ja sam ga skinio na marketu al to meni nesta dobro ne radi, neznam u cemu je problem.
vtpemac
@phoenix Reinstaliraj, trenutna verzija je 2.7.1. Meni sve radi ok. Ubrzo dolazi 3.0 verzija sa izgledom novog marketa.
Jel postoji kakva aplikacija za Desire da isključi osvjetljenje tipkovnice?
Recimo kada gledam film, bezveze mi bateriju guta osvjetljenje tipkovnice, a u postavkama ga nemogu nikako ugasiti.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
zna li netko jel ima gdje za skinut talijansko-hrvatski collinsov rijecnik, a da nije trial?
znaci crack ako ima
ima li koja aplikcija za android da kada dobijete neku obavjest(kalendar,bilješka)da vam zvoni duže ili bar da se zvono ponavlja dok ga ne ugasite,kao alarm?
TKO ME ZOVE, kako je dobiti ? Radi za SLO tržište?
Tko me zove možete skinuti s Android Marketa. Ona povlači brojeve samo iz T-com imenika.
https://market.android.com/details?i...bile.tkomezove
Ili na forum mobilism bez registracije, imas sve tam.
Ima li gdje za skinuti kartasku igru Belot? Trazio sam po Marketu i svugdje, ali nigdje nema one prave
Zadnji uredio ravilov : 11-02-2011 u 06:08
Dali postoji kakva aplikacija, karikiram " Budem u Zgb u Vlaškoj ulici, u kafiću Xy ili u dućanu Med i čajanka, i da se pojavi na fesju moja lokacija??????
Foursquare.. imaš na marketu..
http://foursquare.com/devices/android
Dali postoji još kakav program, jer ovaj ništa ne kužim, a ni prijatelji ga ne koriste, tako da ne mogu nikoga dodati!
neznam šta ne razumiješ tu, stvarno je jednostavna aplikacija, kad si negdje, prikaže ti mjesta koja su blizu tvoje trenutne lokacije, napraviš "check in" na mjestu gdje si trenutno i to je to.
ima sama facebook aplikacija opciju "places", al brijem da to ne radi kod nas
za ostalo nisam čula.
a što se tiče toga da tvoji frendovi to ne koriste, pošalji im zahtjev da krenu koristit. ili ih pitaj koju aplikaciju koriste..![]()
e ekipa, jel netko probao SlideIT tipkovnicu? pišem sad s nje i nije uopće loša... čak je netko napravio i plug in za hrvatski jezik...
pozdrav
Aplikacije nema jer je nadograđen softver. Ako firmware uređaja ne odgovara spefifikaicji u aplikaciji, ona se na tom uređaju jednostavno ne pojavljuje, što je iritantno i glupo. Slijedeća verzija Androida (Froyo) bi trebala riješiti ovaj kaos u Marketu, barem je tako obećano od strane Gugleta.
Bookmarks