Ako ih ne želiš uopće imat, onda se odlogiraj iz aplikacije za fejs i isto tako počisti sve podatke od aplikacije (Manage Applications - Facebook - Clear data) i to je to
I naravno, sljedeći put kad ćeš se prijavljivat odaberi da ne sinkronizira ništa.
Imam pitanje u vezi official Gingerbread updatea koji ce stici ubrzo na Desirea, hoce li s njim i doci novi Sense 3.0?
Prema pouzdanom izvoru kojim raspolažemo, postoji mogućnost da hoće.
Pitam ozbiljno.
Ovo vezano za Facebook kontakte. Napravio sam sve što ste mi rekli, ali kad uđem direktno u phone, ostalo mi ih je 5-6 još memoriranih.
Sad, kad uđem u njih, nema nigdje delete ili sl. pa ne znam kako ih maknut??
Svaki savjet mi dosta znači![]()
Jel itko mijenjao fontove?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bacio sam pogled na sense 3.0 i cool je. Ideju ringišpila su maznuli od SPB ShellPitanje koliko će to utjecati na potrošnju baterije i može li (vjerojatno može) to Desire sa single core i jadnim GPU-om (u odnosu na Sensation) glatko vrtiti. U svakom slučaju xda zajednica će se vrlo vjerojatno potruditi napraviti port ako već HTC ne bude htio i naravno ako je uopće moguće.
Koji koristis?
Ja trazim ovakav, ali nikak da ga nadjem.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ili skineš s marketa Font Changer, na sd karticu nakrcaš fontove i mjenjaj.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
LOL, pa to je Sony Ericsson font, vec odavno popularan kod moddanja SE dummy telefona.
http://cafe.mobil.hr/threads/56846?p...l=1#post863080
EDIT:
Izgleda da je rapidshare link istekao... No dobro, font se zove Sony Sketch, pa potrazi. Ima ga posvuda.
Droid sans je stock android font, a razlog zasto je preimenovan je zato sto se svaki font koji flesas ili rucno ubacujes mora tako zvati inace ga sustav nece registrirati. Otvori font i vidi kako se stvarno zove.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Aha.
Ovo prvi puta radim pa nemam pojma o fontovima.
Ima rav pravo, zove se Sony Sketch.
Thx![]()
Tuzne vijesti u vezi Sense 3.0
Yea right, a SPB Shell može glatko raditi na single core Desireu...HTC has said that because of the hardware requirements of the fancier new Android skin, only the dual-core Sensation 4G and EVO 3D smartphones and the 1.5GHz Flyer tablet will be benefiting from it for now.
Jedno pitanje, search mi ništa ne nalazi.... planiram uzeti desire iz VIP ponude,pa me zanima da li mob bude zaključan? I koliko ga je teško otključati, odnosno radi li http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=943726 ovo bez problema?
Imam jedno pitanje, koje se posebno odnosi na one koji imaju slcd ekran.
Događa mi se, da na crnoj boji imam malo probijanja svjetlosi, ili kako bi se to več nazvalo. To mi se uočava u doljnjem lijevom kutu.
Čak se ni ne vidi toliko ukoliko se baš ne zagledate.
Čitao sam da je to samo kod ovih slcd ekrana, te da je to normalno. A opet, negdje sam pročitao, savjetuje se servis.
Mobitel je star nekih 10-ak dana, te sam to primjetio tek jučer.
Pa me zanima dali je to normalno, te dali vi koji imate taj ekran, imate slična iskustva.
Lijep pozdrav!!!
Ja sam to primjetio u gornjim kutovima, kad to vidiš mob djeluje ko neko jeftino smeće kojem se vidi svjetlost ekrana ko u onih starih jeftinih mobitela sa TFT ekranima.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Onda je to pretpostavljam normalno na ovakvim ekranima??
Iskreno, meni to nije toliko uočljivo, te nije tolko rašireno. Samo mali dio doljnjeg lijevog kuta.
Možda se još tko sa ovakvim ekranom javi, čisto da vidim dali je to normalna pojava.
Bookmarks