Danas se za gledanje videa dobiva 12 PTZ-a![]()
Od kud ti to da je sutra redemption (jel se zna u koliko sati)?
Ako nisu ništa naglasili- ne trebaju ti dodatni bodovi.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Danas se za gledanje videa dobiva 12 PTZ-a![]()
ako nekome treba invite neka posalj mail na djkika@gmail.com te mail na koji zeli invite![]()
vjerovatno veceras radeem, skupioPTZ-a
probat cu ipod touch 32 GB (ovaj sto sam dobio od njih od 8 GB ima premalo mjesta)
iPhone 5s 16 GB
Nije li danas (sutra) samo za one koji su kupovali u shopu?
Jučer napisano:
Ja imam 4700- s tim da nisam gledao večinu videa, pošto nema skuplje nagradeRedeem without the crowds! You only have two more days left to spend $0.79 in June (excluding shipping), and get into the exclusive SHOP bonus redemption, reserved only for those who SHOP. That means you'll have even more of a chance to redeem amazing prizes here at incredibly, super, shockingly low PTZ levels. Get a sneak peek here.
Od kud ti onda to da je danas redemption?![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
evo jos 3 i svi su "pogledani". Na dnevoj bazi ih "gledam". Pod navodnicima je zato sto iskljucim zvuk u firefoxu i pustim da ide video i samo captchu upisem. Jedino gledam dailies da vidim kakvu ce glupost izvaliti
Skupljam za shop kad se otvori za HR, da mogu nesto vrijednije uzeti. Pa pise se po forumima da je vjerovatno veceras, od 00-03 h, a napisao sam "vjerovatno", tako da ne mora biti
EDIT: a i pogledaj sliku sa danasnjih dailiesa. Neki vjeruju sa su stavili hint i vrijeme radeema![]()
iPhone 5s 16 GB
Ponoć do 3 po našem vremenu?
Ma, i ja tako "gledam", ali mi se ni to ne da kada stave neki bezveze video od 15 minuta
Za taj shop ću i ja početi polako skupljati...![]()
da, a ako ne bude danas (nocas) onda je 100% sutra jer je 30. onaj special redemption za kupce iz shopa
bas sam gledao za shop, xbox koji kosta 300$, sa mojim bodovima ispadne me 160$. samo da ga otvore![]()
iPhone 5s 16 GB
Još četiri sata...
Valjda bude danas...
Zna li netko radi li stvarno onaj Lockerz Checker?
Ako imate neki koji provjereno radi... link ne bi bio na odmet
Našao sam neki na Hrvatskom pa pitam![]()
sinocnji radeem![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio imaticx : 08-12-2010 u 09:51
iPhone 5s 16 GB
Kako ti uvijek uspiješ...
Ja sam bezveze pogledao, ali već je sve otišlo.
A, ništa, skupljam bodove dok Shop ne dođe u RH
Čestitam![]()
thx
a ne znam ni sam, i ovaj put sam sve rucno upisao podatke, bez autofillera i ostalih gluposti
Prije je shop bio ok, ali sada su ga unistili. Nema vise 100% popusta na neku stvar
iPhone 5s 16 GB
Gle, stvarno...
Nisam ni skužio. Trebalo bi mi 70502 boda za USB stick 4 GB
Stvarno bezveze, valjda su vidjeli da nemaju dosta zarade.
Budem skupio koliko mogu- pa da im barem nešto uzmem![]()
Kolko znam nisu objavili iduci general redeem? Bilo bi dobro ako neko ima neki plugin za chrome, imam Lockerz Organizer & Redemption Detector, al neznam jel to radi... Nisam bio u mogucnosti provjeriti![]()
One day, sky went blue...
Izgleda da sada radi i Shop za nas.
Ili mi se čini...
samo za onih 11 zemalja (HR nije medu njima)![]()
iPhone 5s 16 GB
evo stigao i confirmation
![]()
iPhone 5s 16 GB
pa ovo je nevjerojatno.. upao sam u prvih 10 sekundi, kliknuo na mac pro, bacilo me van ponovo na login..
kad sam se logiro opet, znači 5 sekundi max, sve, ali SVE fresh out.. u 20 sekundi...
baš sam čeko i refresho svakih 5 sekundi ptz.redeem.. i sad ti budi pametan..
Dobio sam ipod touch u 3 mj, i od onda do sada sada do 7 mj. nista (jedino neki iphone skin). Trebas imati srece, u pravo vrijeme uci, brzo upisati podatke i pogoditi dobru nagradu. Sad nisam isao na ipod touch, nano, macbookove jer znam da ih svi hoce. Dok shuffle slabije "ide". A prodas ipod shuffle, dodas 300 kn i imas ipod touchIpak je bolje ista nego nista
iPhone 5s 16 GB
stigao danas iPod Shuffle 4GB
![]()
iPhone 5s 16 GB
ako nekome treba pozivnica, neka mi posalje PM sa email adresom na koju cu postati pozivnicu
iPhone 5s 16 GB
Ma kako ti uvijek uspije??? Ja uvjek cekam ko jazavac cijelo vrijeme pred kompom, i uvjek me nekaj sprijeci (za sada me sprjecilo to kaj sam zaspao i nestanak struje...). Jednostavno nemrem redeemat... Btw, jel istina da ce otvorit 24/7 ptz place?![]()
uvijek rucnoali mislim da cu sad morati nesto drugo, previse je ljudi. Da, otvorit ce ptz place, ali biti ce nesto kao ona HR stranica (ne znam ime sad) sa aukcijama tko vise da, pa se sekunde odbrojavaju
iPhone 5s 16 GB
aukcije.hr il tak nes... Aj, barem to... Nis ne ne kosta trositi bodove koje sam skupio besplatnoa ja nikad nisam nis dobio (osim majce, weeeeee
)
Bookmarks