Evo, i ja vec jedno tri mjeseca imam problema s tipkom za smanjivanje glasnoce. Moram bas jako stisnuti da bi radilo. Ova druga za pojacavanje radi.
Evo, i ja vec jedno tri mjeseca imam problema s tipkom za smanjivanje glasnoce. Moram bas jako stisnuti da bi radilo. Ova druga za pojacavanje radi.
Mob star cca 11 mj i sve sljaka iako je jednom zaronio u vodu i par puta sa maskom pao na kamen![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni tipke za zvuk ne rade vec pola godine. U međuvremenu je prestala raditi i tipka search. Home i back isto ponekad ne rade.
mali off, ovo mogu samo komentirati kako je HTC pao u kvaliteti, bravo komercijalizacija.
HC4L
jel tko zna zasto nemogu share na picasu, svaki put me pita da napravim novi google acc/spojim se accom ako ga imam, iako sam vec sinkroniziran sa jednim?
i onda normalno ako stavim da se spojim sa accom koji imam, ukucam podatke i veli mi da je vec spojen sa tim accom (logički)
Nisam još doživio ni na jednom mobitelu da su tipke počele iz čista mira otkazivati.. Ajd da sam konjski stisko tipke iz sve snage, al uvjek sam nježno postupao s mobitelom i iz čista razloga da tipka počinje otkazivat.. :/
Odlučio sam do Božića najkasnije se rješiti Desire-a, a kasnije šta će bit, neznam.. Nekako bih najradije se vratio na Nokiu 3310.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
dali mi tko može reći dali se na htc desire može nariktati da se javljam na poziv preko tipke a ne da trebam povlačiti crtu preko ekrana.
fora je kada nisam na poslu ali kada radim brže mi je stisnuti botun
Kod mene je slučaj od prvog dana da mi je lijevom kutu ekrana trag prašine kao da ga je netko bio nestručno otvarao što su mi potvrdili i u jednom servisu no kad sam otišao u vip naravno da su rekli da je to nemoguće. S obzirom da je fon rootan ne da mi se vraćati na stock pa se eto pravim da mi to ne smeta a u principu prvom prilikom kad ga budem unrootao ide u servis zbog toga :-)
A šta niko nije nosio mob na servis nakon tih problema s tipkama?
Zanima me jesu li uspjeli rješiti taj problem na servisu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
problem!
sinkronizacija fcb kontakata sa kontaktima na telefonu
znači imao sam ime "pero perić" u telefonu (bez slike) i dodalo mi je još "pero perić" kontakt sa fcb (sa slikom)
i umjesto da sam join kontakte, ja sam ovog sa fcb stavio na hide, tako da mi je ostao samo ovaj iz telefona
a sad ih više nemogu join da bih imao sliku jer je ovaj hide
jel tko zna kako da unhide kontakt sa fcb?
Otvori People - Menu - View - označi facebook kontakte da ti se prikazuju u imeniku...
imas na marketu aplikaciju pod nazivom contacts2sim i preko nje možeš prebaciti kontakte s telefona na SIM karticu
nema opcije za defaultno spremanje na sim, automatski ide na telefon
nasa sam 2 apliakcije za to i niti jedan mi nece radit. kao da nema kartice ili da zakljucana. mozda zato jer je usim ,a ne obicna sim?
poz ljudi, totalno sam nov i nis ne kuzim u vezi htc-a i androida pa bih zamolio samo malo pomoc oko neceg. stari mi je kupio htc desire preko burze i sad bi ja trebao sve sa njega maknut. i logicno mi je bilo da samo odem na restore i na tvornicke postavke vratim samo. ali kad odem nes mi zasteka i pojavi se neki crni ekran sa zelenim slovima i nes sere. i onda odem reboot jer nis drugo nemogu i upali se i opet sve po starom. imali neka kvaka i kako da ja sve sa njega pobrisem??? hvala unaprijed
Nisi prakticki nista rekao. Sto bi tocno trebalo znaciti "nes sere"?
Shvacam da si totalno neiskusan sa android uredjajima, ali ako ovdje ocekujes dobiti bilo kakvu pomoc, morat ces biti puno precizniji.
Inace, nakon vracanja tvornickih postavki, normalno je da se telefon prvi put pali znatno duze nego inace.
Isto tako, ne znam sto bi ti tocno znacilo "sve sa njega maknut", ako mislis na HTC Sense i/ili preinstalirane aplikacije, nista od toga neces maknuti vracanjem na tvornicke postavke. Ako mislis korisnicke podatke (imenik, poruke, home screen ikone, google account itd.), onda da, toga ces se rijesiti.
a mislim maknut to da, korisnicke podatke, account za google jer mi stalno dolazi da se nemoze spojit, aplikacije njegove i tako to... a ovo mi se pojavi evo kad ja odem resetirat uredaj
![]()
Zadnji uredio ravilov : 05-08-2011 u 22:30 Razlog: postoji gumb Uredi Post
Mobitel je rootan i ima custom rom. Prvo probaj iz Settings->SD & phone storage izabrati Factory data reset. Ako to ne upali, prvo napravi backup iz ClockworkMod recovery-a te onda probaj izabrati sa volume tipkama wipe data/facotry reset, wipe cache partition i u advanced wipe dalcik cache.
evo to napravim sve i opet nece... odem na reboot i sve po starom. stalno nes pise da nemoze nac MISC
![]()
Zadnji uredio ravilov : 05-08-2011 u 22:32
Vjerojatno imaš ext particiju koju CWM ne može mountati (događa se). Flashaj neki stock rom dok ne skužiš kako particionirati karticu. Imaš tutorijal na ovom forumu.
GB rootan stock rom: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1200261
Froyo rootan stock rom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997
Kad malo skužiš što i kako napravi particiju na kartici i flashaj a2sd.
ovaj /sd-ext problem imam i ja, poceo sam sumnjati da kartica ne valja
jer na 4gb napravim ext i app2sd radi normalno, a na 32gb nemogu nikako napraviti ext pa samim tim ni app2sd ne radi :\
Prema ovim slikama, tebi su data i cache uredno formatirani i ne razumijem kako ti je na mobu sve ostalo, a sd-ext particiju moguće da niti nemaš (isti error imam i ja jer ne koristim ext, ali to u principu niti nije error).
Ako želiš sve vratiti na početak, stavi gore RUU ROM i vozi:
http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...l=1#post944038
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks