Meni od tuborga s limunom bude zlo, odvratan je.
Meni od tuborga s limunom bude zlo, odvratan je.
Україна
al ovo je fakat onak, sokic u flasi od pive.
okusom nema ama bas nikakve dodirne tocke s pivom, kolko god oni rekli da nutra hmelja ima. vise je onak, ko da pijes fantu s limunom. inace nit meni ne pasu ti polukerefeki tipa limun korone, limun tuborga, ili onog izzyja sto je 2003. bio aktualan. no ovo je drugacije, ovo su fakat sokići. ne osjeti se nis osim limunaa i ne gledaju me cudno kad moj trbuh i ja narucimo zuju limun. da narucimo zuju vulgaris, hebate, jos bi mi netko mogao socijalnu sluzbu pozvat u bircu :rofl:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Nije da sam probao, ali to mi zvuci bas ko nesto za djecu... Skoro ko onaj djecji "sampanjac" za novu godinu.
@Luna,
Idem za dva tjedna, ali nazalost tesko da ces me ulovit, sljedeci vikend nisam u ZG, onaj iza toga cu vjerojatno morat radit, a onaj iza vec putujem...
A jeste probali onaj Somersby cider? Ja bih to probao, čisto iz znatiželje.
Україна
jesam, kako cionn kaze, k'o sokic od jabuke. s tim da se u njemu ipak osjeti mrvicak alkohola, dok se u ovim karlovacko/ozujsko limunima uopce ne osjeti ni malo alkohola.
points, breezere si valjda probao.. e ovo ti je k'o breezer, sam kaj se manje osjeti alkohol a vise voce..
a da, jesu, sokici su, al yebovas nerazumne, ja samo sokice i smijem piti
a rava daj
a nisi fer
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da, da, Breezeri su se pili na ekskurziji u srednjoj školi!![]()
Україна
Već mi se izvrtila scena iz Praga kad sam po diskačima gutao Smirnoff Ice![]()
pravi mouž ima tak napravljen probavni sustav da može izdvojiti alkohol iz bilo koje materije. ostatak se izlučuje na sve tjelesne otvore (da, i uši!)
OT: sunce piči, lancol se toči, sjekira leti zrakom...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kaj ste zapeli za pive, ko da neka fali "sokicima" kak vi kazete... Meni su fini.
E da, sad sam Iskon Superstar![]()
One day, sky went blue...
Gotovo pakiranje, sad na rostilj pa sutra za Barcelonu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja radim...
Da, ovakve pauze su dozvoljene
Sretan put Cionne, kojim povodom?
Україна
Daj, idem i ja u Barcelonu s tobom![]()
Idem i ja, može? Barcelona je nezaboravna![]()
Україна
Ajmo svi!
Vrijeme je za naručivanje sa ebay-a...![]()
One day, sky went blue...
Buuurp! http://twitpic.com/4npg7x
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
mamlaz, mogel si stepsti 3 tomislava i mir
yebote, iks, kaj si i ti trudan O.o
odoh otvoriti fergazere i onda još malo
Gledam eBay...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks