Jel istina da je izasao sluzbeni FroYo? Jel probao iko?
Sent from my Milestone using Tapatalk
Jel istina da je izasao sluzbeni FroYo? Jel probao iko?
Sent from my Milestone using Tapatalk
izašao, ali nitko ne komentira. meni je mobitel došao konačno sa servisa, pa ću konačno od ponedjeljka moći mjerodavne rezultate ovdje podjeliti. prvo mislim staviti stock froyo. pa onda dalje. mislim da radi dobro, iako ima DSI error, mislim da neće raditi probleme.
Do tada, ugodno čitanje![]()
pa probao sam ja, imam ga dan danas
danas mi je uptime bio 90h i nešto sitno minuta (neznam na koju foru) i nie mi htio otvarati youtube i onda sam ga morao resetirati, mob je što se mene tiče sporiji neg s 2.1, baš se vidi da mu fali memorije, puno više moram čekati kad izlazim iz nekih aplikacija, iako ima dosta zanimljivih sitnica na Froy-i, 3G mobilni hotspot, nova tipkovnica preko koje dosta više griješim nego kod stare (2.1), task manager je tu, čini mi se da mi je u početku dok sam tek dobio Froyo baterija nešta duže trajala neg kod 2.1, mobitel ima sad mogučnost prikaza onog sata kao kad se savi u dock tako da ga sad koristim preko noči kao sat s prigušenim osvjetljenjem (oprez zbog baterije), otključavanje ekrana ide mnogo ljepše, ima neka opcija koju bas i ne razumiem tamo pod location & security settings piše Select device administrators ???, neznam što bi to bilo, namjeravam ostaviti gore sad ovaj stock 2.2 i uskoro planiram napraviti factory reset pa ću vidit kako će se onda ponašati...isto tako sam skužio da postoji mogućnost app2SD kod 2.2 koje to podržavaju
Bookmarks