Došao iz Toplica.
4. iz pisanog dijela, 7. iz pisanog + usmenog.
Nije loše, iako bi mi bilo ljepše da sam ostao 4. (dabog da imao pa nemao).
Došao iz Toplica.
4. iz pisanog dijela, 7. iz pisanog + usmenog.
Nije loše, iako bi mi bilo ljepše da sam ostao 4. (dabog da imao pa nemao).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Gledam ove nove videe od Remi Gaillarda koje nisam gledao već dulje vrijeme...
Jel se može igdje u Hrvatskoj kupiti neki kostim kao na primjer iz ovog njegovog videa?
Ili bilo koji drugi samo da se glava nevidi, tj. da ima ogromnu glavu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Gotov sa ucenjem.
Sutra natjecanje...
Idem spavat![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
držim se horizontale. Čmele su me spile! Bedro i koljeno mi je ko od švarcenegeraDa me kresnula malo više, moral bi iti speči 6 protlina pite
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
A jeste začkomili ovde nekaj... Aj pričat o necem, vi bute pisali, a ja bum čital![]()
One day, sky went blue...
evo, da ti ne dosadno, čekam da se speče oko 400 klipića
Ak ti je za tablete,ja ti dam za đaba.![]()
Dobio iPod Nano, sad se igram s prebacivanjem![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
da ne otvaram temu pitat cu tu. mislim uzet SEBI i malome ps3 pa me zanima dal se svaki da "otkljucat" da se mogu skinute igrice igrat ili ima neka caka. na sta pazit
Tko bi rekao da postoji cijeli podforum za takva pitanja..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
lol,nisam ni gledao,uvijek samo pikam "novi postovi" al zato imamo tebe koji sve znas...
hvala
smuc, ak ti kazem da je, bus mi onda dal?
ja opet sa biciklinom u Dubrovcak otisel. Bas mi je dosadno u zivotu![]()
One day, sky went blue...
Weeeeeee, praznici!![]()
razoril tytn2 do zadnjeg šarafa, kolko govana ima između TS-a i kučišta, to su strahi!
ne izazivaj. dobit ces ban. branit cu se hormonima i pretporodjajnom depresijom i nitko mi se nece usudit proturijecit!!
aha!!
al ne fali mi piva. opce. smrdi mi. cuda ti hormoni rade O.o ove nove ozujsko/karlovacko limunade su mi cist okej povremeno za popit kad alkohola skoro nit nemaju. pijem sokic iz flase za pivu i super mi je![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
.![]()
Popio sam jedan put tu pišalinu s limunom,i više neće u moj probavni sustav...![]()
U radli imate vitamina C, pa vi pričajte šta hoćete. Preporučljivo za trudnice i djecu sa slabim imunitetom. Eliksir mladosti![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks