro uzel 500$ al sam zavrsil na 15$.. wow!
E, jel ce to ostat na PayPalu ili se to MORA prebacit na karticu?
Prebacio sam na karticu plativsi 5$. Imao sam jos i prije 40-50 $ pa je sve zajedno prebaceno
iPhone 5s 16 GB
A, jel mogu ostavit na kartici i onda nekaj kupit za te novce? Zal mi je dat 5$ od 15$ :/
To je puno 5$ za tako mali iznos, ali na 150$ nije nistaNe mozes ostaviti na paypalu i kupovati, mora se prvo prebaciti na karticu. Znaci prebaci ti se 1.6.
iPhone 5s 16 GB
Pa sacekaj 1.6. kada ce ti se prebaciti na karticu i onda mozes trositi
iPhone 5s 16 GB
Sad sam STVARNO ljut na ovaj retardirani lockerz!!
Nakon kaj mi je došel mail u kojem govoreda sam kršil pravila, te da bu mi oduzeli PTZ-e, molio sam ih objašnjenje.
Odgovor:
"Dear Filip,
As you know, Lockerz canceled your order/request to redeem PTZ based on its determination that you violated our Terms of Service. While Lockerz has the right under the Terms of Use to terminate the membership of those in violation, we have decided to only withhold all PTZ you attempted to use for this transaction and to not send you the requested item.
As those Terms make clear, Lockerz has the right to control all use of PTZ, including the right to withhold them for violations of the Terms, and that such determinations are final. We do not take such actions lightly; however, upon discovering violations such as yours, we must take action in order to encourage fair treatment of everyone else and to discourage improper conduct.
The continuance of behavior that violates or Terms of Service in the future will, unfortunately, give us no choice but to disable your account and ban you from being a Lockerz member in the future.
Thank you."
Ko sad tu koga j**e? Mučim se 2 godine da bi dobio 15$ koje mi neće isplatit?! Stvarno sam razočaran....
pa sta si napravio?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Cekal sam da krene redeem i redeemal. To je to. Nikakvi botovi, autofil, nista! Jedino kaj me jedno 5 puta izbacilo poslije upisivanje adrese i tog sveg...
To je cist normalno da random otkazuju nagrade. Nisi jedini, pogledaj malo talkprizes forum
iPhone 5s 16 GB
Eh, a kud baš mene -.-'
opet da se oglasim, nisam nikad dobio zlist majicu, niti wallpaper neki koji sam uzeo za probu niti 5$ na paypal.. niti ikakvu obavijest zašto nisam dobio..
poslo sam im mail.. pa ćemo vidjet šta kažu![]()
Zadnji uredio Tom_Bill : 26-04-2011 u 14:02
E trebo si ranije reagirat, sad sumnjam da ce bit necega...
Meni javili da će mi dati 10$ kroz par tjedana.
Pretpostavljam da ima neka naknada za primanje novca- ali, valjda će biti na kraju 5$![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nema naknada, jedino ces morati cekati da prode mjesec dana da ti novci budu na paypalu, i poslije tih mjesec dana, sljedeceg 1. u mjesecu ti sjedaju na karticu
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks