Je, ali covjek je rekao da zeli keypad-style tipkovnicu, dakle ne qwerty/qwertz...
Imaš moju zamjenu za LatinIME, lokaliziranu do kraja, QWERTZ hr layout sa svim dijakriticima i rječnikom s predikcijom. Ima svoj thread..
Sent from my HTC Desire
Je, ali covjek je rekao da zeli keypad-style tipkovnicu, dakle ne qwerty/qwertz...
HTC_IME , u postavkama odaberi kakvu želiš tipkovnicu.
Meni osobno najbolja tipkovnica za Android.
yager, dobra je tipkovnica. Hvala na preporuci. Svidja mi se sto ima veca slova i sto iza zareza ili tocke automatski premjesti razmak dalje.
Postoji li kakva kolekcija lijepih satova, kao npr. ona na stock Androidu?
Zna li netko malo bolju speedometer ili tacho (kako hoćete) aplikaciju, ali da nije usrana ko ove na marketu, da se mogu mjenjati boje skale, eventualno skinovi, da se može odabrati analogni i digitalni pogled, uglavnom, da liči na nešto?
Probaj ZP dashboard (ima na appbrain): http://www.appbrain.com/app/zp-dashb...app.dashboardk
Pretražuj: dashboard.
Izašla službena AutoCAD WS aplikacija. Možda nekome treba
Ovak nešto?
Velox
Speedometer - Speed
SpeedView
Pozz raja. Naumio sam sebi uzeti uskoro neki HTC sa Android OSom, prije sam koristio samo Symbian Nokie...
Pa zanima me, da li netko zna neku dobru app za racunanje, prepoznavanje itd, ugljikohidrata??
Potrebno mi je to jer imam Diabetes Tip 1, pa sada prelazim na novi Inzulin, gdje je potrebo stalno racunanje ugljikohidrata, da bi si mogao odrediti tocnu dozu Inzulina...
Et', pa to je malo tesko, jer ne mozes znati kuhana jela koliko imaju, u mom slucaju ni oko prilike :/...
Znam da im tih aplikacija, no ja nisam uspio naci nesto korisno...
Pa eto, ako neko zna nesto za predloziti, bio bih zahvalan. Pozz![]()
Nisam imao potrebe za takvom aplikacijom, ali upisom u tražilicu već ima hrpa rezultata: https://market.android.com/search?q=diabetes
Većina tih je vjerojatno samo za bilježenje, ali trebalo bi valjda biti i kakvih kalkulatora.
I ja sam nasao takvih samo za biljezenje... Al meni bi vecc trebao kalkulator, ono da pise koliko koje jelo nosi ugljikohidrata, pa da se moze izracunati sve ukupno![]()
Tebi treba onda običan nutricionistički(za dijetu, fitnes...) kalkulator.
CarbsControl Carb Tracker
Možda ti pomognu i ove aplikacije:
Calorie Counter by FatSecret
Insulin Calculator
Insulin Dose Advisor ControlWi
Hvala, dodao sam u Favorite. Posebno taj Insulin Calculator bi mogao biti od velike koristi![]()
Ima li ovdje androidaša biciklista?
Trazim neku dobru alternativu Runkeeperu. Inace sam bio zadovoljan njime medutim u zadnje vrijeme me poceo zezat s gps fixom kojeg moram cekat i po 20ak min.
Ono sto mi treba od aplikacije je sljedece: naravno iscrtavanje rute koju sam isao (iako vjerujem da to imaju gotovo sve aplikacije takve vrste), grafovi brzine kao na runkeeperu (gdje se vidi tocno u kojem trenutku na kojem mjestu je bila kolika brzina), te da to sve skupa prati kvalitetna web stranica na kojoj mogu kasnije na kompu provjeravat rezultate te isto tako lako shareat odredenu voznju. Imam ja jos zahtjeva [recimo da ne broji vrijeme kad je brzina < 1 ili 2 km/h (buraz na mobu ima endomondo pa vidjeh da on ima tu opciju)], ali dosta je i ovo
I molim vas samo prijedloge za aplikacije koje ste osobno isprobali, jer puno aplikacija po opisu zadovoljava ove gore uvjete medutim ne tako velik broj njih uistinu i radi dobar posao![]()
sports traker koristim vec dugo.
Zaboravio sam napomenut da je bitno da je free, jer mi se ne da zafrkavat s crackanim verzijama. Nadam se da ce google uskoro omogucit da i u Hrvatskoj mozemo kupovat aplikacije.
Tako da ovaj sports tracker otpada, a My tracks cu isprobat pa javim dojmove, svida mi se sto je od googlea, nadam se da me nece razocarat![]()
Sports tracker mozes kupiti mimo marketa, pay palom. Nije savrsen al mi se pokazao najboljim. Support je takodjer jako dobar i tip je voljan pomoci i saslusati sugestije. Cak je neke stvari promijenio na moju sugestiju![]()
Osobno koristim RunKeeper i nisam
imao problema sa GPSom, do sada,
barem. A prije sam koristio MyTracks i kasnije Endomondo,
no prešao sam na RunKeeper zbog
Street Teama
Pozdrav!
Ovako imam Prestigio multipada i trebao bij za njega neku tipkovnicu sa hrvatskim znakovima,slovima....sa marketa nemogu skidati sa njim,pa ako netko ima ili zna gdje skinuti bio bih zahvalan.
Potrazis malo postojece teme pa nadjes i sam...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=71457
Da tražio sam i pronašao tu tipkovnicu,ali neće instalacija na multipadu na žalost.
Zadnji uredio pola0 : 25-04-2011 u 14:29
Bookmarks